• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Uzun dönemlerin cuma günü mü belli olacak? Ay buna kalbim dayanmaz, bir araştırayım. Nasıl olsa bizimki 2-3 güne anca arar. Bakıyim forumda yazan olmuş mu?

bazı askerler usta birlikleri ölesine yazılmış yeniden dagıtım olcak demişler aradıklarında eşlerine.dogrulugu ne bilmiyorum ama merak ediyorum varmı böle bişey diye

Az önce bitanem aradı.. Sesi çok kötüydü..Bugün anladım askerliği dedi. Beni en son dün aramıştı, inanamadım :) Bir komutan geldi, bütün gün yerde süründük, resmen yat dediğinde kendimizi yere attık falan dedi. Eli, kolu kanamış. Yere yatıp sürünmekten alerji olmuş. Hergün soruyoruz, yemin töreni 26sında mı diye, şimdi olmayabilir demiş komutanları, yani uzun dönemler için. Annesiyle babasına 9 gün tatilim var, geldiğimiz gün döncez, burda kalmam, İstanbul'a döncm demiş. Bende bana kesin tarihi belli olunca söyle ona göre gitmeyeceğim dedim. Abisi İzmir'de, görüşe gelecekmiş bu akşam 18:30-20:30 arası görüş varmış. Bir kaç şey istemiş, çok kötüydü valla sesi. Senin bir sıkıntın yok dimi aşkım diye bir soruşu vardı. Ahh dedim, ben çok iyiyim, hiç merak etme. İlk gün sizin eğitimleriniz ağır olmayacak demiş bir komutan, yeni gelen çok fena süründürüyormuş.

kızlar iskenderun, konya gibi bazı yerlerde yeniden dagıtım olcakmış cuma günü. sadece bazı yerler içinmi geçerli bu durum yoksa usta birlikleri degişecek mi? bilgisi olan varmı

kızlar sadece iskenderundakilerin usta birlikleri belli olur zaten diğerlerinin ilk açıklandığında belliydi ama denizcilerinki öyle olmuyor sonradan açıklanıyor.acemilik bitmeye yakın yani yemin törenine 7-8 gün kala açıklanıyor.

Canim uzulme. Bende ayni durumdayim. Benimkide yakinlarinda insan varsa tedirgin olur guzel seyler soyliyemez. Dun de ben cok uzgundum. Burdaki arkafadlar destek oldular sagolsunlar. Biz tek tarafli soylicez artik. Elbet onlarda soylicek bi sure sonra.

emin olun kızlaar sevdiklerinizde ilerde ortama alışınca sizsiz yapamayacaklarını çok özlediklerini ölüp bittiklerini söyliycekler inanın bana :34:

bazı yerlerde sivil bazı yerlerde de askeriye kıyafetleriyle çıkıyolar diye duydum cnm yerine göre değişiyomuş

kızlar çarşı iznine sivil çıkıyolar bırakında bir günde sivil çıksınlar :)) zaten ya c.tesi ya pazar çıkcaklar sabahın köründe çıkıp zaten ne yapacaklarını bile bilemeyecekler toplu halde gezcekler :)) ayrıca acemilik boyunca çarşı falanda yok.yemin töreninde sizleri görünce varyaaaa dünyalar onların olacaktır :))

kızlar çarşı iznine sivil çıkıyolar bırakında bir günde sivil çıksınlar :)) zaten ya c.tesi ya pazar çıkcaklar sabahın köründe çıkıp zaten ne yapacaklarını bile bilemeyecekler toplu halde gezcekler :)) ayrıca acemilik boyunca çarşı falanda yok.yemin töreninde sizleri görünce varyaaaa dünyalar onların olacaktır :))

:82: Çıkmasınlar efendim çıkmasınlar! Bizi düşünsünler bütün gün :) Şaka bir yana işte insanın aklı kalıyor, izin falan..Yemin törenine gitmeyi çok isterdim ama gidemiyorum :( Oda gelmemi istemiyor zaten..

:82: Çıkmasınlar efendim çıkmasınlar! Bizi düşünsünler bütün gün :) Şaka bir yana işte insanın aklı kalıyor, izin falan..Yemin törenine gitmeyi çok isterdim ama gidemiyorum :( Oda gelmemi istemiyor zaten..

zaten akılları hep bizlerde sevdiklerimizin.Yemin törenleri güzel oluyor hemde gurur verici sevdiğinizi orda görünce acayip mutlu oluyosunuz ama gidemeyenlerde üzülmesin inşallah en kısa sürede görürler onlarda.

:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:kızlar benimki her akşam arardı ama bu akşam aramadı en son akşamüstü konuştuk akşam ararım demişti ama aramadı off çok merak ediyrm bişiy mi oldu acaba arardı hep akşamları normalde yaa :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:kızlar benimki her akşam arardı ama bu akşam aramadı en son akşamüstü konuştuk akşam ararım demişti ama aramadı off çok merak ediyrm bişiy mi oldu acaba arardı hep akşamları normalde yaa :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Tatlım artık gerçekten çok yoğun geçiyormuş günleri..Çok yorulmuştur..Sıra bekleyememiştir..Yani en kötü ihtimal bu, yorulduğundan dermanı kalmamıştır. Kötü şeyler getirme lütfen aklına, bu tempoya da alışacaklar..

canikolar,
askerlikle ilgili haberleri dinlediniz mi.
anlamadım erdoğan açıklama yapıyor kısa dönemler 4 aya inecek, uzun dönemler önce 12 sonra 9 diye, bugün tek tiple ilgili çalıştıklarını söylüyor milli güvenlik kurulu. askerliğin kısalması ile ilgili bir çalışma yok diyor. iyice aptala bağladım. ne umutlanıyorum, ne umutlanmıyorum.
manikdepresif olucam şu şeyler yüzünden en kısa zamanda :)

tatlım artık gerçekten çok yoğun geçiyormuş günleri..çok yorulmuştur..sıra bekleyememiştir..yani en kötü ihtimal bu, yorulduğundan dermanı kalmamıştır. Kötü şeyler getirme lütfen aklına, bu tempoya da alışacaklar..

o beklerdi yaa ben biliyorum onun için sıra falan hiç önmli değil bekler o ucunda sesimi duymk warsa :43::43::43: Ayıptır sölemesi kabız oldum sanırım demişti acaba hastalandı mı ki yaa iyice aklıma ööle şeyler geliyo ararım demişti :(((:43::43::43::43:

Back
X