341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Çok tşk ederim vala hepinizin sayende dayandık pericikle eminim.Siz olmasanız böyle ayakta duramazdık.Allah hepimizin kalbine göre versin...Ayrıca sevdiceğin eminim seni herhalinle seviyordur ve dünyanın en güzeli sensin onun gözünde.Ama tabiki bakım da şart hem önce kendimiz hem de çevremize pozitif elektrik için:)tebrik ettim darısı bana ve sevdikleri gidince aynalara küsmüş tüm yarenlere inşallah:))))

ama bizim ki usta birliğine bursaya geçicek yemn töreninden sonra ((( keşke ankarada kalsaydı kayseriye daha yakındı daha sık gidebilirdim ((
aman yaa etraftakileri hiç tınma walla ben kmseye bakmam kendime bakarım
ölümlü dünya çok özletme de özlemede çık çık git sürpriz yap hatta çarşı izinlerinde arkasından çık sarıl ne güzl sürpriz olur
usta birliğide mi ankara?

Kizlar gecenize tursu suyu sikmak istemem ama.moralim bozukk. Bugun cok stresliydi. Biler aradim ama bulamadim. Amasyadan alnmasi lazimmis. 2 gundur bunun pesindeyim. Benimki aradi soyledim. Dedim nettede var ama satmiyorlar netten sanirim dedim. Yokk beceremedin yok bilmemnevsaudi. Neyse annemle sohbet ediyim dedi kapadi. Agladim gucume gitti. sonra aradi tekrar ozut dilerim cok stresliyim dedi. Sehit haberleri geldikce moralimiz bozuluyor dedi. Bende urfaya gitcem dedi. Dedim urfada yok bisey ne alaka. Diyo yemin torenine gelmeseydin rahat otobus bulurdum. Ktm yle giderdim diyo. Sanki cok guzel de. İyi gelmiyim o zaman dedim. Sen yalniz kalma isstedim dedim. Beni babam birakti zaten buraya yalniz deilim dedi. Ne alakaysa artik. 9 saat yol giycem bi de burun kiviriyo. Ozledim de demiyo hicc. Agladim simdiii. Bilmiyom hicbiseyy.:26:e

evet aynı yerde yapıyor gene, aynı birlikte. farklı binaya gidecekmiş ama, en son öyle demişti :)

aynen bende takmam işte he he diyip geçiyorum da gerdiler bi :))
keşke ankarada kalsaymış, hoppidi hoppidi giderdik!

ayyyyyyyyyyyyyy aynen walla yaaa o gidince aynaya bile bakmaz oldum zaten ewden dışarı adım atmıyorum inanırmısınız banyya bile mecburiyetten zorla giriyorum yaa çok titiz bi insan olmama rağmen o gittikten sonra acayip paspallaştım onsuz hayat hayat değil anladım gelsin hiiiiiiiiiiç üzmicem gözünün içine bakcam heran

aynalara öyle böyle küsmedik ki, sırf hani kötü olduğumu görmesin diye böyle bi şey yapıyım dedim. yoksa antidepresana filan başladım, geçmiyor gün mün filan...
yüzümü güzel hatırlasın diye işte napiyim :) aklı kalır biliyorum çünkü.
bi de fotoğraf filan vermedim ben giderken ona, yer değiştirirse öldürürüm ordakileri dedi :) ama bu hafta bi götürücem, isterse alır koyar cüzdanına :)

amin canım, herkese hepimize sabır, inşallah bu kadar temiz kalpli insanın duaları kabul olur, bir an önce kavuşuruz..

canım turşu suyu olur mu biz destek olmak adına burda bir aradayız :)
iyi günde de kötü günde de ...
ya tek diceğim aslında her şeye peki demen.
gerçekten çok agresifler, evet bazen neşeleniyorlar ama çok uzun süreli olduğunu düşünmüyorum, sahip oldukları hiç bir lükse, hiç bir şeye orada sahip değiller. kendilerine bile değil.
hepsi bir tiyatro oynuyor adeta. roller ediniyorlar.. diye düşünüyorum.
sakin ol, sadece sakin ol. ve ortak nokta kendin bulup ona sun.
mesela de, yemin törenine gelmek istiyorum tabikide bu hayatımız boyunca görebileceğim tek bir an ve geri dönüp tekrar edebileceğimiz bir şey değil çok özel. ama eğer sen gelmemi istemiyorsan da saygı duymak zorundayım de. ve haftaya kadar bak bakalım ona. ama gelmek istediğini de çaktırmadan ayar olarak ver. 1 kez olacak bir şey bu, 2.si olmayacak asla diye.
daha özlemezler canım, daha dur. aptal gibiler, özleyebilecek bi durumları yok. alışma çabalarındalar, şuan sadece boşluktalar, ama emin ol beynen de bizle değil oradaki görevleri ile dolular, emin ol ustaya geçtiğinde daha farklı olacak.
üzülme ve ağlama, güçlü ol ki o da orada güçlü olsun..

