Bende az önce arkadaşını tekrar aradım. Giderken çok kötüydü dedi. Bugün beni aradı, sabahtan akşama kadar eğitim var demiş. İlk defa aradı beni dedi. O yüzden belki seni aramamıştır dedi. 30sn konuştuk zaten dedi. Demekki aramış ailesini, arkadaşını. Yazıklar olsun! Ben sabahtan beri ağlıyorum.
Bende az önce arkadaşını tekrar aradım. Giderken çok kötüydü dedi. Bugün beni aradı, sabahtan akşama kadar eğitim var demiş. İlk defa aradı beni dedi. O yüzden belki seni aramamıştır dedi. 30sn konuştuk zaten dedi. Demekki aramış ailesini, arkadaşını. Yazıklar olsun! Ben sabahtan beri ağlıyorum.
sen gel artık heryerden başımı çıkarmıcam, başının belası olmıcam sen ne dersen o olcak dedim şaşırdı gülümsedi ölürüm gülüşüne yaaaa
ay canım ne mutlu olmuştur nişanlın(yanlış hatırlamıyorumdur umarım nişanlıydın değil mi? değilsen de Allah söyletti bak arkadaşım :) ), böyle yapmamız lazım sevdiklerimiz gelene kadar dimi :) özledim bennn
ewet nişanlım tam geçen sene bugün nişanımız wardı( şimdi yanımda olamaması çok zoruma gidiyor yaaa tabi ki öyle yapcaz cnm geldkten snrada gereksiz yere üzmicem artk alttan alıcam ölümlü dünya hiç bişiy hiç kmse ondan önemli değil benim için... bende çok özledmmmmmmmmmmmm ((
kızlar biz de konuştuk demin :) sesi iyi gibi geliyor ama biliyorum beni üzmemek için böyle konuşuyor,bugun 3. gün değil mi dedi,ben de evet dedim,gün sayıyor baksanızaoff biz burda aradı aramadı diye üzülüoruz da onlar da orada sıkıntı çekiyor kızlar,ne olur telefonda konuşurken üzüntümüzü belli etmemeye çalışalım,iyi misin dedi,iyiyim dedim,ne kadar iyisin dedi,sensiz ne kadar iyi olunursa o kadar iyiyim dedim öyle deme ben de üzülürüm bak dedi,tamam tamam çok iyiyim ben dedim :) beni arıcaksın dimi hep dedim,arıcam tabi başımın belası dedi , yattığın yer nasıl dedim,yumuşak mı rahat mı dedim, ellerin kadar yumuşak değil tabi dedi :) anlaşılan pek rahat değil,şu günler çabuk geçsin ya,sanki saatler durdu kızlar size de öyle geliyor mu ?
ewet yaa aynn saatler durdu sadece o aradığı zaman geçiyo hemde öyle hızlı geçiyo ki hiç anlamıyrm 8 dk knuştuk 1 sn. gibi geldi o zaman geçiyoda zaman şimdi neden geçmiyo yaaaaaa keşke uyusam hiç uyanmasam 17 ocak ta uyansam karşımda bulsam((
aramadı mı hala demiştim yeni gördüm mesajını..
tam dayaklık
keşke sen arasaydın ama ah şu her iki taraftaki gurur yok mu başa bela
aramama nedeni ne ya bunun ? derdi ne...
Ben ararsam, kafayı mı yedin, çocuk oyuncağımı bu, asker ocağı diye bi ton laf eder, ben biliyorum. Yoksa gurur değil canım, onun bana kızmaması için aramıyorum.
ederse etsin canım, niye aradın derse de lafını yapıştırırsın, haksız mıyım? :44:
onlarda aranmayı bekliyorlar inan ben sırf usta birliğine geçsin daha rahat arayayım diye düşünüyorum
Ah bir bilsem derdini..Uzun dönem çıktı diye yıkıldı..Devam etmeyeceğini düşünüyor heralde..Arkadaşını arayabiliyorsa 30snde olsa, benide arayabilirdi diye düşünüyorum. Zaten çok dengesizlikleri olan bir insan, dün öğlen aradığında,aşkım demişti, iyiyim merak etme demişti. Kim bilir aklına ne estide aramadı..Ama Allah'ım biliyor zerre suçum yok, 3 sene boyuncada çok çektim ama kopamadım bir türlü..
şuna bak ya hem suçlu hem güçlü kısa istemişti uzun mu çıktı(( sen aradığında onsuz olamadığını herzaman yanında olduğunu ve sürekli fırsat buldukça aramasını söle sıkı sıkı tembih et cnm bakalım zaman ne olacak onu ölene kadar bekleyeceğini hiç wazgeçmeyeceğini söyle morali bzuktur onun hala kafası yerinde değildir kötü bişiy kısa isterken uzun dönm çıkması çkta saçma yaa!!
pericim bende çok üzülüyorum bilesin.inş en kısa zamanda arar seni de..bugun senin için dua edicem..Bende az önce arkadaşını tekrar aradım. Giderken çok kötüydü dedi. Bugün beni aradı, sabahtan akşama kadar eğitim var demiş. İlk defa aradı beni dedi. O yüzden belki seni aramamıştır dedi. 30sn konuştuk zaten dedi. Demekki aramış ailesini, arkadaşını. Yazıklar olsun! Ben sabahtan beri ağlıyorum.
pericim bende çok üzülüyorum bilesin.inş en kısa zamanda arar seni de..bugun senin için dua edicem..
Allah razı olsun canım, inşallah düzelir, dua ediyorum bende tüm askerlerimiz için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?