Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım :) Umarım Allah sağsalim herkese sevidğini kavuşmayı nasip ederZaman bir türlü geçmek bilmiyor... Bugün aradı ve teli duymadım diye çok üzüldüm sonra aradan 2 saat geçti ve yine aradı Artık telefonu yanımdan ayırmıyorum :) 26 sında gelicekmisin diye sordu bi aksilik olmazsa uça uça gideceğim. Eğer 1.derece yakını orda kalırsa 2 gün evci izni var... Umarım annemler kalır ve bende kalıcam ozaman :) Keyfi yerindeydi. Ben iyiyim merak etme dedi. Onun sesini duyunca ağlamamak için zor tutuyorum kendimi... Bende olabildiğince iyi konuştum. Bende iyiyim sadece seni çoooooookkk özledim dedim. Canım dedi kuyruk var kapatmam lazım dedi bende seni çok seviorum dedi.... Of yaaaa geçmek bilmiyor zaman... Sigara tiryakisi oldum... Gözüme uyku girmez oldu... Yastığı bende ve sarılıp uyuyamıyorum sadece ağlıyorum...
o kadar sıkı olduğunu bilmiyordum. Canım ben arayamamasına değilde, arkadaşını arayıp beni aramamasına üzüldüm. Bir de yine orda olanlar rahat rahat arıyorlarmış. Beni bir kez aradı, sesi çok iyi geliyordu. Geziyoruz dedi, bugün eğitim olmuş. Sadece bir şanssızlığımız kalacak yerler 10 kişilikken biz 40 kişi kalıyoruz dedi. Tek derdi bu olunca bende rahattır heralde dedim.
sana iyi görünmek için demiştir..rahat rahat aramak diye birşey yok öyle bir kuyruk oluyor ki...sana şöyle anlatayım eğitim oluyor 1 saat eğitim arası mola veriliyor ve o sırada kuyruğa koştun koştun sıra gelirse arayabilirsin..eğer senin ki yedeksubay ise rahattır, gaziemirde kısa dönemler hiç rahat değil..ben gittiğinden beri hiç ağlamadım sevmediğimden mi hayır çok seviyorum..ama yapılması gereken birşey ve güçlü olmalıyım ki güçlü olsun..çünkü askerlik ilişkilerdeki en büyük imtihanlardan biri..ben gaziemire gittiğimde haber bile vermedim çok şaşırdı..:) ben onu gördüğümde çok üzülmüştüm kötü bir yer gaziemir tuvaletleri pis..sıcak su akmaz vs vs..hasta olursun izin vermezler bir ton şey..elinizden geliyorsa bol bol antibakteriyel jel iç çamaşırı,atlet, çorap, birde şu mentollü şampuanlar çok işlerine yarıyor:) ve hayata küsmeyin kızlar..ben hiç küsmedim..zaten yoğun çalışıyorum, hayatıma devam ettim bir şekilde bitiyor..sabırlı olun, ne kendinize ne sevdiğinize hayatı zehir etmeyin..
bugun benimki 1 defa aradı uzun konuştuk 2.48!başka napıyorlarmış aynı yerdeler sanırım 1.deniz er eğt komutanlığı mı?
sana iyi görünmek için demiştir..rahat rahat aramak diye birşey yok öyle bir kuyruk oluyor ki...sana şöyle anlatayım eğitim oluyor 1 saat eğitim arası mola veriliyor ve o sırada kuyruğa koştun koştun sıra gelirse arayabilirsin..eğer senin ki yedeksubay ise rahattır, gaziemirde kısa dönemler hiç rahat değil..ben gittiğinden beri hiç ağlamadım sevmediğimden mi hayır çok seviyorum..ama yapılması gereken birşey ve güçlü olmalıyım ki güçlü olsun..çünkü askerlik ilişkilerdeki en büyük imtihanlardan biri..ben gaziemire gittiğimde haber bile vermedim çok şaşırdı..:) ben onu gördüğümde çok üzülmüştüm kötü bir yer gaziemir tuvaletleri pis..sıcak su akmaz vs vs..hasta olursun izin vermezler bir ton şey..elinizden geliyorsa bol bol antibakteriyel jel iç çamaşırı,atlet, çorap, birde şu mentollü şampuanlar çok işlerine yarıyor:) ve hayata küsmeyin kızlar..ben hiç küsmedim..zaten yoğun çalışıyorum, hayatıma devam ettim bir şekilde bitiyor..sabırlı olun, ne kendinize ne sevdiğinize hayatı zehir etmeyin..
