İyi geceler kızlar..Yarın görüşmek üzere..Huzurlu ve mutlu kalın..
iyi geceler canım tatlı uykular
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilgisayara indirdiğim şafakmatik 155 yazıyor
daha önce yanlış mı hesapladım diye şüpheye düşmüştüm, sonra defalarca tekrar hesapladım 155 gün canım 157 değil![]()
kızlar benim gibi uyuyamayan yokmu?
ben yaşadığım günü ve 17 ocağıda sayıyorum ondan sanırım ..sanki saymassam kendimi kandırıakmışım gibi geliyor .. yada gerçektenmi yanlış hesaplıyorum![]()
gözlerimi kapattığım an hemen can havliyle kalkıyorum yataktankızlar benim gibi uyuyamayan yokmu?
aşkım aradıııııııamasya ekibi yemekler çok güzelmiş karnıyarık yemişler:) temiz koğuşlar yataklar falan dedi, içim rahatladı.... sizler de rahat olunn
![]()
bugun dedimki nasıl uyudun rahatmısın?dediki yatağım berbat çok kötü kokuyor ve kıllıydı dedi.aşırı titiz bir adam değildir ama çok rahatsız olmuş belliki.bende o uyuyamıyor diye uyuyamıyorum yatağımda.halbuki rahatıma çok düşkünümdür çoktan yatar uyurdum..aramadı da zaten akşam
alla alla ilginç şimdi açtım takvimi bugünle beraber 17 ocak a kadar saydım. 17 ocak tam 157.gün oluyor..
bizimkiler uzakta die erken mi terhis olucak acaba dicemde sen şafakmatiğe yer yazıyormusun
ya kızlar nişanlımla dün öğleye doğru konuştum bidaha aramadı hepinizinki sabahın körlerinde arıyo ne güzel ama benimki kesin sabahın 6 sında uyandırmayım die aramıyo ya da acemi de olduğu içinmi arayamıo olabilirmi ya amasyaya gönderen yokmu sölesinler benimkine arasın oda uyanırım ben önemli değilbu arada ustabirliğine kırklareliye gidecek varmııı
yok canım yer yazmıyorum,
sülüs tarihi var oraya 12 Ağustos, toplam izin süresi 27, askerlik süresi 6 ay, oldu sana 155 günterhis tarihi de 16 Ocak 2012
![]()
o zaman terhis tarihlerini askerlikten saymıo o ..neyse ben fazla fazla sayim de erken gelirse daha çok mutlu olurum :))
bilmiyorum ki canım, ama unutma mesafe uzak olduğu için 3 gün önceden bile gelebilirler![]()
NAGİSH ikimizinkide amasyada canım haber lamadığımızda birbirimizden öğreniriz irtibatı kesmeyelim ok. ooopppptmmm![]()
tabii canım Erzincandan sonra ikisi de daha da doğuya gidiyor, inşallah daha erken gelirlerehehe o zaman da tadından yenmez..nasılsa ustabirliğine gidince şafağı tam belli olur ona göre güncelleme yaparım bende :)
tabii canım Erzincandan sonra ikisi de daha da doğuya gidiyor, inşallah daha erken gelirler![]()