341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

selinciikk çeyizlerine bayıldım, aşkınla beraber mutlu yuvanda kullanmayı nasip etsin rabbim.... benm de biyerden başlamam lazım artıııkk annem dogru der aldıgım parayı çula çaputa yatıyorm

darısıı banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

geçmiş olsun canım ya üzüldüm

üniversite mezunları onbaşı yada çavuş olarak giderlermiş, sanırım açık olduğu için oraya çavuş olarak gönderiliyormuş, okumuş yazısını bende pek anlamam ama bir araştırayım ne iş yaparmış
bizimki de bir tuhaf, ailesi gelelim diyor bizimki gelmeyin bakalım kim kazanacak, aslında bende gitmek istiyorum ama beni de istemiyor arkasında bırakmak zor gelirmiş bitaneme

canım benim de tencere, çatal-bıçak, günlük ve misafirlik için yemek takımı, bornozlarımız, nevresimler ki çook almışız bir sürü örtü (artık yatak örtüsüne bile sererim o kadar çok) aldım ama eksiğim daha çok

Son düzenleme:

ufff çok detay var zaten al al bitmez...görüncede rahat duramıyorum :) zaten çok neşeli bi şekilde aşkım dersem telefonda gene ne aldın bakalım dio :)

teşekkür ederim canımm Allah o mutluluğu hepimize yaşatsın inşallah ..annen haklı valla bağımlılık yapıo bu iş..artık çarşıda ilk ev eşyası mağazalarına giriorum

ufff çok detay var zaten al al bitmez...görüncede rahat duramıyorum :) zaten çok neşeli bi şekilde aşkım dersem telefonda gene ne aldın bakalım dio :)

kesinlikle canım, askerlerimiz gelene kadar anca tamamlarız
ama bazı şeyleri almak için onun gelmesini bekleyeceğim

oyyy bugünde biterse şafak 151 olucak :)
bu arada ankesörle ilgili yazımı okudunmu

150 yaaa
okudum canım da bizimki bir şey er bölüğü dedi sesi gitti geldi anlamadım, daha sonra bir daha sorarım artık, bu şimdi kaçıncı bölük oluyor ki

150 yaaa
okudum canım da bizimki bir şey er bölüğü dedi sesi gitti geldi anlamadım, daha sonra bir daha sorarım artık, bu şimdi kaçıncı bölük oluyor ki

valla ben hiç bilemedim...o yinede bulunduğu yerdeki o numaralı ankesörleri denesin :)
bizimkiler yarın kan vericekmiş, kızılay gelmişş

valla ben hiç bilemedim...o yinede bulunduğu yerdeki o numaralı ankesörleri denesin :)
bizimkiler yarın kan vericekmiş, kızılay gelmişş

zaten arasam da ona dönemiyorum ki o telefonları bir bulamadık
bugün kan vermiş, komutanları da kan verenler dinlensin eğitime gelmesin demiş, bu fırsat açar mı bizimki de bütün gün uyumuş uykucu nolcak rüyasında beni görmüştür komutanını sevmiş baya, inşallah usta birliğinde de rahat eder

kızlar kızlar iskenderunlu kızlar nereye çıktı askerleriniz? 1-2 gündür gelemedim nete kusura bakmayın biri şafağı söylesinde şafak panosunu yazayım artıkk..
şafak kaç?????

cnlarımmmmmmmmmm ben geldmmmm kayınvalideme gittim canımıniçinin kokusunu aldım dolabından geldm çok kötü oldm ağlayıpta onlarında moralini bozmamak için ((((
yarın ehliyet sınawım war artık yarından sonra bol bol görüşürüz bu arada bende çeyiz diziyorum 10 aydır yaklaşık ama al al bitmiyo walla daha çook şey war alınacakk.. askerlerimiz bigelsinde ben beraber beğenmeyi daha çok sewiyorum yaa onsuz olmuyo (
bugün askerimle 4 kez konuştm yarında 7de kalkacaklarmış c.tesi old. için beni çoook özlemiş bende onu çook özledm haftaya bugün görmüş olcazz tabi gidenler gidemeyenlerde üzmesinler kendilerini zaten izne gelceklermiş çoğunun ki sizi sewiyrm yarın görüşmek üzere öpüldünüzz

kızlar kızlar iskenderunlu kızlar nereye çıktı askerleriniz? 1-2 gündür gelemedim nete kusura bakmayın biri şafağı söylesinde şafak panosunu yazayım artıkk..
şafak kaç?????

