• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

ay evet bende öyle şeyler yapmamaya gayret gösteriyorum.zaten arkadaşları beni arıyorlar.ilk defa aradıkları içinde tuhaf oluyor biraz.bana zaten baştan söyledi.asla ve asla yeni bi erkek arkadaşım var yok ders çalışıyoruz yok bilmemne demeyeceksin dedi.arkadaşlarımda falanda kalmayacakmışım.eğer kalacaksam onun önceden haberi olacakmış.ama ben hiç kızmıyorum kızlar.resmen orda asker ocağında ve habersiz eli kolu bağlı kalacaklar.beyim ne derse o!:69:

bende senin gibiyim canım, habersiz bırakma diyor, artık bazı şeyleri önceden söyleyeceğiz, gerçi inşallah unutmazlar ama zaman zaman hatırlatmak gerek..

aynen benim beyim ne dese o :23: :90:

Yok bizimkinde kesin bir sorun var. Bana zaten ben senin hayatını yaşamanı istiyorum. Evde tıkılıpta bana telefonda bitti demeni istemiyorum, o yüzden ne istiyorsan yap demişti en son. Sonra gece çıkma dedi, benden başka erkek asla bu eve girmesin dedi, arkadaşların erkek arkadaşıyla felan gelmesin sana dedi. Dün konuştuğumuzda bende evdeyim işte dedim, aa bugün günlerden ne dedi? C.tesi dedim. Ya bizimkinin kafası gitti,Allah'ım sen koru! Delircem :)

ne kadar alem yahu daha neler duyacağız kendisinden :90:
bak demek ki kafana takacak kadar büyük bir sorun yok ortada, biz bayanlar abartmayı seviyoruz huyumuz kurusun :78:

ya kızlar nişanlımla dün öğleye doğru konuştum bidaha aramadı hepinizinki sabahın körlerinde arıyo ne güzel ama benimki kesin sabahın 6 sında uyandırmayım die aramıyo ya da acemi de olduğu içinmi arayamıo olabilirmi ya amasyaya gönderen yokmu sölesinler benimkine arasın oda uyanırım ben önemli değil :1::1::1::1: bu arada ustabirliğine kırklareliye gidecek varmııı

amasayda olan var canım benim aşkım orda sürekli arıyor beni hatta o çaldırıyor ben arıyorum yani konuşuyoruz bazen günde 3-4 defa arıyor rahat olduğunu söylüyor bir sıkıntıları yokmuş yani seninkide arar inş. canım ya merak etme askeri amasayada olanlarla görüşebiliriz arkadaşlar...

Ben camdan bakamazdım. Onun derse girdiği sınıfların karşısında benim evim..Cama çıkınca gir içeri diye bir uyarı alırdım. Şimdi ayrıla barışa birbirimize karışamaz olduk..

Ben camdan bakamazdım. Onun derse girdiği sınıfların karşısında benim evim..Cama çıkınca gir içeri diye bir uyarı alırdım. Şimdi ayrıla barışa birbirimize karışamaz olduk..

ya dozunda olduğu müddetçe problem yok tabii bende karşılıklı haber vermeden yanayım tek taraflı fedakarlık özveri insanı yıpratır ondan en güzeli iki tarafın emek vermesi canlarım benim

ya biz çoook uzun zamandır çıkmıyoruz.ama Allahım büyük öyle güzel uyum sağladık ki bu konuda bi problemimiz olmadı.karşılıklı olduğunda bu tarz fedakarlıklar hiç yormuyor bence.ben gücüme gittiği için değilde hani erkekler dikkat eder diye söyledim.demekki içten içe böyle düşünüyorlar

ya biz çoook uzun zamandır çıkmıyoruz.ama Allahım büyük öyle güzel uyum sağladık ki bu konuda bi problemimiz olmadı.karşılıklı olduğunda bu tarz fedakarlıklar hiç yormuyor bence.ben gücüme gittiği için değilde hani erkekler dikkat eder diye söyledim.demekki içten içe böyle düşünüyorlar

:nazar: Allah bozmasın canım benim..

sanırım çıldırdığımı çok belli ettim:52: deliriyorum hala alışamadım bu duruma ayrı kalamıyoruuuummmmmm

benim ki şimdi aradı dayanamadım bu kez ağladım onunda moralini bzdum :((( yarınpazartesi eğitimler başlıyomuş bugünde 10 km. yürüdük sanırım bacaklarım ağrıy dedi çk kötym nerden war bu askerlk yaaa offf!!!!!!!! :((((

Back