341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Herkes yatti herhalde. Ayy dun sesini duyamamistim canimin. Bugun aksam duydum kotu oldum. Tel.nu kapattim aglamaya basladim. Cok yoginmus egitimleri. Seni bikac gun ariyamiyabilirim dedi. Usta birliginde rahat etcez dedi. Uff onun sesini duyamayinca nefes alamiyorum sanki. İcim cok sikiliyo. İyi olmak istiyorumm.

benimde bu ara en büyük korkum ben dışardayken araması.çünkü hala sesini duyduğumda ağlıyorum..bazen alışmışım gibi geliyor bazende ilk günkü gibi oluyorum..akşamları daha da kötü oluyorum sessizlikte düşününce çok kötü oluyor

Bende bazen alistim saniyorum. Bugun iyi deildim. İftar yemeginde halamdaydik. Orda tuvalete kapanip agladim. Babamda her gun ayni sey diyor. Ama elimde deilki. Bi de 2 gun ariyamiyabilirim ama aramaya calisicam dedi. Duygusala bagladim bugun iyice. Nerelere gitsemde unutsam azcik.

slm kızlar ben geldımmm..ben uyumadım daha zaten sevgılım uyandıgı saatlerde ben anc ayatıyorum o 5 te uyanıyo bende o saattte uyuyabılıyoum bı turlu uyuyamıyorum uyuyaklıyorum anca..

artık herbaktığım yerde ondan bişey görüyorum yalnız kaldığım her anım ağlayarak geçiyor.bu hafta da böyle geçerse doktora gidicem zaten yemek olayıda bitti.ağlasam ne kadar ağlasamda içim soğumuyor,eski günleriminde kıymetini iyi bildim her anım dolu dolu geçti ama yinede olmuyor ağlamaya engel olamıyorum

aynen bende 5 te yatıyorum eşim güne başlıyo

cok zor zaman gecmıyo..oglene kdr yatıyorum erkek arkadasım uyandırıyo her gun ogle saatlerınde arıyo..telefonu kapadıktan sora uyumaya dewam edyorum cok tuhaf oluyorum kendıme geldıgımde hıc konusmamısız gıbı hıssedıyorum..5 yıldır bırlıkteyız onumuzde yaz nısanımız olucak sureklı telefonla konusan gorusen bı cıfttık sımdı ondan telefon beklemek ve bıse soylemek ıstedıgımızde yada bırseye zuuldugumde onunla paylasamamk kotu..o uzulmesın orda zaten hapıste gıbı hıssedıyo kendını hep ona ben moral vermeye calısıyorum..

sizin yemn töreni nezaman eşim 26 sı dedi pzt kesinleşcekmiş cok heyecanlıyım cok merak ediyorum asker kıyafetleriyle ve cok mutluyum cok ama cok özledim aşkımı

bizimkide 26 sı tatllım bız de askımın aılesıyle bırlıkte gıdıcez 25 ınde yola cıkıcaz gece.bende ınanılmaz mutluyum zaten bu yemın torenınde dolayı bıraz daha ıcımr ahat oda olmasaydı zaman hıc gezmedı

bizde eşimle ayrı şehirlerdeydik 1.5 yıllık evliyiz okulu btti askere gtti ama evliyken cok farklı oluyo yoklugunu daha cok hissediyo insan sakın üzülsende ona belli etme benim eşimde hergun arıyo sennki nerde askerlik yapıo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…