Herkes yatti herhalde. Ayy dun sesini duyamamistim canimin. Bugun aksam duydum kotu oldum. Tel.nu kapattim aglamaya basladim. Cok yoginmus egitimleri. Seni bikac gun ariyamiyabilirim dedi. Usta birliginde rahat etcez dedi. Uff onun sesini duyamayinca nefes alamiyorum sanki. İcim cok sikiliyo. İyi olmak istiyorumm.
benimde bu ara en büyük korkum ben dışardayken araması.çünkü hala sesini duyduğumda ağlıyorum..bazen alışmışım gibi geliyor bazende ilk günkü gibi oluyorum..akşamları daha da kötü oluyorum sessizlikte düşününce çok kötü oluyor
kızlar kimse yokmu azıcık muhabbet edelim?
kızlar kimse yokmu azıcık muhabbet edelim?
slm uyanık olan varmı
slm kızlar ben geldımmm..ben uyumadım daha zaten sevgılım uyandıgı saatlerde ben anc ayatıyorum o 5 te uyanıyo bende o saattte uyuyabılıyoum bı turlu uyuyamıyorum uyuyaklıyorum anca..
Hosgeldin canim. Burdayiz gececi olarak.
Hosgeldin canim. Burdayiz gececi olarak.
aynen bende 5 te yatıyorum eşim güne başlıyo
yemin törenıne sayılı gun kaldı askerlerını gorebılcek arkadaslar..nasıl hıssedıyosunuz:)
slm kızlar ben geldımmm..ben uyumadım daha zaten sevgılım uyandıgı saatlerde ben anc ayatıyorum o 5 te uyanıyo bende o saattte uyuyabılıyoum bı turlu uyuyamıyorum uyuyaklıyorum anca..[/QUOTE
Sende hosgeldin canim. Ben de gec yatiyorum ki zaman gecsin. Psikolojik bizimki.
sizin yemn töreni nezaman eşim 26 sı dedi pzt kesinleşcekmiş cok heyecanlıyım cok merak ediyorum asker kıyafetleriyle ve cok mutluyum cok ama cok özledim aşkımı
cok zor zaman gecmıyo..oglene kdr yatıyorum erkek arkadasım uyandırıyo her gun ogle saatlerınde arıyo..telefonu kapadıktan sora uyumaya dewam edyorum cok tuhaf oluyorum kendıme geldıgımde hıc konusmamısız gıbı hıssedıyorum..5 yıldır bırlıkteyız onumuzde yaz nısanımız olucak sureklı telefonla konusan gorusen bı cıfttık sımdı ondan telefon beklemek ve bıse soylemek ıstedıgımızde yada bırseye zuuldugumde onunla paylasamamk kotu..o uzulmesın orda zaten hapıste gıbı hıssedıyo kendını hep ona ben moral vermeye calısıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?