Tabi canımm şakasına takılıyorum ben :) Ama askerden dönsün bire değişsin var yaa tutucam kulağından getiricem sizin yanınıza bana değil anlat bakiyim kızlara derdini şimdi dicem :)) tatlımm sen askere telefon kartının ismini sorucaktın yurtdışı içi olan hani sorabildin mi?
Tabi canımm şakasına takılıyorum ben :) Ama askerden dönsün bire değişsin var yaa tutucam kulağından getiricem sizin yanınıza bana değil anlat bakiyim kızlara derdini şimdi dicem :)) tatlımm sen askere telefon kartının ismini sorucaktın yurtdışı içi olan hani sorabildin mi?
hahaha sen onu bize getir canım getir bizim korkumuzdan seni ölene kadar bırakamaz
hahaha sen onu bize getir canım getir bizim korkumuzdan seni ölene kadar bırakamaz
selammm kızlar ben geldim nasılsınız askerimle güzel bir pazar geçirdik çok çok özlemişim sabah 8 de buluştuk ve 3 te uçağa uğurladım bugün teslim olacak
beni aramasını bekliyorum hemencecik özledim ama buna da şükür:))
selammm kızlar ben geldim nasılsınız askerimle güzel bir pazar geçirdik çok çok özlemişim sabah 8 de buluştuk ve 3 te uçağa uğurladım bugün teslim olacak
beni aramasını bekliyorum hemencecik özledim ama buna da şükür:))
selam gülçincim...
ayrılması zor ama en azından hasret giderdik. gözün aydın :)
bugün sabah konuştum ben bilmiyorum bir daha ne zaman arar. şimdi nerde olucak askerin?
selam gülçincim...
ayrılması zor ama en azından hasret giderdik. gözün aydın :)
bugün sabah konuştum ben bilmiyorum bir daha ne zaman arar. şimdi nerde olucak askerin?
cnm benim ya kavuşmak çok güzel ama ayrılık çok zor
inşallah bundan sonrası su gibi akıp geçer hiç ayrılmamak üzere kavuşuruz inş.
bugün kimseler uğramıyor pazartesi sendromumu
bugün kimseler uğramıyor pazartesi sendromumu
afiyet olsun şekerim
bende aslı gibi çok uykusuzum fenayım geberiyorum:))
:) ben de yemekten döndüm. bir de çok uykusuzum bişeye odaklanmam zor oluyo.
dün akşam uçak rötarlı kalktı. bi de valizimi bekledim. 12 de eve yeni gelmiştim. haftasonu sevgilimi görücem diye uyku tutmamıştı. bugün ruh gibi geziyorum! birazdan kahveye adıcam kendimi
teşekkür ederim canım :)
aslıcım sana türk kahvesi tavsiye ederim bol köpüklü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?