• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Merhaba arkadaslar. 2 gundur sizi okuyup rahatladim biraz. Artik bende burdayim. Benim nisanlim da Amasyada. 3-4 gundur kotuyum. Telefona yapisik geziyorum sizin gibi. Cok garip bi duyguymus. Dun aradiginda agladim tutamadim. Kiyamadim sana diyo. İyi olcam uzulme dedim. Bugun oglen aradi. Nasil oldun dedi? Ben cok rahatim dedi. Silah vermisler bugun. Yemekler fena deilmis. 40 kisilermis kogusta. Sabah 4 te kalkmis. Tras olmus. Sira cok oluyor diye erken kalkmis. Ama aksam aramadi. Cok bekledim ama bi kere konusabildik bugun. Bunada sukur. Amasyada otel falanarastirdim yemin toreni icin. Bakalim artik. Gece gec yatip oglen kalkiyorum zaman gecsin diye. Zamanla alisirizz insallah. Hepimize Allah sabir versin.

Canım hoşgeldin. Bende senden önce geldim. Annemlerde ablamlarında dediği tek şey telefonda çok iyi konuş.. Çünkü morali bizden alıyorlar... O yüzden olabildiğince ağlamamaya çalış. Biliyorum çok zor oluyor ama yapmak zorundayız... Benim nişanlımda muğlada. Acemilikte ustada orda. Hatta burdaki konuşmalarda dağıtım olucak haberini alınca bugün hemen sordum senin dağıtımın varmı diye. Allaha şükür yokmuş belki ilçelere gönderilirlermiş okdar. Yemeğin iyimi, yattığın yer rahatmı diesordum ben çok iyiyim sıpam dedi :) Onlar orda iyi olsunlarda, bizde artık destek olup birbirimize onları beklicez.

benimkide asla arama dedi ve kızdı burda 100 tane adam var dedi.belki bi olay bişey olmuştur ondan arama diyorlardır

canımm ben de bitaneme ben arayayım senin kontörler gitmesin dedim,yok arama burada bir sürü adam var,ben seni ararım dedi,haklılar aslında biz arıcaz şimdi elin adamı çıkacak,sapık mıdır ne halttır bilinmez her türlü insan var yani,ben aramıyorum o yüzden canım,mutlaka bir bildikleri vardır.bizi düşündükleri için buradan aramayın diyorlar yani.

bişiy sorcam kısa dönem yapıyor değil mi senin ki de kısa dönemler toplamda kaç gün 155 mi bizimkisi hiç izine gelmeyi düşünmüyor we 12 ağustosta gitti ne zaman dönecek acaba ?? bayram izni de weriyorlarmış ama o ekleniyo sanırım gününe. 2 gün olan yol izni askeriyeden mi ekleniyor mu yksa?? :S

Hiç izin kullanmazlarsa kısa dönem 5 ay 5 gün oluyor. Ama bizimkilerin gittiği dönemde 31 çeken günler mi ne fazlaymış 2 3 gün ekleyin diyorlar. 2 gün yol izni normal izninden düşüyor diye biliyorum ben, yani izin kullanmadan geleceğinden artı 2 gün sonra gelicekler

canım, aynı saatlerde benim de askerim aradı:69: veee 9 dakika 3 saniye konuştuukk:nazar::nazar::nazar::nazar:
moralim düzeldi, sesini duydukça daha iyi oluyorum..
sabah 5:30 da kalkacaklar eğitimler başlıyo.. rabbim bütün askerlerimize güç kuvvet direnç versin :)

canım sevindim senin adına baya konuşmuşsunuz,bizim 5 dakika sürdü,şükürler olsun daha ne isterim,yarın asıl eğitimler tam anlamıyla başlar herhalde,evet Allah tüm askerlerimizi korusun,güç versin onlara,bu arada yemekler nasıl yiyebiliyo musun dedim,yiyorum tabi,çok kilo almasam iyi dedi :) bizimkiler tombul tombul geliyorlarmış :66: hehe gelsin bitanem ben onu öyle de severim :nazar: :nazar: :nazar: :52:

kızlar şafağı kaç sayıyosunuz? ben 158den hesaplıyorum, cuma 158di, cumartesi 157 , pazar da 156,saat itibariyle bugun pazartesi olduğuna göre şafak 155 ,yanlış mı düşünüyorum acaba ?

Hiç izin kullanmazlarsa kısa dönem 5 ay 5 gün oluyor. Ama bizimkilerin gittiği dönemde 31 çeken günler mi ne fazlaymış 2 3 gün ekleyin diyorlar. 2 gün yol izni normal izninden düşüyor diye biliyorum ben, yani izin kullanmadan geleceğinden artı 2 gün sonra gelicekler

Yol izni askerlikten sayılıyor. Şimdi 26 sında eğer ailesi orda kalırsa 2 gün evci izni var benimkinin. O askerlikten sayılıyor. Gidip imza atıcakmış o günlerde...

askeriyeden hiç izin yok mu :(( ağustos 12 den itibaren başlıyrz 155 gün saymaya değil mi :((

canım 2 gün askerlikten sayılıyormuş. 1.dereceden akrabası gelenleri çıkarıyorlar. bu iki gün yol izni sayılıyor. ardından 5 gün daha izin var. bunuda kullanırlarsa 7 gün izin yapmış oluyorlar ama askerliğe 5 gün ekleniyo.. hatta bunu facebookta 341.dönem yedek subay adayları sayfasında okumuştum..

