341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

kızlar iskenderundakilerin dagıtım yerleri belli olmuş, haber aldınız mı?

biz yalova-altınovadayız, haftaya bu saatlerde beraberiz insalahhh kuzucuklar cok mutluyum, pazar sabah da gonderiyoruzz aldım biletini

ben de ne zaman evleneceğimizi düşünüyorum yaa,en son buluştuğumuzda sen askerden gelir gelmez nikahı basıcam erkeğim dedim de utandı kuzum gelince iş bulma problemi olabilir.iş durumu net olsaydı hiç beklemezdik gerçekten:97:

biz yalova-altınovadayız, haftaya bu saatlerde beraberiz insalahhh kuzucuklar cok mutluyum, pazar sabah da gonderiyoruzz aldım biletini

gözün aydın tatlım allah kavustursun :) ya ama bişi sorcam sizin ustabirlikleri neden böle geç belli oldu denizci olduğu için fln mı ???

olsun canım dua et hayırlısıyla sağsalim gelsinde işte bulunur evlenilirde kafana takma sağsalim gelsinlerde inşallah

kızlar ben kaçar iftar vakti öptüm hepinizi canlar iyi bakın kendinize bol bol da dua edin tüm askerlerimize (şiir gibi oldu ) neyse hayırlı iftarlaaarrrrr

olsun canım dua et hayırlısıyla sağsalim gelsinde işte bulunur evlenilirde kafana takma sağsalim gelsinlerde inşallah

inşallah canım

kızlar ben kaçar iftar vakti öptüm hepinizi canlar iyi bakın kendinize bol bol da dua edin tüm askerlerimize (şiir gibi oldu ) neyse hayırlı iftarlaaarrrrr

ben de çıkıyorum,hayırlı iftarlar

beni en büyük aşkı Galatasaray'dan bile daha çok seviyormuş, çok özlemiş kuzum

Kızlaaar yalova oldu askerimin usta birliği :)) Ankaraya daha yakın iskenderundan çok şükür

Aaaaa aynı yer olmuuşşş ne güzeel :))
hadi gözümüz aydın canım..

beni en büyük aşkı Galatasaray'dan bile daha çok seviyormuş, çok özlemiş kuzum

:)) nerelerdesin tatlım merak ettim...
benim aşkımda çok özlemiş, özlediiim die açıyo telefonu uff ölürüm ben ona ya kıyamam
gene sulugözlülük yaptım bu akşam ...puff akıolar işte tutamıorum

oyalanmam lasım bişilerle diyorum, çeyiz alışverişime devam edim diorum ama onsuz da olmuo, onun fikrini almadan içim rahat etmio

Kızlar bu bunlarda http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...9-2012-gelini-buselincikin-ilk-ceyizleri.html aşkımla beraber seçtiğim çeyizliklerim offf off baktıkça fena oluyorum

Canım çook güzeller Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah
Biz de bi sürü yaptık çeyiz alışverişi ama onlar olmadan insanın içine sinmiyo gerçekten

Canım çook güzeller Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah
Biz de bi sürü yaptık çeyiz alışverişi ama onlar olmadan insanın içine sinmiyo gerçekten

Ahh ahha bi kısmı dolabımın üstünde duruo gece yatağıma yattığımda gördükçe ağlıyorum, Allahım sağ salim gelmelerini nasip etsin inşallah da tatlı günlerde kullanalım hepsini :)

Ahh ahha bi kısmı dolabımın üstünde duruo gece yatağıma yattığımda gördükçe ağlıyorum, Allahım sağ salim gelmelerini nasip etsin inşallah da tatlı günlerde kullanalım hepsini :)

İnşallah canııımm onlar bi sağ salim gelsinler de ben başka hiçbi şey istemiyorum.offf çook özledim ama haftaya bugün bu saatlerde birlikte ankaraya dönüyo olcaz inşallaaahhh

bizimkini çavuş olarak Kars'a göndereceklermiş, madem öyle sabit telefonunda olacak her daim tependeyim diyorum kahkaha atıyor kuzum :78:
senden bir haber var mı canım?

canım çeyizlerin çook güzel maşallah, bayıldım hepsine benimde almaya başlamam lazım :93:

Bizimkide çavuş yada onbaşı olucam dedi onbaşı sanırım doğru mu hatırlıorum acaba hiçte anlamam şu rütbelerden
Topuk dikeni olmuş benim ajgum da içim gidio ağrım var dedikçe..ah yanımda olaydı bıkmadan usanmadan ovardım

Yemin törenine aileside gidemio sanırım yannıs kalıcak orda bi yandanda ona canım sıkılıyo..o bişi demio gerek yok dio ama istemezmi yanında olmamızı

sen neler aldın şimdiye kadar?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…