- 14 Ağustos 2011
- 27.496
- 3.345
- 448
evet canım inanması zor gerçekten. ben de inanamıyorum.Evet az kaldı artık hem de çok azz..
Hala inanamıyorum yaaa
Safak azaldikca cok fena kavgalar ediyoruz biz artik annem dalga geciyo telefonda tartisip kusen bi sizsinizdir diye :)) cok komik olduk sinirler iyice lacka oldu, beyimiz benle tatil yaptiktan sonra istanbula arkadasinda kalmaya gidicekmis plan yapmis hala deliriyorum dusundukce ders calisicak kpss ama erteliyo madem zamanin var benimle daha cok vakit gecir arkadasinda ne isin var o gelsin yanina diyorum basliyo tartisma :) 1 de nobeti var yine 2 saat tartisiriz nobeti oyle gecer hahaah :))
evet canım inanması zor gerçekten. ben de inanamıyorum.
Koskoca 158 günden bugünlere geldik ya çok şükür.. Sonunu da görürüz hayırlısıyla inşallah..
evet ya insanın inanası gelmiyor.
çok garip. 158 günden 18 günüm kaldı. şaka gibi gerçekten.
Allah kavuştuğumuz anı da göstersin inşallah.
ewet yaaaa sonunda biitiyo :) ilk giderken ki halimi düşünüyorum daaa ne çok ağlamıştım o da tabii.. geriye dönüp bakınca ne de çabuk geçmiş diyorum ama zamanın içinde hiç geçmiyo:S Bİzimki ocağın 25 yada 26 sında geliyoizin kullandığı için kurban bayramında.. bi ayda 31 çektiğinden 26sında gelebilirim belki falan diyo 1 gün 1 gündür cnm sıkıldı benmde öyle diyince tam şafak belli değil yani ya 25 ya 26 inş. 25 i olur yaa offf ...
evet ya insanın inanası gelmiyor.
çok garip. 158 günden 18 günüm kaldı. şaka gibi gerçekten.
Allah kavuştuğumuz anı da göstersin inşallah.
Koskoca 158 günden bugünlere geldik ya çok şükür.. Sonunu da görürüz hayırlısıyla inşallah..
ewet yaaaa sonunda biitiyo :) ilk giderken ki halimi düşünüyorum daaa ne çok ağlamıştım o da tabii.. geriye dönüp bakınca ne de çabuk geçmiş diyorum ama zamanın içinde hiç geçmiyo:S Bİzimki ocağın 25 yada 26 sında geliyoizin kullandığı için kurban bayramında.. bi ayda 31 çektiğinden 26sında gelebilirim belki falan diyo 1 gün 1 gündür cnm sıkıldı benmde öyle diyince tam şafak belli değil yani ya 25 ya 26 inş. 25 i olur yaa offf ...
Görcez canım görcez... Koskoca 140 günü geride bıraktık... Allah'ın izni ile bu 18 günü de geride bırakacağız
Nasılsınız canlar.....
Askerliğin %90'nını bitirmiş bulunmaktayız. Geriye kaldı %10.
İnanamıyor insan. 1'le başlayanlarda bir bitse. "Ç" harfini de bitiriyoruz az kaldı. Sonra " B" harfindeyiz sonra "A"
Sonra gel gel askerim gel gel sana aşığım gellllllll
Yazarken bile heycanlanıyor insan yaa
--------------------------------------------------------------------------
Hayırlı Cuma'lar hepinize. Rabbim mübarek günde bütün dualarınızı kabul etsin. inş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?