343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

:) süper
bugün tam 21 gün oldu kızlar

naber zeynepcim nasıldı yeni yıl

tuğba sen nasılsın senin nasıldı yeni yıl

İyiyim fatmacım evde aileyle biraz tv biraz muhabbet biraz hayaller geçti gitti işte.. Benim iyiydi ama askerimin hiç iyi geçmemiş.. Yılbaşı günü akşam 9da aradı bişeyler almışlar koğuşa yicez aramızda eğlenicez ama gece 12de gökyüzünü unutmıcam sende unutma dedi öyle kapattık.. Saat 11de komutan gelmiş koğuşa burası askeriye siz eğlence yeri mi zannettiniz demiş 11'den gece 3'e kadar dışarda ayakta bekletmiş.. Dün konuştuğumda sesi yine kısılmıştı öksürüyodu herkes benim gibi hastalandı ceza verilse daha iyiydi soğukta 4 saat bekletilir mi ya dedi.. Senin nasıl geçti tatlım ?

zeynep muck
fatmacım ne olsun canım ya eşimin amcasıgil çağırdı beni yanlız durma diye
cumartesi oraya gittim dün öğlen geldim
hiç bir farkı yoktu normal günlerden yine yoktu yanımda canım yine canım acıyodu
biran önce bahar gelsin istiyorum kavuşayım BAHARIMA başka bişi istemiyorum
sen nasılsın senin nasıl geçti
şakaf 134
hadi bakalım 30 larıda ham yapalım bu hafta

üzüldüm tatlım ya mantıksızlık bu ya bizimkilerde almışlar bişiler yemişler komutan birşey dememiş. gece 11de konuştuk en son bizde. 12ye kadar beni düşünmüş uyumamış.
cumartesi çarşıya çıkarken çok bekletmişler bizimkileri ozaman hasta olmuş yine zaten hastaydı.

benim biraz buruktu ailemle yemek yedik sonra kuzenlerle beraber yazlığa geçtik orda kutlama yaptık

Tuğbacım sana da muckk :)
Bu sene böyle geçti ama bundan sonra hepbirlikte kutlıcaz inşallah..
Belki seneye kızlar ve askerleri olarak toplanıp kutlarız

aynen bende çok buruktum seneye yılbaşında yapacağımız tatilin hayalini kurdum:) aşkıma dedim ki seneye belki 3 kişi oluruz tatilde dedim. kim gelecek bizimle diyor. güldüm bebiş dedim güldü o da.

günaydın kızlaar:))
hemen işin başına geçtim.ama aklımdasınız!! :)
dün gördüm sevgilimii... çok mutlu olduk ikimiz de. sonra onu askeriyenin kapısına bıraktım. gözden kayboluncaya kadar arkasından baktım... ((
bugün sabah aradı. heryerde telefon var rahat konuşabilicez dedi. 57 kişilermiş. yalnız biraz sorun yaşıycak galiba. oradaki uzun dönemler sürekli kavga ediyorlarmış dün gece 12ye kadar bağırışmışlar uyutmamışlar. bir de çok hırsızlık oluyormuş.
askeriye binası 3 katlı bir yermiş. koğuşta hem kalorifer hem klima açıkmış çok terlemiş.
böyle işte sabah aklımda kalanlar kızlar.. bakalım nasıl devam edicek...

şimdi seninki nereye geçti aslıcım. çok sevindim senin adına güzel bir gün geçirmişsin. allah tekrar kavuşmayı nasip etsin

2 gün biraz düzeliyolar 1 hafta yine hastalar askerde mantık yoktur sözüne tam inandım şimdi tatlım..

Bende çok sevindim aslıcım.. Askerin nerede şu anda? Allah sana da bize de en yakın zamanda tekrar görmeyi nasip etsin inşallah..

2 gün biraz düzeliyolar 1 hafta yine hastalar askerde mantık yoktur sözüne tam inandım şimdi tatlım..

o mantıksızlıklar yüzünden çok geriliyorlar. dün çok gergindi mesela sürekli bana çattı. dün gece facebooktanda konuştuk özlem diye bi arkadaşla yaşları büyüdükçe askerlik daha zor geliyor onlara

bu arada benim askerim de hasta
annesi bi avuç hap yutturdu ama geçmedi dinlenmesine rağmen.
burnu akıyor, öksürüyor. bu sabah telefonda gene öksürdü çok fazla. reviri bulup ilaç yazdır dedim.
daha önce ilaçlarını 3 gün beklemişti çünkü.

revire gitmeye ikna edebilsem ben neymiş doktor çok sert bir askermiş
dün bi sürü tehbihledim ilaç al diye 2 tane aynı özellikli ilaç almış ve ikisini birden yutmuş zehirlenecek
o hastayken yanında ben olmayınca hiç rahat etmiyorum.
kızlar biz bu askerleri çok mu narin yetiştirdik naptık hepsi hasta :):)

ayy düşünsene sabah 5-6 da hava nasıl ayaz oluyor... o halde bir de yüz yıka traş ol...
benimki o yürüyüş yaptırdıklarında terleyip sonra rüzgarda üstünde kurumasından hasta.
ama boşver. kendilerine bakmayı öğrensinler. erkekler avcuna konmadan ilaç içmeyi bile bilmiyorlar. kötü olurlarsa yatırıp serum iğne verirler zaten.

evet aslıcım ya hepsi çok hasta Dinlenemedikleri için toparlanamıyolar bir türlü ben giderken yanımda vitamin götürmeyi düşünüyodum ama almazlar içeri yakalanırsa ceza alır yine biliyorum

doğru diyosun baksınlar kendilerine sonra evlenince bizede bakacaklar hastalanınca :)

aman kızlar benimkide öksürüyordu kaç kere dedim revire git diye gitmedi şimdi geçmiş çok şükür
çok üstlerine düşünüyoruz ya el bebek gül bebek
ben artık bu kadar üstüne düşmeyecem çocuk gibi oldu iyice

Walla ya kıyamıyoruz hiç.. Buarada kızlaaar benim ki bu forumu okuyo galibaa yılbaşı akşamından beri nerdesin naptın diye sorup duruyo çok fena şüpheleniyorummm :)))))))))

walla ya kıyamıyoruz hiç.. Buarada kızlaaar benim ki bu forumu okuyo galibaa yılbaşı akşamından beri nerdesin naptın diye sorup duruyo çok fena şüpheleniyorummm :)))))))))

kız nasıl okuyacak vahiy gelmesi lazım anca :)
siz biraz atışmıştınız ya ondan soruyodur bence :)

AMA OKUYORSA BİZİM YAZDIKLARIMIZI DA GÖRÜR DERS OLUR ONA AYAĞINI DENK ALSIN SEN YALNIZ DİİLSİN :)

Son düzenleme:
kız nasıl okuyacak vahiy gelmesi lazım anca :)
siz biraz atışmıştınız ya ondan soruyodur bence :)

AMA OKUYORSA BİZİM YAZDIKLARIMIZI DA GÖRÜR DERS OLUR ONA AYAĞINI DENK ALSIN SEN YALNIZ DİİLSİN :)

Tabi canımm şakasına takılıyorum ben :) Ama askerden dönsün bire değişsin var yaa tutucam kulağından getiricem sizin yanınıza bana değil anlat bakiyim kızlara derdini şimdi dicem :)) tatlımm sen askere telefon kartının ismini sorucaktın yurtdışı içi olan hani sorabildin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…