Evet tatlım usta da 7,5 aydır asker benim aşkımMerak ettiğin birşeyler varsa sor canım ben sana anlatıyım
YEDEK SUBAYLIK UZAYACAK
Yeni düzenlemeye göre yedek subaylık süresi 15 aydan 18 aya çıkartılacak. Genelkurmay´ın 15 ay kısa. Yedek subaylardan yeterince yararlanamıyoruz önerisi hükümet tarafından olumlu bulundu.
YEDEK SUBAYLIK UZAYACAK
Yeni düzenlemeye göre yedek subaylık süresi 15 aydan 18 aya çıkartılacak. Genelkurmay´ın “15 ay kısa. Yedek subaylardan yeterince yararlanamıyoruz” önerisi hükümet tarafından olumlu bulundu.
Canım her yerde bu haber var. 03.08.2011'de yayınlanmış. Yedek subaylık 12 ay..Nasıl 15den 18e çıkıyor? Acaba sizin haberiniz var mı?
Benim askerim personel sınıfında, yani ustabirliğinde personelde memur gibi olacak. Senin askerin nasıl? Rahat mı? Haftasonları görüşebiliyor musunuz? Eve çıkma gibi bir şey söz konusu mu? Yoksa lojmanda kalmak zorundalar mı? Çok sordum ama çok merak ediyorum canım
Tatlım senin ki yedek subay benim askerim er eve çıkma konusu hakkında bir bilgim yok. Bu haberi duydum bende belki 12den 15 çıkarıcaklardır tabi inşallah olmaz öyle birşey.Bizim hafta sonu çarşımız oluyor siz acemidesiniz daha o yüzden çarşınız olmaz canım ustada yer değiştiricek dimi ?
ben duşa bile telefnla gidiyrum artık sende öyle yap üzülmüştür açmadığında ...
merhaba kızlar,ev işlerini yaptım.sonra duş alıp biraz kitap okudum.iyice mayıştım ama uyumasam daha iyi olur.bu gece rahat rahat uyurum,aşkımın sesini de duydum yabu arada ben normaldeki kadar rahat konuşmadım telefonda,aklımın onda olduğu belli oluyordur sıkıntılı konuşmamdan ama mızmızlanmadım da çok özledim,ağlıyorum diye...zaten onun sesi de çok sıkıntılı gelmiyordu.illa ki biraz zorlanıyordur sıcakta eğitim,uykusuzluk,açlık vs ama yine de normaldi sesi.uzakta olsa daha farklı olurdu tabi
Hımm,anladım canım..Evet 3 ay sonra gideceği yer belli olacak. Yani ben bu haberi anlamadım ama Ekim'de öğreneceğiz artık, hayırlısı olsun..
Benimki hala aramadı..
canım onun da yemin töreni erken mi olacak?eğer öyleyse çok yoğun hazırlanıyorlarmış,normalde dün ve bugün serbest zaman geçirmeleri lazımdı ama eğitimlere ve nöbetlere başlamışlar hemen
Canım soramadım ki daha bir kez konuştum ama araştırmalarıma göre :) onunda 26sında olacak, sonra herkes eğitime devam edecek diye biliyorum. Dün serbestti, heralde bugün çok yoğun, bu saatten sonrada aramaz sanırım
belli olmaz canım,dün öğlen müsaittir ve aramıştır ama bugün tüm gün müsait olamamışsa akşamı bekliyor olabilir.bir de bazı salaklar içtimaya katılmaları gerektiğini bilmiyorlarmış,o yüzden herkes onların gelmesini beklemek zorunda kalıyormuş içtima için.zaten doğru düzgün boş vakitleri yok,olan vakit de bu aklı evveller yüzünden gidiyor
BilmiyorlarmıymışHey Allah'ım İnşallah akşam arar, sesini duymaya çok ihtiyacım var. Arkadaşını aradım, açmadı..Nasıl gıcık oluyorum ya..
asker arkadaşını mı aradın
Yok hayır en yakın arkadaşını aradım. Asker değil :) Onu uğurlamaya o gitmişti. Nasıldı morali felan diye soracaktım ama açmadı..
canım düşünce yapılarınızı tam bilmiyorum ama asker psikolojisi gerçekten farklı,böyle arkadaşını aramanı falan hoş karşılamayabilir.sen de demiştin bu kadar ayrı kalmaktan gözü korkuyor diye,belki güven eksikliği olabilir ve bu durumu da olur olmadık yerlere çekebilir:26:
canım düşünce yapılarınızı tam bilmiyorum ama asker psikolojisi gerçekten farklı,böyle arkadaşını aramanı falan hoş karşılamayabilir.sen de demiştin bu kadar ayrı kalmaktan gözü korkuyor diye,belki güven eksikliği olabilir ve bu durumu da olur olmadık yerlere çekebilir:26:
ay evet bende öyle şeyler yapmamaya gayret gösteriyorum.zaten arkadaşları beni arıyorlar.ilk defa aradıkları içinde tuhaf oluyor biraz.bana zaten baştan söyledi.asla ve asla yeni bi erkek arkadaşım var yok ders çalışıyoruz yok bilmemne demeyeceksin dedi.arkadaşlarımda falanda kalmayacakmışım.eğer kalacaksam onun önceden haberi olacakmış.ama ben hiç kızmıyorum kızlar.resmen orda asker ocağında ve habersiz eli kolu bağlı kalacaklar.beyim ne derse o!
Yok tatlım, kardeşi gibi. O konuda bana kızmaz, yani yanlış anlamaz. Biz hep birlikteydik senelerce. Neyse herşey olacağına varcak..İçime iyi şeyler doğmuyor ama elim kolum bağlı.
ay evet bende öyle şeyler yapmamaya gayret gösteriyorum.zaten arkadaşları beni arıyorlar.ilk defa aradıkları içinde tuhaf oluyor biraz.bana zaten baştan söyledi.asla ve asla yeni bi erkek arkadaşım var yok ders çalışıyoruz yok bilmemne demeyeceksin dedi.arkadaşlarımda falanda kalmayacakmışım.eğer kalacaksam onun önceden haberi olacakmış.ama ben hiç kızmıyorum kızlar.resmen orda asker ocağında ve habersiz eli kolu bağlı kalacaklar.beyim ne derse o!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?