çok sevindim bak canım dert etmene değdi mi! hemmen toparlanmalıyız, ben bu hafta görmeye gideceğim yarın gidip saçımı başımı kaşımı zartımı zurtumu aldırıcam güzel görsün.
:)
çok sevindim pericikmazına ve sana! allah tamamını erdirsiiin!
valla şansım olsa götürürdüm :)
ya bende seviniyorum ama herkes diyor ki ne o her hafta gidicek misin, dedim bana uyar. sıkıntı yok :) hiç dert etmem böyle şeyleri çünkü ama sanırım çevredekilerde bi kıskançlık var.
uyuz oluyorum.
valla sizlerle rahatlıyorum ya!
o ikimizinde ankara!
bi haftasonu da beraber gideriz olmadı binip trenlere ya da otobüslere, çarşı izinlerine :)
ama bizim ki usta birliğine bursaya geçicek yemn töreninden sonra((( keşke ankarada kalsaydı kayseriye daha yakındı daha sık gidebilirdim ((
aman yaa etraftakileri hiç tınma walla ben kmseye bakmam kendime bakarım
ölümlü dünya çok özletme de özlemede çık çık git sürpriz yap hatta çarşı izinlerinde arkasından çık sarıl ne güzl sürpriz olur
usta birliğide mi ankara?
çok tşk ederim vala hepinizin sayende dayandık pericikle eminim.siz olmasanız böyle ayakta duramazdık.allah hepimizin kalbine göre versin...ayrıca sevdiceğin eminim seni herhalinle seviyordur ve dünyanın en güzeli sensin onun gözünde.ama tabiki bakım da şart hem önce kendimiz hem de çevremize pozitif elektrik için:)tebrik ettim darısı bana ve sevdikleri gidince aynalara küsmüş tüm yarenlere inşallah:))))
Çok tşk ederim vala hepinizin sayende dayandık pericikle eminim.Siz olmasanız böyle ayakta duramazdık.Allah hepimizin kalbine göre versin...Ayrıca sevdiceğin eminim seni herhalinle seviyordur ve dünyanın en güzeli sensin onun gözünde.Ama tabiki bakım da şart hem önce kendimiz hem de çevremize pozitif elektrik için:)tebrik ettim darısı bana ve sevdikleri gidince aynalara küsmüş tüm yarenlere inşallah:))))
Kizlar gecenize tursu suyu sikmak istemem ama.moralim bozukk.Bugun cok stresliydi. Biler aradim ama bulamadim. Amasyadan alnmasi lazimmis. 2 gundur bunun pesindeyim. Benimki aradi soyledim. Dedim nettede var ama satmiyorlar netten sanirim dedim. Yokk beceremedin yok bilmemnevsaudi. Neyse annemle sohbet ediyim dedi kapadi. Agladim gucume gitti. sonra aradi tekrar ozut dilerim cok stresliyim dedi. Sehit haberleri geldikce moralimiz bozuluyor dedi. Bende urfaya gitcem dedi. Dedim urfada yok bisey ne alaka. Diyo yemin torenine gelmeseydin rahat otobus bulurdum. Ktm yle giderdim diyo. Sanki cok guzel de. İyi gelmiyim o zaman dedim. Sen yalniz kalma isstedim dedim. Beni babam birakti zaten buraya yalniz deilim dedi. Ne alakaysa artik. 9 saat yol giycem bi de burun kiviriyo. Ozledim de demiyo hicc. Agladim simdiii. Bilmiyom hicbiseyy.:26: e
ayyyy ne güzel iyi şanslıymışın sen çok hiç özletmem oözlememde o kadar yakın olsun alır başımı giderim cnm isteediği zamanevet aynı yerde yapıyor gene, aynı birlikte. Farklı binaya gidecekmiş ama, en son öyle demişti :)
aynen bende takmam işte he he diyip geçiyorum da gerdiler bi :))
keşke ankarada kalsaymış, hoppidi hoppidi giderdik!
