• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

bilgisayara indirdiğim şafakmatik 155 yazıyor :53:
daha önce yanlış mı hesapladım diye şüpheye düşmüştüm, sonra defalarca tekrar hesapladım 155 gün canım 157 değil :54:

ben yaşadığım günü ve 17 ocağıda sayıyorum ondan sanırım ..sanki saymassam kendimi kandırıakmışım gibi geliyor .. yada gerçektenmi yanlış hesaplıyorum :D

bugun dedimki nasıl uyudun rahatmısın?dediki yatağım berbat çok kötü kokuyor ve kıllıydı dedi.aşırı titiz bir adam değildir ama çok rahatsız olmuş belliki.bende o uyuyamıyor diye uyuyamıyorum yatağımda.halbuki rahatıma çok düşkünümdür çoktan yatar uyurdum..:31: aramadı da zaten akşam

ben yaşadığım günü ve 17 ocağıda sayıyorum ondan sanırım ..sanki saymassam kendimi kandırıakmışım gibi geliyor .. yada gerçektenmi yanlış hesaplıyorum :D

valla canım inan terhis tarihini de 16 Ocak olarak veriyor :1:
şafağı da 155 yazıyor, umarım yanlış değildir :18:

kızlar benim gibi uyuyamayan yokmu?
gözlerimi kapattığım an hemen can havliyle kalkıyorum yataktan :43:

ya kızlar nişanlımla dün öğleye doğru konuştum bidaha aramadı hepinizinki sabahın körlerinde arıyo ne güzel ama benimki kesin sabahın 6 sında uyandırmayım die aramıyo ya da acemi de olduğu içinmi arayamıo olabilirmi ya amasyaya gönderen yokmu sölesinler benimkine arasın oda uyanırım ben önemli değil :1::1::1::1: bu arada ustabirliğine kırklareliye gidecek varmııı

valla canım inan terhis tarihini de 16 Ocak olarak veriyor :1:
şafağı da 155 yazıyor, umarım yanlış değildir :18:

alla alla ilginç şimdi açtım takvimi bugünle beraber 17 ocak a kadar saydım. 17 ocak tam 157.gün oluyor.. :(
bizimkiler uzakta die erken mi terhis olucak acaba dicemde sen şafakmatiğe yer yazıyormusun

Son düzenleme:
aşkım aradııııııı:69::69: amasya ekibi yemekler çok güzelmiş karnıyarık yemişler:) temiz koğuşlar yataklar falan dedi, içim rahatladı.... sizler de rahat olunn:64:

NAGİSH ikimizinkide amasyada canım haber lamadığımızda birbirimizden öğreniriz irtibatı kesmeyelim ok. ooopppptmmm:54:

bugun dedimki nasıl uyudun rahatmısın?dediki yatağım berbat çok kötü kokuyor ve kıllıydı dedi.aşırı titiz bir adam değildir ama çok rahatsız olmuş belliki.bende o uyuyamıyor diye uyuyamıyorum yatağımda.halbuki rahatıma çok düşkünümdür çoktan yatar uyurdum..:31: aramadı da zaten akşam

bende sordum bizimkine rahat uyudunmu diye rahatmıydı bilmiyorum ama yorgunluktan taşta olsa sızardım dedi..bu gece anlaşılır herşey..inşallah rahat uyurlar bu gece :(

alla alla ilginç şimdi açtım takvimi bugünle beraber 17 ocak a kadar saydım. 17 ocak tam 157.gün oluyor.. :(
bizimkiler uzakta die erken mi terhis olucak acaba dicemde sen şafakmatiğe yer yazıyormusun

yok canım yer yazmıyorum,
sülüs tarihi var oraya 12 Ağustos, toplam izin süresi 27, askerlik süresi 6 ay, oldu sana 155 gün :21: terhis tarihi de 16 Ocak 2012 :24:

ya kızlar nişanlımla dün öğleye doğru konuştum bidaha aramadı hepinizinki sabahın körlerinde arıyo ne güzel ama benimki kesin sabahın 6 sında uyandırmayım die aramıyo ya da acemi de olduğu içinmi arayamıo olabilirmi ya amasyaya gönderen yokmu sölesinler benimkine arasın oda uyanırım ben önemli değil :1::1::1::1: bu arada ustabirliğine kırklareliye gidecek varmııı

amasya rahat bir yer ama çok kalabalık, belki sıra gelmemiştir, bizimki komutan geldi diye annesiyle konuşamamış :59:

Son düzenleme:
yok canım yer yazmıyorum,
sülüs tarihi var oraya 12 Ağustos, toplam izin süresi 27, askerlik süresi 6 ay, oldu sana 155 gün :21: terhis tarihi de 16 Ocak 2012 :24:

o zaman terhis tarihlerini askerlikten saymıo o ..neyse ben fazla fazla sayim de erken gelirse daha çok mutlu olurum :))

NAGİSH ikimizinkide amasyada canım haber lamadığımızda birbirimizden öğreniriz irtibatı kesmeyelim ok. ooopppptmmm:54:

merak etme canım askerini rahatmış orası bnmki epey titizdir o bile begenmiş... sinema salonı bilem varmış:) o arayınca kendime geliyorum enerji doluyorum ama istediğim zaman sesini duyamamak çok acıtıyoo canımı:43:

Back