Canım ailesi seni tanıyomuş sonuçta,barışıp barışmadığınızın ne önemi var ki onlar için.Bir de yemin törenini çok önemsiyor galiba askerler,nişanlım gitmeden önce kardeşininkinden bahsetmişti.Kesinlikle gidilmeli falan demişti.Bence sen de gitmelisin:44:
Offff,ne kadar uğraşsam da kafamı rahatlatamıyorum ki.Hala aramadıArtık pazartesiye erteleyemeceğim işimi gücümü,bugün çıkmam lazım dışarıya.Dışarıdayken ararsa da hiç üzülmeyeceğim rahat konuşamadık diye.Ben 4 gündür evde onun aramasını bekliyorum,daha ne yapabilirim ki
Bir de benim bu konularda hassas olduğumu biliyor,haber alamayınca çok merak ettiğimi yani...Askerden önce başka zamanlarda da kısa bi süre haber alamasam merak ederdim,en sonunda net olarak bu rahatsızlığımı belirttim ve o zamandan beri dikkat ediyor,haber vermeyi ihmal etmiyor.Yani ihmal etmiyorDU,bu zamana kadar:97:
Bizimki hiç önemsemiyor, sanırım onu asker kıyafetleri içinde görmemi istemiyor. Zaten saçını kestirdikten sonra hala alışamadım diyordu. Bana resim çekip göndermişti, o bile yarımdı, yüzü gözükmüyordu, o kadar takmış kafasına yani

Bende kendimi eve tıktım resmen..Asla evde oturmazdım bu havada..Çıkasım gelmiyordu ama artık haftasonu ailemin yanına gideceğim, döndükten sonrada gezcem valla, yoksa zaman geçmiyor..Çok yoğun olduklarından bir hafta daha sabredeceğiz kızlar..Şimdi neden aramıyor, bişey mi oldu demek yok..Tatlım sende işlerini hallet, dışarda ararsa, söylersin, hem bir kenarda konuşursun canım ne olacak..Böyle psikolojimiz bozuluyor.