• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

tvde barca real macı var.eğer askerde olmasa kesin izlerdi şimdi onun yerine ben izliyorum.eğer izlemediyse ona yarın anlatırım kısacık..sensiz barcalı olmak neye yarar aşkım:31:

aşkım aradı aşkım aradı:) amasya ekibi barça maçını izliyormuş aşkımda kaçıp beni aradı:) 15 dk konnuştuk, rahat bir uyku uyuyabilirim artık:69::69::69:

neeeeeeey omg:31::31:! o zaman belki bizimkilerde izliyordurlar belki arar beni.ama pericimi arasalar bir o kadar mutlu olurum

selam güzellerr:)

ben 339. dönemim..Allah2ın izniyle sizin acemiliğiniz bitince tezkereyi alacağız İzmir Gaziemir de acemilik yapan var mı?

Bu arada, ilk başlar zor geçer..imkanınız varsa yanına gidin..bir aydan sonrası..biz on gün on gün saydık hep sevgilimle hadi bugünde 80 ler bitti vs diye..ve ben günlük tuttum..her anımda o yanımdaymış gibi oldu, tavsiye ederim..bir de tabi çalışıyorsanız zaman daha çabuk geçiyor..

YEDEK SUBAYLIK UZAYACAK

Yeni düzenlemeye göre yedek subaylık süresi 15 aydan 18 aya çıkartılacak. Genelkurmay´ın “15 ay kısa. Yedek subaylardan yeterince yararlanamıyoruz” önerisi hükümet tarafından olumlu bulundu.

Canım her yerde bu haber var. 03.08.2011'de yayınlanmış. Yedek subaylık 12 ay..Nasıl 15den 18e çıkıyor? Acaba sizin haberiniz var mı?
Benim askerim personel sınıfında, yani ustabirliğinde personelde memur gibi olacak. Senin askerin nasıl? Rahat mı? Haftasonları görüşebiliyor musunuz? Eve çıkma gibi bir şey söz konusu mu? Yoksa lojmanda kalmak zorundalar mı? Çok sordum ama çok merak ediyorum canım :(

Canım eğer bu kabul edilse bile biizmkilere vurmaz çünkü onların sülüsleri belli.Ayrıca bunun kabul edilip işleme konmasın en en azından 1 yılı bulur, tsk öyle ha deyince kanun yaptık gel şeklinde olmuyor. Buna göre bir çok yasal düzenleme yapılacak, nerede asker açıkları olduğu belirlenecek, genel kurmay onaylayacak, ki zaten şuan tsk karışık bununla uğraşamazlar bile. Yedek subaylar tatlım acemilikten sonra ister alayın içinde tahsis edilen yerde kalıyor isterse dışarıda kendi imkanları ile kalıyorlar.

ben 339. dönemim..Allah2ın izniyle sizin acemiliğiniz bitince tezkereyi alacağız İzmir Gaziemir de acemilik yapan var mı?

Bu arada, ilk başlar zor geçer..imkanınız varsa yanına gidin..bir aydan sonrası..biz on gün on gün saydık hep sevgilimle hadi bugünde 80 ler bitti vs diye..ve ben günlük tuttum..her anımda o yanımdaymış gibi oldu, tavsiye ederim..bir de tabi çalışıyorsanız zaman daha çabuk geçiyor..

ayy ne güzel az kalmış sizin kawuşmanıza bize de öyle kalsa keşke :(( çok zor oluyr böyle yaa :(( hiç iyi değilim ben bende günlük gibi hergün mektup yazıyrm günümü anatıyrm :(( Allah herkese hayırlı teskereler wersin kawuştursun en kısa zamanda :((

Canım ne güzel, az kalmış :) Allah bir an önce kavuştursun inşallah sevdiğine. Benim askerim İzmir Gaziemir'de.. Ben yanına gitmek istiyorum ama o istemiyor. Zaten dün öğleden beri benide aramıyor.Biraz anlatırmısın orayı :)

ne demek canım destek olucaz demedikmi?hem siz benim tam depresif halimle tanıştınız yoksa benim güldüremeyeceğim insan yoktur:D

