341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Daraltma cnm içini. Su akar yolunu bulur, zamanı gelince herşey çok güzel olacak. Bak ben artık böyle düşünmüyorum ve daha huzurluyum, düşünecek o kadar şey varki hayatımda biraz bunları düşünmeyi erteledim.
Düşünme mutlu ol boşver. Kayınpederin öyle diyorsa gelsin bakalım oğlu askerden ozaman zaten kimse bişi diyemez bir bakmışsın yer tutulmuş, kıyafetler alınmış bir bakmışsın düğün bile olmuş yeterki sağlık olsun.

tuğçem sıkma canını tatlım boşver bu son günler bole olcak artık belli oldu arar yine ozaman söylersin nie böle yaptın die

Tuğçecim okudum şimdi yazdıklarını, inşallah hakkınızda hayırlısı olur, yeni yıl size güzellikler getirir.. Sıkma canını zaten her şey olacağına varır bir şekilde..

sağolasın canımm...
öyle yapmaya çalışıcam. şimdi bi işim var. çıkıyorum. çok sağoll...
sedamm öptümm...

tuğçem sıkma canını tatlım boşver bu son günler bole olcak artık belli oldu arar yine ozaman söylersin nie böle yaptın die
evet canım. o işte arkasındakine kızdı diye pat diye kapattı.
Tuğçecim okudum şimdi yazdıklarını, inşallah hakkınızda hayırlısı olur, yeni yıl size güzellikler getirir.. Sıkma canını zaten her şey olacağına varır bir şekilde..
evet gözdecim. arada sıkılıyoruz ama biraz daha sabırrr.

slm kızlarr nasılsınız? keyifler nasıl? çok as kaldı askerlerımıze kavusmamıza hepınızde heyecan hat safadadır emınım:) daha gıttıgı gun dun gıbı aklımda..zaman hıc gecmıyo dıyodum baslarda ama gecıyomus bıttı ıste:) bende gecen haftasonu zıyaretıne gıttım cıft carsı aldı 2 gun gordum kaldım orda..4 bucuk ay sora gordum:)cok mutlu oldum..siz neler yapıyosunuz???

gidicektim ama geç çıkıcakmışız. evin eksiği gediği bitmiyo. yeni eve taşınmak zor.
akvaryumu getiricektik bu eve ama yarına kaldı. döndüm bende.

Biz de bıraktığın gibiyiz canım işte bekleme modunda
Sen de iyi yapmışsın ohh gidip görmüşsün ne güzel
Artık çook az kaldı bitti gitti oo koskoca günler. 10ları da yedik mi bi şey kalmadı artık ne güzeeelll

Ewet. geçiyor zaman inş. 18 gün sonra kavuşucaz Allah'ın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…