341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Bakıyorum da yazılanlara artık herkesin sabrı sınırda. Dokunsalar ağlıycaz, dokunsalar çığlık atıcaz yeter artık die.

Rabbim bize gerçekten çok büyük sabır veriyor ve mutlaka bu sabrın karşılığını alıcaz hepimiz.

Amin cnm. Bugün yapılan dualar kabul olur
Rabbim sana sığındık günlerimizin çabucak geçmesini nasip et.Bize huzur ver sabır ver Allah'ım.
Amin......

askerimle konustum şimdi offff kızlar bitti die sevinioruz ama o buna sevinemio bile oda bitmiş durumda bitanem yaa nasıl sıkıyo karsımda kendini resmen ağlıcak okadar bunalmışkii sanki hiç gelemicem dio saatler ilerlemio gecmio zaman burda dio off bitse artık su 18 gün hayırlısıyla kurtulsa kuzum rahatlasa artık

Üzülme cnm oda baya sıkılmış gerçekten son zamanlar geçmiyo hele onlara hiç geçmiyor. Az kaldı ama birz daha sabır Allah'ım bizi onlara kavuşturcak inş.

Son düzenleme:
Üzülme cnm oda baya sıkılmış gerçekten son zamanlar geçmiyo hele onlara hiç geçmiyor. Az kaldı ama birz daha sabır Allah'ım bizi onlar kavuşturcak inş.

inşş canm hiç alışık değilim onun bu haline içim acıdı resmen son 2,5 hafta 5 ayın yanında lafı bile olmaz hayırlısıyla bitecek inş

Canım sen hiç askerin geldiğinde ne giyicem, saçlarım şöle böyle olcak die düşünüyormusun

düşünmezmiyim canımmmm dün morali yerine gelsin die onda dedim bak ilk görüştüğümüz aanı düşün napcan sole bakıım fln dedim ayy ağlıcak resmen cümleyi toparlayamadı sanki gelemicem die bi korku var bişey diomio kuzum yaa valla ne giysemki :)))

bende askerimle konuştum şimdi. konuşamadık adam gibi.
dün 10 da evde olurum demiştim ama olamadım babasının yanındaydık. söz verdiğin saatte olmadın diyo. sinir yaa.
zaten tel.d bekleyen biri varmış arkasında. dövcem şimdi ben bunu gidiyom dedi.
nişan konusunu açtık kayınpederime. 15 ocağa kadar opsiyon aldık dedik ama oğlum askerden gelsin öyle bi bakarız dedi.
batıl inancı varmış. oğlu gelmeden onunla ilgili bişey yapmak istemiyormuş. biz de o zaman süreyi uzatalım 1 hafta dedik.
benimkide telefonda ohh iyi olmuş diyo. benim gelmem lazım önce doğru diyoo.
sonrada alel acele arkasında biri var diye kapattı telefonu soğuk bi şekilde.
sıkıldım yaa... amann bananee yaa ne olursa olsunn.

bende düşünüyorum cnm ya ne giysem die. Elbise düşünüyorum ben. Ayakkabı oalrak da bilekten topuklu ayakkabı.
Ayakkabı derken 36 numara giyiyorum ben geçen bir bakayım dedim 35 numara tam oldu çocuk gibi ya ayaklarım çok küçük
Saçlarımda boyatayım diyorum ama bir yandan da istemiyorum kendi rengimi kullanmak istiyorum iyice uzadılar zaten boyatırsam ancak düğünüme sonra da hiç boyatmıycam

canım ya üzülme ne olur. Askerinde iyice sıkılmış zaman daraldıkca kırıcı oluyorlar ve sağlıklı düşünemiyorlar malesef.
Arar mutlaka tekrardan seni kırdığını anlamıştır durumu toparlar.
Onlarında sabrı iyice taşıyor ve bize patlıyorlar malesef. Hep bizler alttan alıyoruz o ayrı bir dert zaten. Bizi düşünen yok ki ama ne yapıcan işte kader bişi yapamıyorsun...

Ben evlilik konusunu hiç açmıyorum bak kaç gün geçti enson acemi birliğinde konuşuyorduk bunları.
Eğer düşünüyorsa kendi açar ben artık elimi ayağımı çektim neden bilmiyorum ama öle. Laf arasında herşey güzel olacak felan diyor, bende hayırlısı diyorum hep.
Gelsinde bakalım neler olup bitecek. Kısmetten ötesi yok.

Son düzenleme:

bende evlilik konusunu açar gibi oldum. dedim eylül için bile yerler bitmiş. diyor kapat konuyu şimdi. ya da geç konuyu diyor. sıkılıyorlar herhalde orda öyle konulardan ama nişan yerini ayarladığımız için o konuyu kapatamam.
babamın öyle bir batıl inancı varmıymış bilmiyordum yeni duydum diyo.
kötü bişey demedi ama stresliydi arkasında biri bekliyor, söyleniyormuş herhalde.

Ondandır cnm. Arkasında biri sürekli dırdır ediyorsa askerinde rahat konuşamamıştır seninle. Ne saygısız insanlar var işte, telefon sırası beklerken bile sorun çıkartıyorlar. Allah askerlerimizin yardımcısı olsun. Orda binbir türlü insan çeşidi ile uğraşıyorlar.

Ewt evlilik konusu açıldımı bir tuaf oluyorlar bizler gibi ince düşünemiyorlar. İnan bende artık düşünmüyorum açmıyorum bile konuyu.
İstiyorsa kendi açar ama bu durumda da biraz zor tabi. Şuanda tek dertleri askerliğin bitmesi. Herkesin askerimi öyle yoksa bizimkiler mi iyice bunaldılar onu da bilmiyorum. Kimi evlilik lafı açınca heycanlanır bizimkiler susturuyorlar bizi bak bu bile biizm için bir sabır cnm.Tek sabrımız asker yolu beklemek değil malesef birde böyle şeylere sabrediyoruz

evet canım. belkide çok söylediğim için sıkılmıştır bu konuları olabilir.
çünkü bikaç kere gelince halledicez hepsini demişti.
hayırlısı olsun da bu nişan, evlilik sıkıcı işler.
içim daraldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…