Yol izni askerlikten sayılıyor. Şimdi 26 sında eğer ailesi orda kalırsa 2 gün evci izni var benimkinin. O askerlikten sayılıyor. Gidip imza atıcakmış o günlerde...

hmm anladmm zaten bitanemde öyle demişti birde belki bayram iznide 4-5 gün askeriyeden labilir kmutanların insafına kalmış dedi inş. gelebilir beraber geliriz:(((

askeriyeden hiç izin yok mu :(( ağustos 12 den itibaren başlıyrz 155 gün saymaya değil mi :((

Valla yedek subay sitesi 158 den saymaya başladı onun hesaplamasına göre şuan itibariyle 156 GÜN 08 SAAT 15 DAKİKA KALDI.
Birde kısa dönem şafak sayacı var ona görde şuan itibariyle 153 gün 7 dakika 21 saniye kaldı ....

Tabi 2. olanı daha iyi ama ben ilk olanına alıştırdım kendimi :)

canım 2 gün askerlikten sayılıyormuş. 1.dereceden akrabası gelenleri çıkarıyorlar. bu iki gün yol izni sayılıyor. ardından 5 gün daha izin var. bunuda kullanırlarsa 7 gün izin yapmış oluyorlar ama askerliğe 5 gün ekleniyo.. hatta bunu facebookta 341.dönem yedek subay adayları sayfasında okumuştum..

peki şimdi 26sında gittiğimizde ilk ewci çıkabileceği gün gün mü oluyo yoksa 27-28inde mi ewci çıkıyo 29nda tekrar teslim olyo???

canım sevindim senin adına baya konuşmuşsunuz,bizim 5 dakika sürdü,şükürler olsun daha ne isterim,yarın asıl eğitimler tam anlamıyla başlar herhalde,evet Allah tüm askerlerimizi korusun,güç versin onlara,bu arada yemekler nasıl yiyebiliyo musun dedim,yiyorum tabi,çok kilo almasam iyi dedi :) bizimkiler tombul tombul geliyorlarmış :66: hehe gelsin bitanem ben onu öyle de severim :nazar: :nazar: :nazar: :52:

ben de sordum yemekler nasıl diye, güzel dedi, patates oturtma mı ne varmış hatta köfte varmış yogurtlu kabak varmış :))
bu arada benim hesabıma göre de şafak 154 şu an itibariyle :31:

Yarenler biz 157 den başlayalım saymaya çünkü 16 ocak da dönüyorlar diye biliyorum bu da işte matematiğim zayıftır sayamadım kaç gün ediyor:) tabi bu izin kullanmadıkları durum, izin kullananlar daha geç dönecekler.

peki şimdi 26sında gittiğimizde ilk ewci çıkabileceği gün gün mü oluyo yoksa 27-28inde mi ewci çıkıyo 29nda tekrar teslim olyo???

26 sı cuma .. cumadan çıkıyorlar. pazar günü 5 e kadar izinliler..28 i pazar günü saat 5 e kadar tekrar teslim oluyorlar.

hmm anladmm zaten bitanemde öyle demişti birde belki bayram iznide 4-5 gün askeriyeden labilir kmutanların insafına kalmış dedi inş. gelebilir beraber geliriz:(((

Bence izin almamaya çalışsın çünkü izin almazsa o kadar erken kavuşacaksın... Zaten bayramda geldimi yok onu gör yok bunu gör o curcunada ne kadar birbirinize vakit ayırabilirsinizki... Şimdi acemilikten sonra çarşı iznleri başlıcak zaten... O günlerde netten görüşürsünüz birde arada bir sen gidebildinmi çok güsel olur... Ben yıldönümümüzde ve onun doğum gününde gitmeyi planlıorum şimdiden :)

Yarenler biz 157 den başlayalım saymaya çünkü 16 ocak da dönüyorlar diye biliyorum bu da işte matematiğim zayıftır sayamadım kaç gün ediyor:) tabi bu izin kullanmadıkları durum, izin kullananlar daha geç dönecekler.

Eğer dediği gibiyse ben hemen hesap ettim şafak 154 :D

Bence izin almamaya çalışsın çünkü izin almazsa o kadar erken kavuşacaksın... Zaten bayramda geldimi yok onu gör yok bunu gör o curcunada ne kadar birbirinize vakit ayırabilirsinizki... Şimdi acemilikten sonra çarşı iznleri başlıcak zaten... O günlerde netten görüşürsünüz birde arada bir sen gidebildinmi çok güsel olur... Ben yıldönümümüzde ve onun doğum gününde gitmeyi planlıorum şimdiden :)

doğru söylüyrsun aslında gelip ne yapacak ama askeriyeden olursa da gelsn boşyere orda ne duracak :S acemilikten sonra çarşı izinlerinde her hafta sonu serbest oluyorlar değil mi?? bol bl knuşabiliriz yani :)) bende gitmeyi isterm ama nasıl olacak bilmiyrm nişanlıyıZ gitsem nerde kalcam :S

Evet arkadaşlar şimdi hesapladım hiç izin kullanmazlarsa 16 Ocak da dönüyorlar ve şafağımız 154 oluyor kesin eminim bundan:) Eğer askerlerimiz izin yaparsa malesef üstüne ekliyeceğiz, biz de gitmeden hesaplamıştık 19 unda çok yakınımızın doğumgünü vardı ona yetişiyorsun diye konuşmuştuk doğru olmalı lütfen:( şuan 154 olmasının sebebi 3 ay 31 çekiyor o yüzden artı 3 de ekledik sonuç bu

Back