149 du.. 12 yi geçtik 148 oldu galiba

Son düzenleme:
Allah tüm askerlerimizi korusun..
Peri Çıkmazı -----> Şafak 345
İzmir/Gaziemir - Ulaştırma Personel Okulu Ve Eğitim Merkez Komutanlığı

mrvgndz-----> şafak 148
hatay/İskenderun- 1. deniz er eğitim alayı

matterouge-----> şafak 148
topçu ve füze okl. komutanlığı Ankara Polatlı - acemilik
topçu ve füze okl. loj. des. k.lığı, gene Ankara Polatlı - usta

telomer----->şafak 148
ankara il jandarma komutanlığı

dilek_ferhat----->şafak 148
İL J.K.LIĞI/MUĞLA(acemi-usta)

e_inl -----> şafak 148
acemi... Zh. Brl. Okl. ve Eğt. Tüm. K.lığı
ETİMESGUT ANKARA

usta... K.K. Loj. K.lığı Müht. K. 4'üncü Müht. Blg. 45'inci Müht. Bl. K.lığı
BOZÜYÜK BİLECİK

filizg-----> şafak 148

dLmRh-----> şafak 148
15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı Amasya-acemi
95'inci Zh. Tug. Loj. Des. K.lığı Shr. Hiz. Bl. K.lığı Tekirdağ Malkara-usta

pembelii-----> şafak 148

tuubaibrahim-----> şafak 148
MEBS Okl. ve EM K.lığı MAMAK/ANKARA ----ACEMİ BİRLİĞİ
MSB BURSA Ted. Blg. Bşk. K.lığı BURSA --------- USTA BİRLİĞİ

tlfk-----> şafak 148

nagish-----> şafak 148
acemi amasta 15. piyade er tugaylıgı
usta diyarbakır 2. ordu ağır oto tabr komutanlığı

p1d2-----> şafak 149acemi birliği:ankara-il jandarma komutanlığı
usta birliği:trabzon il jandarma komutanlığı

elaasuu-----> şafak 148

oyoyoy-----> şafak 148

ahsennida-----> şafak 148
15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı AMASYA
16'ncı Mknz. P. Tug. Loj. Des. K.lığı Boru-Trampet Tk. K.lığı DİYARBAKIR

psd-----> şafak 148
acemi 121. Jandarma eğitim komutanlığı Serinyol /Hatay
usta antakya il jandarma komutanlığı Hatay

Şafak ne kadar zengin olursa olsun, bir gün fakirleşmeye mahkumdur!

şafak kaç?????

canim bizim usta birligi yalova oldu.ankaraya daha yakin oldu iyi oldu bizim icin.hayirlisi buymus demek ki.

canim bizim usta birligi yalova oldu.ankaraya daha yakin oldu iyi oldu bizim icin.hayirlisi buymus demek ki.

hayırlı olsun canım.bizimki çanakkale oldu.ben yalovayı çok isterdim ama hayırlısı kısmet..benim biraz içim buruldu ya istanbul yalova gölcük olaydı ne iyiydi demeden geri duramıyorumm:26:

hayırlı olsun canım.bizimki çanakkale oldu.ben yalovayı çok isterdim ama hayırlısı kısmet..benim biraz içim buruldu ya istanbul yalova gölcük olaydı ne iyiydi demeden geri duramıyorumm:26:

Olsun canim yaa onlarin canlari sag olsun da nerde olurlarsa olsunlar. Nasi olsa sayili gun biticek ve ondan sonra heeep beraber olcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…