Kızlar ben yien size bir şey danışacağımDün duyduklarımdan sonra şok geçirdim, konu yine sevgilimin ailesi...
Yemin törenine ben zaten inat ettim gitmiyorum, gitmeye kalksam onun için ömrümde bir kere ailemden izin alabilmiştim daha doğrusu rest çekip birliğine ben götüreceğim demiştim mecbur izin verdiler, ama götüremedim istemedi.Bu sebeple daha da aileme onunla ilgili istesem bile söyleyemem.Ama sevgilimin nasıl bir ailesi varsa! yemin törenine gitmiyorlar:)Şaka gibi...Ailesi Ankara'da, askerim İskenderun da ve evin bugüne kadar şımartılan en küçük tek erkek çocuğu.Neymiş efendim yol uzakmış...Ve askerim bana hala inatla aileme söyle onlarla gel diyor,gelemezsen ben geleceğim 2 gün o izni orada geçireyim diyor.Tabi kötü haberi vermek bana düştü ailen yemin törenine gelmiyor ve sen dolayısıyla o birlikten onlar olmadan o birlikten çıkamıyorsun direk oradan dağıtıma gidiyorsun diye..Aklım almıyor nasıl bir anne babadır bu...Maddi sıkıntıları hele hele hiç yok atla uçağa git ama yol uzakmış gidemezlermiş!Sevdiceğim boynu bükük, yapayalnız kalacak yemin töreninde...İçim acıdı...Yine trajikomik bir olay yaşıyorum ve sizlerden fikirlerinizi bekliyorum ben ne yapayım![]()
Bu çok normal bi davranış değil bence bir anne baba için.. İşin iç yüzünde başka birşey olabilirmi sana söliyemedikleri?