Gozun aydinn. Allah daim etsin.
Günaydın asker yarenleri :)
Bugüne çok güzel başladım çünkü sabah aşkımın sesiyle uyandım...Allahım sana şükürler olsun..
Rüyamda ata bindiğimi gördüm öyle güzel bişidi..onunla bütünelştiğimi hissettim , çok keyifli bir rüyaydı...Şimdi netten baktım at murat demekmiş..iyi haber mutluluk demekmiş.. askerlik kısalacak galba
Şafağımıda attırıyım ağız tadıylan.. 153 :))
günaydın canım, salı günü aramadı beni çok üzülmüştüm çünkü annesini de aramamıştı bi şey oldu sandım, çok şükür iyiymiş dün konuşabildik ama ankesörlü telefondan nefret ettim sesi çok az ve kesilerek geliyordu niye dinliyorlar ki sanki telefonlarını
rüyanda çok güzelmiş maşallahayy keşke kısalsa
bekliyorum hala aramasını Bitaneminnn acaba ne yapıyor? keşke uyusam uyusam o gelene kadar hiiiiiç uyanmasam onun biküçük öpücüğüyle uyansamm
Canım sesini duymuş olmana sevindim..Ama evet telefonlar çok sinir bozucu, ses çok az geliyo hep bir tek dün akşam aradığı telefon iyiydi..geri aranabilen bikaç ankesör keşfettik, çaldırıyo ben arıyorum böylece daha uzun konuşuyoruz :)
Yemin törenlerine az kaldı ama kimseyi almicaklarmış içeri ona üzüldüm..ailesi gidebilecekmi belli değil, annesi hasta çünkü..yalnız kalıcak diye çok korkuyorum
Canim benimkide butun gun surunmus yerlerde. Komutan cok sert canimizi okudu dedi.zayifladimm dedi. Sizi anlattim. Bu sayfayi anlattim. Gelince okiyim bende dedi.
daha önce periye arar seni merak etme diye akıl verirken kendi başıma gelince çaresiz kaldım, çok üzüldüm ağladımama sesini duyunca hepsi geçti gitti
o ankesörlü telefonları bizde keşfedelim yaabir numarayı aramıştım çalıp çalıp cevap vermemiş yada hep meşgul çalmıştı telefonu kıracaktım neredeyse
niye almıyorlar ki? dediğin gibi yalnız kalacaklar
kızlar listeyi güncelledim bugun eve biraz geç geldim kusura bakmayın sultanahmete gittim hepimiz için ve askerlerimiz için dua ettim..
bugun sevgilim bana moralman çok çöktüğünü söyledi beni kesinlikle görmeye gel seni arayınca bile dağılıyorum dedi.aslında ben dün bi gariplik olduğunu anlamıştım..neyse garip hallerini asla kötüye yormayalım kızlar,ben dün gece kafamda yine kurmuştum çünkü..
bide bugun şehitler yok saldırı şu bu olunca enerjim düştü.umarım bu aldığımız son şehit haberi olur
Dün benim askerimde aradı, sonra bu numaradan ara bakalım çalacak mı dedi, aradım öyle konuştuk..Ama sesi çok kısık geliyordu..Sinir oldum.. Sırayla hepimiz merak ediyoruz, üzüntüden kendimizi yiyoruz ama sonra yüzümüz gülüyor. Artık endişe etmeyelim, her fırsatta aranacağız.
günaydın kızlar.. ben dün akşam konuştum sesi baya durgun geliyodu. şehit haberleri onlar eğitimdeyken telsizle gelmiş hepsi bi anda yıkılmış tabi, aslında bu haberleri askerlerimize duyurmamaya çalışsalar daha iyi olcak sonuçta orda moralleri iyi olması gerekiyoinşallah bugün konuşabilirim ve sesi iyi gelir
Nasıl üzülmesinlerAllah'ım hergünde bir haber..Artık haberleri dinlemek istemiyorum. Hele geçen gün İzmir'i duydum, yıkıldım.. İnşallah bugün askerinin sesi iyi gelir canım..
günaydın kızlar2 gündür nişanlımdan ses çıkmıyor.o yüzden biraz moralim bozuk,keyfim olmayınca sizlerle sohbet etmeye de gelmiyorum biraz önce kayınpederim aradı.kayınvalideyi hep arıyorum da onu aramaya çekiniyorum biraz,o arayınca çok utandım:26: kendi babam gibi de düşkündür bana,özlediğini söyler,belli eder sürekli artık 2-3 günde bir onu da ararım askerimiz evi de aramıyormuş 3-4 gündür,bugün fırsat bulur da arar inşallah
daha önce periye arar seni merak etme diye akıl verirken kendi başıma gelince çaresiz kaldım, çok üzüldüm ağladımama sesini duyunca hepsi geçti gitti
o ankesörlü telefonları bizde keşfedelim yaabir numarayı aramıştım çalıp çalıp cevap vermemiş yada hep meşgul çalmıştı telefonu kıracaktım neredeyse
niye almıyorlar ki? dediğin gibi yalnız kalacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?