Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcın olsun canım benim ve gerçekten de çok sabırlısın, umarım kıymetini en kısa zamanda anlar
YEDEK SUBAYLIK UZAYACAK
Yeni düzenlemeye göre yedek subaylık süresi 15 aydan 18 aya çıkartılacak. Genelkurmay´ın “15 ay kısa. Yedek subaylardan yeterince yararlanamıyoruz” önerisi hükümet tarafından olumlu bulundu.
Canım her yerde bu haber var. 03.08.2011'de yayınlanmış. Yedek subaylık 12 ay..Nasıl 15den 18e çıkıyor? Acaba sizin haberiniz var mı?
Benim askerim personel sınıfında, yani ustabirliğinde personelde memur gibi olacak. Senin askerin nasıl? Rahat mı? Haftasonları görüşebiliyor musunuz? Eve çıkma gibi bir şey söz konusu mu? Yoksa lojmanda kalmak zorundalar mı? Çok sordum ama çok merak ediyorum canım![]()
neeeeeeey omg! o zaman belki bizimkilerde izliyordurlar belki arar beni.ama pericimi arasalar bir o kadar mutlu olurum
selam güzellerr:)
ben 339. dönemim..Allah2ın izniyle sizin acemiliğiniz bitince tezkereyi alacağız İzmir Gaziemir de acemilik yapan var mı?
Bu arada, ilk başlar zor geçer..imkanınız varsa yanına gidin..bir aydan sonrası..biz on gün on gün saydık hep sevgilimle hadi bugünde 80 ler bitti vs diye..ve ben günlük tuttum..her anımda o yanımdaymış gibi oldu, tavsiye ederim..bir de tabi çalışıyorsanız zaman daha çabuk geçiyor..
selam güzellerr:)
ben 339. dönemim..Allah2ın izniyle sizin acemiliğiniz bitince tezkereyi alacağız İzmir Gaziemir de acemilik yapan var mı?
Bu arada, ilk başlar zor geçer..imkanınız varsa yanına gidin..bir aydan sonrası..biz on gün on gün saydık hep sevgilimle hadi bugünde 80 ler bitti vs diye..ve ben günlük tuttum..her anımda o yanımdaymış gibi oldu, tavsiye ederim..bir de tabi çalışıyorsanız zaman daha çabuk geçiyor..
Canım yaaa çok tatlısın..Nasıl yüzümü güldürdün, Allah senden binlerce kez razı olsun.. :)
ayy ne güzel az kalmış sizin kawuşmanıza bize de öyle kalsa keşke( çok zor oluyr böyle yaa
( hiç iyi değilim ben bende günlük gibi hergün mektup yazıyrm günümü anatıyrm
( Allah herkese hayırlı teskereler wersin kawuştursun en kısa zamanda
(
Canım eğer bu kabul edilse bile biizmkilere vurmaz çünkü onların sülüsleri belli.Ayrıca bunun kabul edilip işleme konmasın en en azından 1 yılı bulur, tsk öyle ha deyince kanun yaptık gel şeklinde olmuyor. Buna göre bir çok yasal düzenleme yapılacak, nerede asker açıkları olduğu belirlenecek, genel kurmay onaylayacak, ki zaten şuan tsk karışık bununla uğraşamazlar bile. Yedek subaylar tatlım acemilikten sonra ister alayın içinde tahsis edilen yerde kalıyor isterse dışarıda kendi imkanları ile kalıyorlar.
Canım ne güzel, az kalmış :) Allah bir an önce kavuştursun inşallah sevdiğine. Benim askerim İzmir Gaziemir'de.. Ben yanına gitmek istiyorum ama o istemiyor. Zaten dün öğleden beri benide aramıyor.Biraz anlatırmısın orayı :)
pericim bence sen çok karamsar düşünüyorsun... askerlik başka bişey... benm kuzenm 10 yıllık sevgilisiyle ayrılmıştı askerdeyken sennki gibiydi enişte beyde şimdi 5 yıllık evliler ve 2iz çocukları var:) gelince düzelir hersey sabırlı olmaya ve üstüne gitmemeye çalış... üzülmeee![]()
ilk bir ay zor geçebilir, ama dünyanın sonu değil kendine ziyan etme..
arkadaşlar, benim erkek arkadaşım en fazla günde 10 sn. arayabiliyordu onun içinde 1 saat kuyruk bekliyordu..bazı yerler inanılmaz sıkı..ilk bir ay zor geçer sonra geliyor ustalık derken bir bakmışsın geçmiş gitmiş inanın sabredip, gözünüzde büyütmezseniz geçer gidrr.
ustalıklar belli oldu..ustalığı kahramanmaraş olan varmı?
sana anlatayım sanırım aramıyor diye kızmışsın, sakın kızma..ben gittim ve gördüm orayı:)
bizim yıldönümümüzde komutana yalvardı arayamadı..resmen günde 12 saat eğitim yaptırıyorlar çünkü çavuş eğitim yeri orası..erim hergün arayamazdı aradığındada en uzun yarım dakika konuştuk..çünkü en az bir saat sıra oluyordu..şimdi diğer kışlalar enfazla 100 kişi iken onlar 600 ve 300 kişi aynı koğuşta kalıyorlar..sakın ama sakın sevgiline birşey deme, ben gittim ve gördüm rahat bir yer değil..
bugun benimki 1 defa aradı uzun konuştuk 2.48!Kızlar lütfen aramayanlar üzülmesin. Dün benimki de komşusunu, arkadaşını, dükkan çalışanını, arkadaşına kadar aramıştı beni bi kere 17 saniyecik aramıştı. Bugün 3 kere aramış 2sine uyandım sadece toplamda 2 dk konuşabildik. İskenderun bahriyelileri aylak aylak geziyorlarmış. Salı günü eğitimleri başlayacakmış ama keyifleri yerindeymiş sadece çok sıcak var dedi. Ben de buna da şükür diyebildim uyku sersemi adama ee napıosun daha daha diorum konuşamadım bileHer dakika telefon başına gidemediklerini söyledi, eğitimleri olmasa da belli bir yerde tutuluyorlarmış genelde. Arada izin veriliyormuş, ya nöbet tutarken ya da yemekten erken çıkıp arama yapıyorlarmış. Bide ısrarla benimki bu numaralardan sakın arama beni diyor.Onu anlamadım bende
![]()