341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

yok o aldığı iznler askeriyeden sayılmıyor. Sadece yemin töreninden sonra olan evci izni askeriyeden. Eniştemden biliyorum :) Evet her hafta çarşı izinleri oluyor tabi ceza meza yemezlerse yada denetim falan olmazsa. Hatta 339 lar diodu kendi sayfalarında denetim bize vurmadı size vurumu 341 ler die :) Ben kalıcak yer bulama tahminen gider dönerim die düşünüorum. orda akraba falanda olmadığı için hayatta beni otelde bırakmaz benimki Birde o çarşı iznine çıkamasa bile görüşe gidebiliosun hafta sonları. Onları yemin töreninde bol bol konuşucaz artık ne zaman görüşü olcak falan fişman... Allahtan acemilik kısa :90:

hayırlı akşamlar canlarım nasılsınız neler yapıyorsunuz bakalım moraller nasıl alışabildikmi sevdiklerimizin yokluğuna yoksa hala yalnızım dostlarım yalnızım yalnızmı diyoruz:)))))))

o zaman ben ona güzel bir sürpriz yaparım artık bursaya gidip ama diyelim sabah indim bursaya c.tesi günü. sabahtan akşama kadar görüşebilir miyiz ?? saati mi war yksa :S bu arada çok teşekkr ederm cwpların çk yardımcı oluyo

hşgeldn cnm inş. en kısa zamanda kawuşuruz bende aynı gece uyumayıp gndz uyumaya çalışıyrm ( geçmiyo günler...

hosbulduk canimm. Geceler bana huzur veriyor. Biraz once nisanlim aradi. Supriz oldu cok. Uyumadinmi sen dedim? Yaziciydim bugun dedi. İsim yeni bitti dedi. Yemin toreni icin evlere davetiye yollancakmis onlari hazirlamislar. Yemin toreni 9-11 arasiymis. Saat 12 de cikicaklarmis. 2 gin yol izni oluyormus. Yarin egitim basliyormus. Sevindim valla. Supriz oldu kizlar.

Onu tam olark bilmiorum. Görüş için ne kadar zamn veriolar onu bilmiorum ama kesinlikle görüş iznimizn olduğunu biliorum :) Çarşı iznine çıkıosa eğer sabahtan akşam 5 e kadar boş zamanımız oluo. Görüşte içeri girdiğimiz için okdar süre verceklerini zannetmiorum kısıtlı olabilir ama çarşı iznlerini iple çekiorum. Kıs bursada kalcak yer bulabilirim sana ben bursalıyım :)

nasıl 9 -11 arası kısa dönem mi senin ki? 26sında değilmiydi yaaa((((((((((((((

hayırlı akşamlar canlarım nasılsınız neler yapıyorsunuz bakalım moraller nasıl alışabildikmi sevdiklerimizin yokluğuna yoksa hala yalnızım dostlarım yalnızım yalnızmı diyoruz:)))))))

10 yılda geçse alışamayız ama çok süşür sadece fiziksel olarak yalnızız, yoksa aynı duyguları paylaşan burda yüzlerce insanız bunu bilmek oldukça rahatlatıyor insanı.Ayrıca ne kadar şanslı askerlerimiz varmış ki bu kadar çok seven ve bekleyenleri var tabi bizler de

benimki bursada olsa hemen koşardım vallaçok güzel bi yer zaten arkadaşını al git sıkılmazsın

o zaman onun çarşı iznine çıkması lazım yaaa hadi yaa cidden mi :) otele bizimkide izin wermez ama bir gün içinde gidip gelmek çk zr olur

o zaman onun çarşı iznine çıkması lazım yaaa hadi yaa cidden mi :) otele bizimkide izin wermez ama bir gün içinde gidip gelmek çk zr olur

Canım ben misafir edebilirm seni ayarlarız :) bi gün önceden gelirsin ben gezdiririm sana bursayı sende ona süpriz yapar sen gezdirirsin bu sefer onu :)) çok güsel olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…