• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

İnşallah canım benim mürüvetlerinizi görüsünler sonra torunlarını sevsinler inşalllaahh.. Tabiki her şey Allah'tan, o yüzden bir şey diyemiyor insan, sadece dua etmek ve sabretmek yapılabilcek şey. En sonunda feraha erersiniz umarım.

Aminnnnnn cnm amin inş. tek isteğim bu şimdi. Dediğin gibi dua ve sabır.

evet canım yaa bende yarın ablama gidicem herkes beraber olcak kafam dağılır biraz

Bende acayip sıkıldım yarın tatiliz. Bende yarın çıkmayı düşünüyorum Flo'da beğendiğim bir bot vardı ilk sorduğumda 70 di fiyatı sonra yine gittim 50 olmuş geçen kardeşim gitmiş abla botlar 40'a düşmüş dedi onu alıcam. Artık rüyalarıma giriyor gidip almam lazım :1:

Bende acayip sıkıldım yarın tatiliz. Bende yarın çıkmayı düşünüyorum Flo'da beğendiğim bir bot vardı ilk sorduğumda 70 di fiyatı sonra yine gittim 50 olmuş geçen kardeşim gitmiş abla botlar 40'a düşmüş dedi onu alıcam. Artık rüyalarıma giriyor gidip almam lazım :1:

al canımm güle güle giyy inşallahh...

aa yarı yarıya nerdeyse 35 e de iner o ama bitmeden all zaten ayağın küçük :)

aslında aklıma bişey geldi canım ama karar veremedim.
beni ilk gördüğündeki kırmızı bluzum ve kot eteğimi giyebilirim dedim. anlamlı olur diye düşündüm.

aa süper fikir. Yaz olsaydı bende senin düşündüğün gibi giyinebilirdim. bence onları atma sakın eskise bile.

Bnde ilk tanıştığımızdaki kıyafetlerimi saklıyorum askeriminde duruyormuş. Onları sakın kaybetme dedim ne yapıcan diyor evlenince çerçeveleticem dedim :1: manyaksın sen diyor :1:

aa süper fikir. Yaz olsaydı bende senin düşündüğün gibi giyinebilirdim. bence onları atma sakın eskise bile.

Bnde ilk tanıştığımızdaki kıyafetlerimi saklıyorum askeriminde duruyormuş. Onları sakın kaybetme dedim ne yapıcan diyor evlenince çerçeveleticem dedim :1: manyaksın sen diyor :1:

:) evet güzel fikirr. çerçeveletip sergilersin.
biz geçen kış çıkmaya başladığımız için giyme şansım olabilicek canım. öyle yapıyım madem.

:) evet güzel fikirr. çerçeveletip sergilersin.
biz geçen kış çıkmaya başladığımız için giyme şansım olabilicek canım. öyle yapıyım madem.

Yap cnm çok güzel olur. Hatta bir ara böle bezden bebek yapayım onlara giydireyim die düşünmüştüm delimiyim neyim:1:
Ama saklıyorum bende çok büyük hatırası var kıyafetin bile.

Bizim hikayemiz dönme dolapda başlamıştı :1:

aslında aklıma bişey geldi canım ama karar veremedim.
beni ilk gördüğündeki kırmızı bluzum ve kot eteğimi giyebilirim dedim. anlamlı olur diye düşündüm.

valla iyiymiş dee 6,5 sene önceki kıyafetleri bulamam ben hatırlamıorum bile o hatırlıo gerci ama ben odunum galiba

valla iyiymiş dee 6,5 sene önceki kıyafetleri bulamam ben hatırlamıorum bile o hatırlıo gerci ama ben odunum galiba

Alemsin ya ::)

Bizimde 6,5 sene oldu cnm vay be yıllar ne çabuk geçiyor. Bende yazlık kıyafetleri kaldırırken buldum yoksa benimde aklımda yoktu canım. Bulunca hemen sakladım, üst ama alt kısmı hatırlıyom ama nerde bulamıyom:1:

Alemsin ya ::)

Bizimde 6,5 sene oldu cnm vay be yıllar ne çabuk geçiyor. Bende yazlık kıyafetleri kaldırırken buldum yoksa benimde aklımda yoktu canım. Bulunca hemen sakladım, üst ama alt kısmı hatırlıyom ama nerde bulamıyom:1:

aynen canım yaa zaman ne cabuk gecio heygidi günler heeeeey :1:

aaa nasıl dönme dolapta canım?

Biz aynı üniversitede birbirine gıcık olan insanlardık :1:

sinir oluyordum ya çok artisti (hala öyle:1:)

Ortak arkadaşlarımız oldu sonra Antalya'ya geldiler. Burda konuştuk felan o kadarda gııcık deilmiş die düşündüm içimden. Oda bana hep bu kız ne havalı dermiş :1: ki öle havam felanda yoktur benim nese sonra Luna parka gittik arkadaşlara dedik dönme dolaba binelim mi die onlarda (şuanda evlilier) biz binmiycez dediler biz ikimiz bindik. Ya aslında korkmam ben ama ozaman bindiğimde acayip midem bulanmıştı. Benimki ne o korktunmu dedi bende yok ya ne korkucam dedim ama olmadı sonra geldi yanıma oturdu :1:
Sonra istanbul'a yolcu ettik onları 2-3 gün sonra sürekli bir çağrı tlefonuma ama deliriyorum ben sinirden kim die baya sinirlendim sonra bir msj geldi telefonuma dönme dolaba yine binelimmi die :1: öyle işte cnm :1::1:
Antalya'ya her geldiğinde Luna parka gideriz ve dönme dolaba bineriz.

Ne gariptir ki babam hastanede yatarken odasının camından Luna parkı görüyordu dönme dolabın ışıkları nasıl canımı acıtıyordu anlatamam :(

Back
X