343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bitti mi temizlik. dün akşam sizi düşünürken aklıma geldi..
kızlar bensiz kaynatıyo mudur acaba dedim :) senin su basma olayı geldi aklıma..

bitti çok şükür allahtan bekar evi de çok eşyam yoktu.
sensiz kaynatmadık valla haftasonu pek kimse olmuyor buralarda

bitti çok şükür allahtan bekar evi de çok eşyam yoktu.
sensiz kaynatmadık valla haftasonu pek kimse olmuyor buralarda

evett öyle olmuş :) yılbaşı nedeniyle kapalıyız :)))
341. dönemler unutmamışlar bizi sağolsunlar. onların askerli çıksa da bizim şafak 4aya düşse ne güzel olurr :) :) sonra plakaları bekleriz.
ben 130ları saymaktansa onu sayıyorum. böldüm günleri belki daha çabuk geçer :)

evet ya bölüp saymak daha güzel onların ne güzel 17 günü kaldı süper ya :)

Aynen öyle tatlım benimki de bigün şen şakrak konuşuyo sıcacık bigün (mesela bu sabah ) bana çatıyo buz gibi konuşuyo çok stres altındalar bide alışmamışlar tabi hep el bebek gül bebek çok zorlanıyolar..

pazartesi sendromu değil ama çok fena pazartesi yoğunluğu yaşıyorum şimdi mola verebildim kızlar (

bizde 17 leri görürmüyüz aceba

Görücez tatlım görücez birlikte atlatıcaz hatta ham haammm yicez günleri :)

off yaa benim ruh halim çok inişli çıkışlı arkadaşlar.. Bi çok neşeli oluyorum oleey günler geçiyo az kaldı 13 gün sonra yanındayım hem kızlar da var diye yemek listesi yapıyorum geri getiremeyeceğim için annemin kaplarını yeni kap alıcam onlara bakıyorum hayaller kuruyorum sonra bi bakıyorum off şimdi gitmek istiyorum yanına daha bugün bile bitmedi 15 ocak nasıl gelicek acaba nasıl karşılıcak beni saat kaç oldu aramadı hala diye depresifleşiyorum.. Ruh sağlığımdan endişeleniyorum artık :))

olsunn iş olsun da...
evett ben daha sıkı durması için elimden geleni yapıyorum. normalde zaten çocuk gibi davranıyorum ister istemez. annesi de tam bir pimpirik ve heyecan kumkuması. o yüzden ayakları üstünde sağlam durabilcekleri tek yer asker ocağı. bırakın biraz burunları sürtülsün. gerçekten böyle olgunlaşacaklar. hasta olduğunda 1 çorba içmenin kıymetini bilecekler, birine itaat etmenin ne demek olduğunu öğrenecekler.

eveet biz de bir gün şafak:doğan güneş diycezz. hem de günler su gibi akıp gitti diycezz. :)))
bence sen bir de görüştüğünde neler olacak onun kaygısındasın. gidip konuştuğunda daha net olacak herşey. en azından konuşmasından nasıl olacağını bileceksin, kendine ona göre bir yol çizeceksin. ister istemez kafanı kurcalıyordur.
işallah snin için eeen hayırlısı olacak!

Doğru söylüyosun aslıcım bu konuda sürekli kafamı kurcalıyo.. Hayırlısı olsun diye geçiştirmeye çalışıyorum ama kalbim öyle diyemiyo korkuyo acı yaşamak istemiyo.. Bazen yanına gittiğimde güzel eğlenceli bir gün geçirelim açmayalım konuları birlikte olmanın tadını çıkaralım askerdeyken bana "zaten düzelicek herşey ben bi geliyim" dicek bende dönmeden bilemicem o yüzden zehir etmiyim günü o da beni öyle görürse belki rahatlar bak zeynep olursa olur olmazsa olmaz havasında diye düşünüp değer anlar diye düşünüyorum bazen de gitmişken konuş döndükten sonra keşke konuşsaydım keşke belirsizlik biraz yok olurdu belki diye pişman olmaktan korkuyorum.. Ama allah kısmet ederse ocak sonu yada şubat başı yine gidicem bi böyle deniyim olmazsa 2.gittiğimde konuşurum diye düşünüyorum.. kararsızım canım (

off bende çok yoğunum işim bitsin askerimin başından geçenleri yazıcam sizlere

kızlar askerim anca aradı beni bugün kızılaydan kan alma ekibi gelmiş benimkinide orda görevli yapmışlar bi arkadaşı sırada beklerken daha kan vermeden bayılmış kafası yarılmış tabi benimki müdahale etmiş tutmuş kolundan revire götürmüş ordan hastaneye giderken refakatçi olarak yanında gitmiş bi sürü macera adam kaç saat revirde kalmış

servisteki abiler diyoki bu askerlik durumunu sen gelince iyi kullan emretmeye devam et o itiraz etmez zaten dediler :)

mesai bitti ben gider kızlar öptüm sizi görüşrüüz

Ayy çok geçmiş olsun askere, sevgilinde iyi macera yaşamış neyse hastane revir derken zaman geçmiştir ona bugün belki :)

Ne güzel ya erken bitiyo mesain benim 7de bitiyo daha 2.5 saat var bitsede eve gitsem çok uykusuzum uyusam hemen salı olsa (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…