Kizlar gecenize tursu suyu sikmak istemem ama.moralim bozukk.Bugun cok stresliydi. Biler aradim ama bulamadim. Amasyadan alnmasi lazimmis. 2 gundur bunun pesindeyim. Benimki aradi soyledim. Dedim nettede var ama satmiyorlar netten sanirim dedim. Yokk beceremedin yok bilmemnevsaudi. Neyse annemle sohbet ediyim dedi kapadi. Agladim gucume gitti. sonra aradi tekrar ozut dilerim cok stresliyim dedi. Sehit haberleri geldikce moralimiz bozuluyor dedi. Bende urfaya gitcem dedi. Dedim urfada yok bisey ne alaka. Diyo yemin torenine gelmeseydin rahat otobus bulurdum. Ktm yle giderdim diyo. Sanki cok guzel de. İyi gelmiyim o zaman dedim. Sen yalniz kalma isstedim dedim. Beni babam birakti zaten buraya yalniz deilim dedi. Ne alakaysa artik. 9 saat yol giycem bi de burun kiviriyo. Ozledim de demiyo hicc. Agladim simdiii. Bilmiyom hicbiseyy.:26: e
ayyyy ne güzel iyi şanslıymışın sen çok hiç özletmem oözlememde o kadar yakın olsun alır başımı giderim cnm isteediği zaman
neyse artık sen gt hoppidi hoppidi bende tıs tıs giderim artık uzakAma canları sağolsun en önmlisi de bu
Ben ne yapiyimm? Yuzugumu atiyimm? Kendimimi camdan atiyim? Yoksa onu mu attiyim??:31
lütfen ağlama, kendini üzme ne olur.onların ne yaptıkları belli değil bir gülüyorlar bir ağlıyorlar.ve tabiki streslerini en çok sevdiklerinden çıkarıyorlar her zaman olduğu gibi.ne aradığını da anlamadım belki yardımcı olabilceğimiz bir şey bilen duyan vardır.yarına düzelir morali seninle güle oynaya konuşur.benim sevgilim vedalaşmadı bile yazmıştım burada, şimdi tam aksi konuşuyor. Seninki de hemen yarın cayıverir gör bak iyiki geliyorsun der.
Selam Kızlar..
Bende 91/2 uzun dönem asker yareniyim
Allah hepimize sabır versin, sağ sağlim gidip gelmelerini nasip etsin inşAllah..
aynen öyle, aman neşeleri keyifleri yerlerinde olsun da ben başka hiç bişey istemem.
Bi de telefon ayarlarlarsa, amaaan :) rahat rahat nefes alırım.
Onlar bizleri beklerken, bizde rahat rahat uyuruz :)
Ben ne yapiyimm? Yuzugumu atiyimm? Kendimimi camdan atiyim? Yoksa onu mu attiyim??:31
ayy ewet yaa telefon konusu war bide bizimki diyo ki usta birliğinde telefon kullanıyolarmış ama inş. Heryerde öledir sıkmazlar bitelefon olsa aradığımızda anında ulaşsak rahat bi nefes alcam yaaa
Canim anlamadim ki guzel bi soz soyler insan. Gece 11 de arayip ozur diliyo. Ailemle gitcektim yemin torenine. Babacigim 9 saat direksiyon sallicak oruclu halle adam taktir etmiyo. Kfama eserse gitmem. Kalsin tek basina. Ben annesini de alicaktim. Tek kalinca akli basina.gelir belki. Sagol canim destek verdigin icinn.Lütfen ağlama, kendini üzme ne olur.Onların ne yaptıkları belli değil bir gülüyorlar bir ağlıyorlar.Ve tabiki streslerini en çok sevdiklerinden çıkarıyorlar her zaman olduğu gibi.Ne aradığını da anlamadım belki yardımcı olabilceğimiz bir şey bilen duyan vardır.Yarına düzelir morali seninle güle oynaya konuşur.Benim sevgilim vedalaşmadı bile yazmıştım burada, şimdi tam aksi konuşuyor. Seninki de hemen yarın cayıverir gör bak iyiki geliyorsun der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?