İnşallah canım benim mürüvetlerinizi görüsünler sonra torunlarını sevsinler inşalllaahh.. Tabiki her şey Allah'tan, o yüzden bir şey diyemiyor insan, sadece dua etmek ve sabretmek yapılabilcek şey. En sonunda feraha erersiniz umarım.
Allah babana yardım etsin canım. acılarını dindirip iyileştirsin inşallahh...
en önemli şey sağlık hayatta.
sıkılınmazmı canım hiç?
bende çok sıkılmıştım. dün çıkmak iyi geldi biraz.
evet canım yaa bende yarın ablama gidicem herkes beraber olcak kafam dağılır biraz
Ewt cnm bir sınavdayız biz inş. bunuda atlatıcaz Allah büyük. Yer gök dua ile. Duadan başka yapacak bişi yok.
Bende acayip sıkıldım yarın tatiliz. Bende yarın çıkmayı düşünüyorum Flo'da beğendiğim bir bot vardı ilk sorduğumda 70 di fiyatı sonra yine gittim 50 olmuş geçen kardeşim gitmiş abla botlar 40'a düşmüş dedi onu alıcam. Artık rüyalarıma giriyor gidip almam lazım
al canımm güle güle giyy inşallahh...
saol cnm en güzelleri sizin olsun inş.
Sen de askerin gelince ne giyceğini düşünüyormusun?
Bende acayip sıkıldım yarın tatiliz. Bende yarın çıkmayı düşünüyorum Flo'da beğendiğim bir bot vardı ilk sorduğumda 70 di fiyatı sonra yine gittim 50 olmuş geçen kardeşim gitmiş abla botlar 40'a düşmüş dedi onu alıcam. Artık rüyalarıma giriyor gidip almam lazım
aslında aklıma bişey geldi canım ama karar veremedim.
beni ilk gördüğündeki kırmızı bluzum ve kot eteğimi giyebilirim dedim. anlamlı olur diye düşündüm.
aa yarı yarıya nerdeyse 35 e de iner o ama bitmeden all zaten ayağın küçük :)
aa süper fikir. Yaz olsaydı bende senin düşündüğün gibi giyinebilirdim. bence onları atma sakın eskise bile.
Bnde ilk tanıştığımızdaki kıyafetlerimi saklıyorum askeriminde duruyormuş. Onları sakın kaybetme dedim ne yapıcan diyor evlenince çerçeveleticem dedimmanyaksın sen diyor
:) evet güzel fikirr. çerçeveletip sergilersin.
biz geçen kış çıkmaya başladığımız için giyme şansım olabilicek canım. öyle yapıyım madem.
aslında aklıma bişey geldi canım ama karar veremedim.
beni ilk gördüğündeki kırmızı bluzum ve kot eteğimi giyebilirim dedim. anlamlı olur diye düşündüm.
valla iyiymiş dee 6,5 sene önceki kıyafetleri bulamam ben hatırlamıorum bile o hatırlıo gerci ama ben odunum galiba
Yap cnm çok güzel olur. Hatta bir ara böle bezden bebek yapayım onlara giydireyim die düşünmüştüm delimiyim neyim
Ama saklıyorum bende çok büyük hatırası var kıyafetin bile.
Bizim hikayemiz dönme dolapda başlamıştı
valla iyiymiş dee 6,5 sene önceki kıyafetleri bulamam ben hatırlamıorum bile o hatırlıo gerci ama ben odunum galiba
ee tabi bende bulamazdım.
1 sene olduğu için giyme şansım var canım.
Alemsin ya ::)
Bizimde 6,5 sene oldu cnm vay be yıllar ne çabuk geçiyor. Bende yazlık kıyafetleri kaldırırken buldum yoksa benimde aklımda yoktu canım. Bulunca hemen sakladım, üst ama alt kısmı hatırlıyom ama nerde bulamıyom
aaa nasıl dönme dolapta canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?