341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Bende iyim cnm iş güçle uğraşıyorum hep aynı şeyler, sabah kalk işe gel akşam eve git hep böyle ama buna da şükür.

Öyle tabi canım şükür.. Ben de evde boş boş oturmaktan çok sıkıldım aşkım gelse de düğün hazırlıkları başlasa azıcık yorulsak

sedacım baban nasıl oldu canım daha iyi ya inşş

P.ertesi kemoterapi aldı canım. Salı günü çok kötüydü 2 gündür biraz daha iyi ama, kanı normal olursa P.ertesi tekrar alacak sonra film çekilecek bakalım duruma göre doktor ne derse artık. İlacın dozunu azaltmıştı. İnş. bir faydasını görür. Almıycam dio babam kaldıramıyorum artık diyor siz olmasanız almam diyor. Seninde mürvetine görseydim ölmeden diyor ozaman kahroluyorum ben

Off canım benim son yazdığın içimi bi fena etti İnşallah hayırlısıyla iyileşir baban daha çok güzel günler görürsünüz hep birlikte. Allah bütün hastalara acil şifalar versin inşallah..

ooofff canım benim yaa bişi bulamıyorum yazacak sedacım keşke hiç sormasaydım tek diyeceğim rabbim hakkınızda hayırlısını versin yardımcınız olsun imtihan dünyası her insan bişeyle sınanıyor mutlaka allah sevdiğine daha cok imtihan verirmiş

Off canım benim son yazdığın içimi bi fena etti İnşallah hayırlısıyla iyileşir baban daha çok güzel günler görürsünüz hep birlikte. Allah bütün hastalara acil şifalar versin inşallah..

Aminnnnnnn cnm inş. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.Allah'ım nasıl takdir ettiyse öyle olur biz kullarının elinden gelen sadece dua
ne yazıcam bilmiyorum bu konuda sabrediyorum sabır üstüne sabır şükürler olsun beterin beteri var.
Aynı durumu kayınpederim de yaşadık geçen sene.Doktorlar ölecek dediler ama şükürler olsun şimdi iyi. inş. iki babamda çocuklarının mürvetini görür.

Allah babana yardım etsin canım. acılarını dindirip iyileştirsin inşallahh...
en önemli şey sağlık hayatta.

İnşallah canım benim mürüvetlerinizi görüsünler sonra torunlarını sevsinler inşalllaahh.. Tabiki her şey Allah'tan, o yüzden bir şey diyemiyor insan, sadece dua etmek ve sabretmek yapılabilcek şey. En sonunda feraha erersiniz umarım.

Ewt cnm bir sınavdayız biz inş. bunuda atlatıcaz Allah büyük. Yer gök dua ile. Duadan başka yapacak bişi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…