Aaa aradiginda soriyim bakiyim varmiymis boyle biseyy.:26:
kısa dönemlerin usta birlikleri belli zaten değişmez ama uzun dönemlerin ki belli değil o zaman cuma günü belli olcaktır...
Uzun dönemlerin cuma günü mü belli olacak? Ay buna kalbim dayanmaz, bir araştırayım. Nasıl olsa bizimki 2-3 güne anca arar. Bakıyim forumda yazan olmuş mu?
bazı askerler usta birlikleri ölesine yazılmış yeniden dagıtım olcak demişler aradıklarında eşlerine.dogrulugu ne bilmiyorum ama merak ediyorum varmı böle bişey diye
Allah Allah bende merak ettim simdi. Arasalarda sorsak.
kızlar iskenderun, konya gibi bazı yerlerde yeniden dagıtım olcakmış cuma günü. sadece bazı yerler içinmi geçerli bu durum yoksa usta birlikleri degişecek mi? bilgisi olan varmı
Canim uzulme. Bende ayni durumdayim. Benimkide yakinlarinda insan varsa tedirgin olur guzel seyler soyliyemez. Dun de ben cok uzgundum. Burdaki arkafadlar destek oldular sagolsunlar. Biz tek tarafli soylicez artik. Elbet onlarda soylicek bi sure sonra.
bazı yerlerde sivil bazı yerlerde de askeriye kıyafetleriyle çıkıyolar diye duydum cnm yerine göre değişiyomuş
kızlar çarşı iznine sivil çıkıyolar bırakında bir günde sivil çıksınlar :)) zaten ya c.tesi ya pazar çıkcaklar sabahın köründe çıkıp zaten ne yapacaklarını bile bilemeyecekler toplu halde gezcekler :)) ayrıca acemilik boyunca çarşı falanda yok.yemin töreninde sizleri görünce varyaaaa dünyalar onların olacaktır :))
Ne kadar çok iskenderunda askeri olan var yaa :97:
evet bu dönemde ne kadar çok iskenderunda askeri olan var bizim dönemde 3 kişi falandı galiba topiğimizde.tabi yemin töreninde 850 asker vardı iskenderunda.
:82: Çıkmasınlar efendim çıkmasınlar! Bizi düşünsünler bütün gün :) Şaka bir yana işte insanın aklı kalıyor, izin falan..Yemin törenine gitmeyi çok isterdim ama gidemiyorumOda gelmemi istemiyor zaten..
sizin askerler geldiler mi ?? Zaman geçmiyor yaa biz ne yapcaksak bu topikte olmasa hiç geçmezdi sanırım
bizimde son 30 günümüz kaldı canım 339.dönemiz zaman banada bu aralar hiç geçmiyor artık.Bitsin artık bu askerlik biran önceeeeeee(
Bizimde 349Ne güzel 30 gününüz kalmış..Allah bir an önce kavuştursun inşallah
kızlar benimki her akşam arardı ama bu akşam aramadı en son akşamüstü konuştuk akşam ararım demişti ama aramadı off çok merak ediyrm bişiy mi oldu acaba arardı hep akşamları normalde yaa
tatlım artık gerçekten çok yoğun geçiyormuş günleri..çok yorulmuştur..sıra bekleyememiştir..yani en kötü ihtimal bu, yorulduğundan dermanı kalmamıştır. Kötü şeyler getirme lütfen aklına, bu tempoya da alışacaklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?