Merhaba arkadaslar. 2 gundur sizi okuyup rahatladim biraz. Artik bende burdayim. Benim nisanlim da Amasyada. 3-4 gundur kotuyum. Telefona yapisik geziyorum sizin gibi. Cok garip bi duyguymus. Dun aradiginda agladim tutamadim. Kiyamadim sana diyo. İyi olcam uzulme dedim. Bugun oglen aradi. Nasil oldun dedi? Ben cok rahatim dedi. Silah vermisler bugun. Yemekler fena deilmis. 40 kisilermis kogusta. Sabah 4 te kalkmis. Tras olmus. Sira cok oluyor diye erken kalkmis. Ama aksam aramadi. Cok bekledim ama bi kere konusabildik bugun. Bunada sukur. Amasyada otel falanarastirdim yemin toreni icin. Bakalim artik. Gece gec yatip oglen kalkiyorum zaman gecsin diye. Zamanla alisirizz insallah. Hepimize Allah sabir versin.
Canım hoşgeldin. Bende senden önce geldim. Annemlerde ablamlarında dediği tek şey telefonda çok iyi konuş.. Çünkü morali bizden alıyorlar... O yüzden olabildiğince ağlamamaya çalış. Biliyorum çok zor oluyor ama yapmak zorundayız... Benim nişanlımda muğlada. Acemilikte ustada orda. Hatta burdaki konuşmalarda dağıtım olucak haberini alınca bugün hemen sordum senin dağıtımın varmı diye. Allaha şükür yokmuş belki ilçelere gönderilirlermiş okdar. Yemeğin iyimi, yattığın yer rahatmı diesordum ben çok iyiyim sıpam dedi :) Onlar orda iyi olsunlarda, bizde artık destek olup birbirimize onları beklicez.