Canım yaaa çok tatlısın..Nasıl yüzümü güldürdün, Allah senden binlerce kez razı olsun.. :)

pericim bence sen çok karamsar düşünüyorsun... askerlik başka bişey... benm kuzenm 10 yıllık sevgilisiyle ayrılmıştı askerdeyken sennki gibiydi enişte beyde şimdi 5 yıllık evliler ve 2iz çocukları var:) gelince düzelir hersey sabırlı olmaya ve üstüne gitmemeye çalış... üzülmeee:30:

ayy ne güzel az kalmış sizin kawuşmanıza bize de öyle kalsa keşke :(( çok zor oluyr böyle yaa :(( hiç iyi değilim ben bende günlük gibi hergün mektup yazıyrm günümü anatıyrm :(( Allah herkese hayırlı teskereler wersin kawuştursun en kısa zamanda :((

ilk bir ay zor geçebilir, ama dünyanın sonu değil kendine ziyan etme..

arkadaşlar, benim erkek arkadaşım en fazla günde 10 sn. arayabiliyordu onun içinde 1 saat kuyruk bekliyordu..bazı yerler inanılmaz sıkı..ilk bir ay zor geçer sonra geliyor ustalık derken bir bakmışsın geçmiş gitmiş inanın sabredip, gözünüzde büyütmezseniz geçer gidrr.

ustalıklar belli oldu..ustalığı kahramanmaraş olan varmı?

Canım eğer bu kabul edilse bile biizmkilere vurmaz çünkü onların sülüsleri belli.Ayrıca bunun kabul edilip işleme konmasın en en azından 1 yılı bulur, tsk öyle ha deyince kanun yaptık gel şeklinde olmuyor. Buna göre bir çok yasal düzenleme yapılacak, nerede asker açıkları olduğu belirlenecek, genel kurmay onaylayacak, ki zaten şuan tsk karışık bununla uğraşamazlar bile. Yedek subaylar tatlım acemilikten sonra ister alayın içinde tahsis edilen yerde kalıyor isterse dışarıda kendi imkanları ile kalıyorlar.

Bu habere çok sevindim canım, bir de bugün buna üzülüyordum.. Saol tatlım..

Canım ne güzel, az kalmış :) Allah bir an önce kavuştursun inşallah sevdiğine. Benim askerim İzmir Gaziemir'de.. Ben yanına gitmek istiyorum ama o istemiyor. Zaten dün öğleden beri benide aramıyor.Biraz anlatırmısın orayı :)

sana anlatayım sanırım aramıyor diye kızmışsın, sakın kızma..ben gittim ve gördüm orayı:)

bizim yıldönümümüzde komutana yalvardı arayamadı..resmen günde 12 saat eğitim yaptırıyorlar çünkü çavuş eğitim yeri orası..erim hergün arayamazdı aradığındada en uzun yarım dakika konuştuk..çünkü en az bir saat sıra oluyordu..şimdi diğer kışlalar enfazla 100 kişi iken onlar 600 ve 300 kişi aynı koğuşta kalıyorlar..sakın ama sakın sevgiline birşey deme, ben gittim ve gördüm rahat bir yer değil..

pericim bence sen çok karamsar düşünüyorsun... askerlik başka bişey... benm kuzenm 10 yıllık sevgilisiyle ayrılmıştı askerdeyken sennki gibiydi enişte beyde şimdi 5 yıllık evliler ve 2iz çocukları var:) gelince düzelir hersey sabırlı olmaya ve üstüne gitmemeye çalış... üzülmeee:30:

:( Bu aralar herşey üst üste geliyor sanırım o yüzden bu kadar karamsarım.. Ne güzel evlenmişler. Allah bizede nasip eder inşallah :) Yok ona hiç belli etmeyeceğim ararsa, söz :)

ilk bir ay zor geçebilir, ama dünyanın sonu değil kendine ziyan etme..

arkadaşlar, benim erkek arkadaşım en fazla günde 10 sn. arayabiliyordu onun içinde 1 saat kuyruk bekliyordu..bazı yerler inanılmaz sıkı..ilk bir ay zor geçer sonra geliyor ustalık derken bir bakmışsın geçmiş gitmiş inanın sabredip, gözünüzde büyütmezseniz geçer gidrr.

ustalıklar belli oldu..ustalığı kahramanmaraş olan varmı?

ustalıklar haftaya belli olacak denizcilerin diğer arkadaşları bilmiyorum..ayy inş geçer şu 14 gün:26:

Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım :) Umarım Allah sağsalim herkese sevidğini kavuşmayı nasip eder :72: Zaman bir türlü geçmek bilmiyor... Bugün aradı ve teli duymadım diye çok üzüldüm sonra aradan 2 saat geçti ve yine aradı :61: Artık telefonu yanımdan ayırmıyorum :) 26 sında gelicekmisin diye sordu bi aksilik olmazsa uça uça gideceğim. Eğer 1.derece yakını orda kalırsa 2 gün evci izni var... Umarım annemler kalır ve bende kalıcam ozaman :) Keyfi yerindeydi. Ben iyiyim merak etme dedi. Onun sesini duyunca ağlamamak için zor tutuyorum kendimi... Bende olabildiğince iyi konuştum. Bende iyiyim sadece seni çoooooookkk özledim dedim. Canım dedi kuyruk var kapatmam lazım dedi bende seni çok seviorum dedi.... Of yaaaa geçmek bilmiyor zaman... Sigara tiryakisi oldum... Gözüme uyku girmez oldu... Yastığı bende ve sarılıp uyuyamıyorum sadece ağlıyorum...

Kızlar lütfen aramayanlar üzülmesin. Dün benimki de komşusunu, arkadaşını, dükkan çalışanını, arkadaşına kadar aramıştı beni bi kere 17 saniyecik aramıştı. Bugün 3 kere aramış 2sine uyandım sadece toplamda 2 dk konuşabildik. İskenderun bahriyelileri aylak aylak geziyorlarmış. Salı günü eğitimleri başlayacakmış ama keyifleri yerindeymiş sadece çok sıcak var dedi. Ben de buna da şükür diyebildim uyku sersemi adama ee napıosun daha daha diorum konuşamadım bile :69: Her dakika telefon başına gidemediklerini söyledi, eğitimleri olmasa da belli bir yerde tutuluyorlarmış genelde. Arada izin veriliyormuş, ya nöbet tutarken ya da yemekten erken çıkıp arama yapıyorlarmış. Bide ısrarla benimki bu numaralardan sakın arama beni diyor.Onu anlamadım bende:59:

sana anlatayım sanırım aramıyor diye kızmışsın, sakın kızma..ben gittim ve gördüm orayı:)

bizim yıldönümümüzde komutana yalvardı arayamadı..resmen günde 12 saat eğitim yaptırıyorlar çünkü çavuş eğitim yeri orası..erim hergün arayamazdı aradığındada en uzun yarım dakika konuştuk..çünkü en az bir saat sıra oluyordu..şimdi diğer kışlalar enfazla 100 kişi iken onlar 600 ve 300 kişi aynı koğuşta kalıyorlar..sakın ama sakın sevgiline birşey deme, ben gittim ve gördüm rahat bir yer değil..

:( o kadar sıkı olduğunu bilmiyordum. Canım ben arayamamasına değilde, arkadaşını arayıp beni aramamasına üzüldüm. Bir de yine orda olanlar rahat rahat arıyorlarmış. Beni bir kez aradı, sesi çok iyi geliyordu. Geziyoruz dedi, bugün eğitim olmuş. Sadece bir şanssızlığımız kalacak yerler 10 kişilikken biz 40 kişi kalıyoruz dedi. Tek derdi bu olunca bende rahattır heralde dedim.

Kızlar lütfen aramayanlar üzülmesin. Dün benimki de komşusunu, arkadaşını, dükkan çalışanını, arkadaşına kadar aramıştı beni bi kere 17 saniyecik aramıştı. Bugün 3 kere aramış 2sine uyandım sadece toplamda 2 dk konuşabildik. İskenderun bahriyelileri aylak aylak geziyorlarmış. Salı günü eğitimleri başlayacakmış ama keyifleri yerindeymiş sadece çok sıcak var dedi. Ben de buna da şükür diyebildim uyku sersemi adama ee napıosun daha daha diorum konuşamadım bile :69: Her dakika telefon başına gidemediklerini söyledi, eğitimleri olmasa da belli bir yerde tutuluyorlarmış genelde. Arada izin veriliyormuş, ya nöbet tutarken ya da yemekten erken çıkıp arama yapıyorlarmış. Bide ısrarla benimki bu numaralardan sakın arama beni diyor.Onu anlamadım bende:59:
bugun benimki 1 defa aradı uzun konuştuk 2.48!:D başka napıyorlarmış aynı yerdeler sanırım 1.deniz er eğt komutanlığı mı?

Back