ayyyy ne güzel iyi şanslıymışın sen çok hiç özletmem oözlememde o kadar yakın olsun alır başımı giderim cnm isteediği zaman
neyse artık sen gt hoppidi hoppidi bende tıs tıs giderim artık uzak Ama canları sağolsun en önmlisi de bu

Lütfen ağlama, kendini üzme ne olur.Onların ne yaptıkları belli değil bir gülüyorlar bir ağlıyorlar.Ve tabiki streslerini en çok sevdiklerinden çıkarıyorlar her zaman olduğu gibi.Ne aradığını da anlamadım belki yardımcı olabilceğimiz bir şey bilen duyan vardır.Yarına düzelir morali seninle güle oynaya konuşur.Benim sevgilim vedalaşmadı bile yazmıştım burada, şimdi tam aksi konuşuyor. Seninki de hemen yarın cayıverir gör bak iyiki geliyorsun der.

aynen öyle, aman neşeleri keyifleri yerlerinde olsun da ben başka hiç bişey istemem.
bi de telefon ayarlarlarsa, amaaan :) rahat rahat nefes alırım.

onlar bizleri beklerken, bizde rahat rahat uyuruz :)

Selam Kızlar..
Bende 91/2 uzun dönem asker yareniyim
Allah hepimize sabır versin, sağ sağlim gidip gelmelerini nasip etsin inşAllah..

aynen cnm asker psikolojisi diyip geçmemiz gerek bazı şeyleri herzaman aynı olamazlar birde urfaya gitmek istemiyodur morali bozuluydur sen alttan al sakın sende üzme sen nası rahat edevceksen öyle olsun ne dersen kabul ederim yeter ki sen iyi ol de bak nası değişiyo biraz düşündükten sonraaa

aynen öyle, aman neşeleri keyifleri yerlerinde olsun da ben başka hiç bişey istemem.
Bi de telefon ayarlarlarsa, amaaan :) rahat rahat nefes alırım.

Onlar bizleri beklerken, bizde rahat rahat uyuruz :)

ayy ewet yaa telefon konusu war bide bizimki diyo ki usta birliğinde telefon kullanıyolarmış ama inş. Heryerde öledir sıkmazlar bitelefon olsa aradığımızda anında ulaşsak rahat bi nefes alcam yaaa

Ben ne yapiyimm? Yuzugumu atiyimm? Kendimimi camdan atiyim? Yoksa onu mu attiyim??:31

Canım atman gereken şeyler;
1. Aklındaki kötü düşünceler
2. Gözlerindeki yaşlar
3. Ruhundaki karanlık

Bak bunları attığında bu soruyu sorduğuna kendin üzüleceksin, çünkü askerin seninle biran düşüncesizce öyle konuştu, ne dediğini yarın hatırlamaz bile.Sinirini attı rahatladı bitti onun için.Hep sevgilileriyiz hem stres topuyuz bu dönemde napalım. Onlar dönünce biz de onları lastik yapacağız uzatıp uzatıp bırakacağız istediğimiz şekle gelene kadar

ayy ewet yaa telefon konusu war bide bizimki diyo ki usta birliğinde telefon kullanıyolarmış ama inş. Heryerde öledir sıkmazlar bitelefon olsa aradığımızda anında ulaşsak rahat bi nefes alcam yaaa

ahah aynen, en azından müsait olduğu zamanlarda böyle mesaj atsa filan. arada bi arasa. yani tamam gene ben aramiyim ama o arasın yani.
ya da geri arayabileyim filan.
bunların ankesörlüler geri aranmıyo 2dk konuşup kapatmaktan fenalık geldi. bi dün 20dk konuştuk onada baya şaşırdım.
telefon şart.

Canim anlamadim ki guzel bi soz soyler insan. Gece 11 de arayip ozur diliyo. Ailemle gitcektim yemin torenine. Babacigim 9 saat direksiyon sallicak oruclu halle adam taktir etmiyo. Kfama eserse gitmem. Kalsin tek basina. Ben annesini de alicaktim. Tek kalinca akli basina.gelir belki. Sagol canim destek verdigin icinn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…