Bizimkide çavuş yada onbaşı olucam dedi onbaşı sanırım doğru mu hatırlıorum acaba hiçte anlamam şu rütbelerden
Topuk dikeni olmuş benim ajgum da içim gidio ağrım var dedikçe..ah yanımda olaydı bıkmadan usanmadan ovardım
Yemin törenine aileside gidemio sanırım yannıs kalıcak orda bi yandanda ona canım sıkılıyo..o bişi demio gerek yok dio ama istemezmi yanında olmamızı
sen neler aldın şimdiye kadar?
Bizimkide çavuş yada onbaşı olucam dedi onbaşı sanırım doğru mu hatırlıorum acaba hiçte anlamam şu rütbelerden
Topuk dikeni olmuş benim ajgum da içim gidio ağrım var dedikçe..ah yanımda olaydı bıkmadan usanmadan ovardım
Yemin törenine aileside gidemio sanırım yannıs kalıcak orda bi yandanda ona canım sıkılıyo..o bişi demio gerek yok dio ama istemessin yanında olmamızı
sen neler aldın şimdiye kadar?
geçmiş olsun canım ya üzüldüm
üniversite mezunları onbaşı yada çavuş olarak giderlermiş, sanırım açık olduğu için oraya çavuş olarak gönderiliyormuş, okumuş yazısınıbende pek anlamam ama bir araştırayım ne iş yaparmış
bizimki de bir tuhaf, ailesi gelelim diyor bizimki gelmeyin bakalım kim kazanacak, aslında bende gitmek istiyorum ama beni de istemiyor arkasında bırakmak zor gelirmiş bitaneme
canım benim de tencere, çatal-bıçak, günlük ve misafirlik için yemek takımı, bornozlarımız, nevresimler ki çook almışızbir sürü örtü (artık yatak örtüsüne bile sererim o kadar çok) aldım ama eksiğim daha çok
selinciikk çeyizlerine bayıldım, aşkınla beraber mutlu yuvanda kullanmayı nasip etsin rabbim.... benm de biyerden başlamam lazım artıııkk annem dogru der aldıgım parayı çula çaputa yatıyorm
darısıı banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ufff çok detay var zaten al al bitmez...görüncede rahat duramıyorum :) zaten çok neşeli bi şekilde aşkım dersem telefonda gene ne aldın bakalım dio :)
kesinlikle canım, askerlerimiz gelene kadar anca tamamlarız
ama bazı şeyleri almak için onun gelmesini bekleyeceğim
oyyy bugünde biterse şafak 151 olucak :)
bu arada ankesörle ilgili yazımı okudunmu
150 yaaa
okudum canım da bizimki bir şey er bölüğü dedi sesi gitti geldi anlamadım, daha sonra bir daha sorarım artık, bu şimdi kaçıncı bölük oluyor ki
valla ben hiç bilemedim...o yinede bulunduğu yerdeki o numaralı ankesörleri denesin :)
bizimkiler yarın kan vericekmiş, kızılay gelmişş
Kızlarrr ben ufaktan kaçıyorum..hepinize iyi geceler...askerlerinizle dolu rüyalar :)
kızlar kızlar iskenderunlu kızlar nereye çıktı askerleriniz? 1-2 gündür gelemedim nete kusura bakmayın biri şafağı söylesinde şafak panosunu yazayım artıkk..
şafak kaç?????
kızlar kızlar iskenderunlu kızlar nereye çıktı askerleriniz? 1-2 gündür gelemedim nete kusura bakmayın biri şafağı söylesinde şafak panosunu yazayım artıkk..
şafak kaç?????
canim bizim usta birligi yalova oldu.ankaraya daha yakin oldu iyi oldu bizim icin.hayirlisi buymus demek ki.
hayırlı olsun canım.bizimki çanakkale oldu.ben yalovayı çok isterdim ama hayırlısı kısmet..benim biraz içim buruldu ya istanbul yalova gölcük olaydı ne iyiydi demeden geri duramıyorumm:26:
Olsun canim yaa onlarin canlari sag olsun da nerde olurlarsa olsunlar. Nasi olsa sayili gun biticek ve ondan sonra heeep beraber olcaz.
inşallah canım o günleri de görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?