gidicektim ama geç çıkıcakmışız. evin eksiği gediği bitmiyo. yeni eve taşınmak zor.
akvaryumu getiricektik bu eve ama yarına kaldı. döndüm bende.
sorcaz tabi askeriz die 6 aydır tripteler (cok sükür benimki aksine hep benim triplerimi çekti ama masallah )
Hoşbulduk canım iyiyim sağol sen nasılsın?
Bende iyim cnm iş güçle uğraşıyorum hep aynı şeyler, sabah kalk işe gel akşam eve git hep böyle ama buna da şükür.
Öyle tabi canım şükür.. Ben de evde boş boş oturmaktan çok sıkıldım aşkım gelse de düğün hazırlıkları başlasa azıcık yorulsak
oyyyyyyyyy öyle yorgunluğa can kurban cnm ya.
ozaman heycandan yorulduğunu bile anlamaz insan.
Düğünü hemen düşünüyormusunuz siz?
Evet yaa o heyecanla hiçbi şey anlamaz insan
Biz yaza düşünüyoruz canım inşallah. Herkesin hakkında hayırlısı..
Ondan cnm hep güzel kapatıyordunuz böylede olunca insan üzülüyor tabi ama arada olur böyle tadı tuzu die düşünelim.
canım sende yorgunsun tabi streslisin normall o arkadakine sinirlenmiştir benimkide sinir olur o arkadkilere
Amin cnm amin. Zaten gelsinler askerden yne burdan devam ederiz konuşmaya ozaman çoğumuzun düğün-nişan tarihi belli olur Allah'ın izniyle.
evet canım olabilir. sen nasılsım eminecim?
sedacım baban nasıl oldu canım daha iyi ya inşş
P.ertesi kemoterapi aldı canım. Salı günü çok kötüydü2 gündür biraz daha iyi ama, kanı normal olursa P.ertesi tekrar alacak sonra film çekilecek bakalım duruma göre doktor ne derse artık. İlacın dozunu azaltmıştı. İnş. bir faydasını görür. Almıycam dio babam kaldıramıyorum artık diyor siz olmasanız almam diyor. Seninde mürvetine görseydim ölmeden diyor ozaman kahroluyorum ben
P.ertesi kemoterapi aldı canım. Salı günü çok kötüydü2 gündür biraz daha iyi ama, kanı normal olursa P.ertesi tekrar alacak sonra film çekilecek bakalım duruma göre doktor ne derse artık. İlacın dozunu azaltmıştı. İnş. bir faydasını görür. Almıycam dio babam kaldıramıyorum artık diyor siz olmasanız almam diyor. Seninde mürvetine görseydim ölmeden diyor ozaman kahroluyorum ben
Off canım benim son yazdığın içimi bi fena ettiİnşallah hayırlısıyla iyileşir baban daha çok güzel günler görürsünüz hep birlikte. Allah bütün hastalara acil şifalar versin inşallah..
iyiyim canım bende ne olsun havalar cok kotu dısarı cıkmıorum evdeyim sıkıldım bayaa
Aminnnnnnn cnm inş. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.Allah'ım nasıl takdir ettiyse öyle olur biz kullarının elinden gelen sadece dua
ne yazıcam bilmiyorum bu konuda sabrediyorum sabır üstüne sabır şükürler olsun beterin beteri var.
Aynı durumu kayınpederim de yaşadık geçen sene.Doktorlar ölecek dediler ama şükürler olsun şimdi iyi. inş. iki babamda çocuklarının mürvetini görür.
ooofff canım benim yaa bişi bulamıyorum yazacak sedacım keşke hiç sormasaydım tek diyeceğim rabbim hakkınızda hayırlısını versin yardımcınız olsun imtihan dünyası her insan bişeyle sınanıyor mutlaka allah sevdiğine daha cok imtihan verirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?