evet canım. belkide çok söylediğim için sıkılmıştır bu konuları olabilir.
çünkü bikaç kere gelince halledicez hepsini demişti.
hayırlısı olsun da bu nişan, evlilik sıkıcı işler.
içim daraldı.
Daraltma cnm içini. Su akar yolunu bulur, zamanı gelince herşey çok güzel olacak. Bak ben artık böyle düşünmüyorum ve daha huzurluyum, düşünecek o kadar şey varki hayatımda biraz bunları düşünmeyi erteledim.
Düşünme mutlu ol boşver. Kayınpederin öyle diyorsa gelsin bakalım oğlu askerden ozaman zaten kimse bişi diyemez bir bakmışsın yer tutulmuş, kıyafetler alınmış bir bakmışsın düğün bile olmuş yeterki sağlık olsun.
evet canım. o işte arkasındakine kızdı diye pat diye kapattı.tuğçem sıkma canını tatlım boşver bu son günler bole olcak artık belli oldu arar yine ozaman söylersin nie böle yaptın die
evet gözdecim. arada sıkılıyoruz ama biraz daha sabırrr.Tuğçecim okudum şimdi yazdıklarını, inşallah hakkınızda hayırlısı olur, yeni yıl size güzellikler getirir.. Sıkma canını zaten her şey olacağına varır bir şekilde..
evet gözdecim. arada sıkılıyoruz ama biraz daha sabırrr.
evet canım. o işte arkasındakine kızdı diye pat diye kapattı.
evet gözdecim. arada sıkılıyoruz ama biraz daha sabırrr.
Ben geldiiiimmm
bi gesinler o tripleri cıkarırız canım fazlasıyla merak etme
Hoşgeldin gözdecim nasılsın.
evet tuğçem az daha sabır, onlar gelince her şey çok çok daha güzel olacak ve aydınlığa kavuşucaz
bi gesinler o tripleri cıkarırız canım fazlasıyla merak etme
slm kızlarr nasılsınız? keyifler nasıl? çok as kaldı askerlerımıze kavusmamıza hepınızde heyecan hat safadadır emınım:) daha gıttıgı gun dun gıbı aklımda..zaman hıc gecmıyo dıyodum baslarda ama gecıyomus bıttı ıste:) bende gecen haftasonu zıyaretıne gıttım cıft carsı aldı 2 gun gordum kaldım orda..4 bucuk ay sora gordum:)cok mutlu oldum..siz neler yapıyosunuz???
slm kızlarr nasılsınız? keyifler nasıl? çok as kaldı askerlerımıze kavusmamıza hepınızde heyecan hat safadadır emınım:) daha gıttıgı gun dun gıbı aklımda..zaman hıc gecmıyo dıyodum baslarda ama gecıyomus bıttı ıste:) bende gecen haftasonu zıyaretıne gıttım cıft carsı aldı 2 gun gordum kaldım orda..4 bucuk ay sora gordum:)cok mutlu oldum..siz neler yapıyosunuz???
hadi hoşçakal gidiyorum ben dedi gerçi. belki ben abartıyorum ama hep güzel kapattığımız için herhalde.
aynn cnm aynn gelsinler bi tek tek sorulcak bunlar
hadi hoşçakal gidiyorum ben dedi gerçi. belki ben abartıyorum ama hep güzel kapattığımız için herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?