Evet canım yedek subay..Bende en kısa zamanda gideyim ozaman, belki herşey yoluna girer..Çok haklısın, güçlü olmamız lazım..Bende telefonda çok güzel konuşmaya gayret gösterdim. Sabredeceğiz artık yapacak bişeyim yokAma keşke arkadaşını arayacağına beni arasaydı
Evet evet bahriyeliler:) Yemekler az dedi ama bu sıcakta eminim ayarlanıp veriliyordur zaten, tabi alışkınlar hominigırtlak yemeye ondan zorlanıyorlarmış. Akşam 10 dan sonra aramaları mucize olurmuş koğuşta oluyorlarmış. Bi de hepsi dağıtım olacakmış, dedim senin usta birliği de orası görünüyordu mümkün değil böyle bir şey, o da herkesin usta birliği burası görünüyor buraya gelenin o yüzden dağıtım olacak çok zor ihtimal burda kalmamız dedi. Ben de bir araştırma yaptım nerelere gidebilceklerini, Çanakkale, İzmir, Sinop, Samsun gibi şehirlere öncelikli dağıtılıyorlarmış.Zaten orada kalmasınlar ayda bir sanatçı getirip dansöz çıkarıyorlar sosyal paylaşım sitesinde fotoğraflarını gördüm kıskandım
kıyamam çok üzüldün sen ama belli etme yine de hem izmir ne güzel yer usta birliğine geçince çok rahat edeceksiniz.biz uzun çıkarsa diye konuşmuştuk hiç korkmuyordum uzun dönemden
benim sevgilimde gidiyo...
allahın izniyle mezun oldu hemen işlemlerini yaptırdı ve 3-4 gün sonra gidicek...
kısa dönem ve yedek subaylık sınavına girerken bile yanındaydım sınava girip çıkmasını bekledim
simdi de sonuçları bekliyoruz...
Şafak 32
Aynen canım malesef hepimiz öyleyiz, ben günde 1 paket içmezdim şimdi 2 bitiyor 3 ü açıyorum.Adam geldiğinde kanserden gitmesem bariAma bak burada yalnız değilsin, hepimiz senin gibi sevdiklerimizin yolunu gözleyip dert ortaklığı yapıyoruz, birbirimize güç veriyoruz. Eminim beraber böyle olunca zaman daha çabuk geçicek askerlerimiz biran önce yanımıza gelicek.Hoşgeldin aramıza...
ahaha dansözmü işte bu tam benim sevgilime göre hahahaha..bende izmir,çanakkale gölcük ihtimali yüksek diye bakıyorum.tabi istanbulda olabilirmiş.gönül ister istanbul olsun ama ben hazırladım kendimi..of ya günde 1 kere tlf çok az!! ( bi kaç kere arasa bari cümle kurana kadar telefonu kapatıyoruz.
slm benimde eşim aNKARA YA GTTİ 341, KISA DÖNEM bende bursada oturuyorum nasıl gidiyo alışabildinmi
Sabahtan beri ağlıyorum, ailemlede msnde kameradan konuştuk, başladım ağlamaya, onlarda bilmiyor. Şok oldular, geliyorlardı az daha susmasaydım :) Evet usta birliğinde memur gibi olacak, çok rahat olacak ama şimdi böyle yapıp beni mahvediyor.
Merhaba arkadaslar. 2 gundur sizi okuyup rahatladim biraz. Artik bende burdayim. Benim nisanlim da Amasyada. 3-4 gundur kotuyum. Telefona yapisik geziyorum sizin gibi. Cok garip bi duyguymus. Dun aradiginda agladim tutamadim. Kiyamadim sana diyo. İyi olcam uzulme dedim. Bugun oglen aradi. Nasil oldun dedi? Ben cok rahatim dedi. Silah vermisler bugun. Yemekler fena deilmis. 40 kisilermis kogusta. Sabah 4 te kalkmis. Tras olmus. Sira cok oluyor diye erken kalkmis. Ama aksam aramadi. Cok bekledim ama bi kere konusabildik bugun. Bunada sukur. Amasyada otel falanarastirdim yemin toreni icin. Bakalim artik. Gece gec yatip oglen kalkiyorum zaman gecsin diye. Zamanla alisirizz insallah. Hepimize Allah sabir versin.
kızlar biz de konuştuk demin :) sesi iyi gibi geliyor ama biliyorum beni üzmemek için böyle konuşuyor,bugun 3. gün değil mi dedi,ben de evet dedim,gün sayıyor baksanızaoff biz burda aradı aramadı diye üzülüoruz da onlar da orada sıkıntı çekiyor kızlar,ne olur telefonda konuşurken üzüntümüzü belli etmemeye çalışalım,iyi misin dedi,iyiyim dedim,ne kadar iyisin dedi,sensiz ne kadar iyi olunursa o kadar iyiyim dedim öyle deme ben de üzülürüm bak dedi,tamam tamam çok iyiyim ben dedim :) beni arıcaksın dimi hep dedim,arıcam tabi başımın belası dedi , yattığın yer nasıl dedim,yumuşak mı rahat mı dedim, ellerin kadar yumuşak değil tabi dedi :) anlaşılan pek rahat değil,şu günler çabuk geçsin ya,sanki saatler durdu kızlar size de öyle geliyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?