343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sordum askerime global kart diye bişey dedi ama bi kuzenimde askerde oda 12 dakikaya 6 liralık bi kart kullanıyormuş. o kartın adını öğrenemedim henüz bende merak ediyorum

12 dakika diil120 dakika olacaktı

Son düzenleme:

hahaha sen onu bize getir canım getir bizim korkumuzdan seni ölene kadar bırakamaz

selammm kızlar ben geldim nasılsınız askerimle güzel bir pazar geçirdik çok çok özlemişim sabah 8 de buluştuk ve 3 te uçağa uğurladım bugün teslim olacak
beni aramasını bekliyorum hemencecik özledim ama buna da şükür:))

selam gülçincim...
ayrılması zor ama en azından hasret giderdik. gözün aydın :)
bugün sabah konuştum ben bilmiyorum bir daha ne zaman arar. şimdi nerde olucak askerin?

cnm benim ya kavuşmak çok güzel ama ayrılık çok zor
inşallah bundan sonrası su gibi akıp geçer hiç ayrılmamak üzere kavuşuruz inş.

selam gülçincim...
ayrılması zor ama en azından hasret giderdik. gözün aydın :)
bugün sabah konuştum ben bilmiyorum bir daha ne zaman arar. şimdi nerde olucak askerin?

şuan malatya da canım teşekkür ederim inşallah bir an önce arar hiç bilmediğimiz yer hemen git teslim ol dolaşma dedim tamam gidiyorum dedi aramasını bekliyorum ama korkuyorum(

bugün kimseler uğramıyor pazartesi sendromumu

:) ben de yemekten döndüm. bir de çok uykusuzum bişeye odaklanmam zor oluyo.
dün akşam uçak rötarlı kalktı. bi de valizimi bekledim. 12 de eve yeni gelmiştim. haftasonu sevgilimi görücem diye uyku tutmamıştı. bugün ruh gibi geziyorum! birazdan kahveye adıcam kendimi

bugün gidince güzel bi dinlen
bende güya kendi evimde kalıyorum ama daha tadını çıkarabilmiş değilim
kayınvalidemler hafta sonu planını yapmışlardı banada uymak kaldı
hiçbişi anamadım hafta sonundan sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…