• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Bu deli kiz varya seni cok ozledi .. Ah bi gecse zaman / Ah bi gecse saatin tik tak sesleri ..
Dermansizim sensiz .. Fermansizim
Bi damla sozune ihtiyac duyar bu yaramaz yurek
Lal olur kelimeler sukut diyarinda yasanir tum yasanilanlar ..
Icden ice sevgin dagilir tum vucuduma askerim ..
Vatan sana emanet / SenDe Allah'ıma emanetsin ..
:72:

Bu deli kiz varya seni cok ozledi .. Ah bi gecse zaman / Ah bi gecse saatin tik tak sesleri ..
Dermansizim sensiz .. Fermansizim
Bi damla sozune ihtiyac duyar bu yaramaz yurek
Lal olur kelimeler sukut diyarinda yasanir tum yasanilanlar ..
Icden ice sevgin dagilir tum vucuduma askerim ..
Vatan sana emanet / SenDe Allah'ıma emanetsin ..
:72:

bu şarkı mı şiir mi??

iyi geceler arkadaşlar, yine ben...
ay ben konuştum. akşam aradı beni. ankara içimizi rahatlatsa da komutanlar çılgın sanırım.
daha ilk geceden tuvalet nöbeti vermişler, ki normalde acemilikte nöbet tutulmuyor napıcak needicek bilmiyorum :)

iyi geceler arkadaşlar, yine ben...
ay ben konuştum. akşam aradı beni. ankara içimizi rahatlatsa da komutanlar çılgın sanırım.
daha ilk geceden tuvalet nöbeti vermişler, ki normalde acemilikte nöbet tutulmuyor napıcak needicek bilmiyorum :)

ankarada mı senin ki de cnm ? ne nöbeti o ya tuwalette niye nöbet tutulur ki ?? anlamadım :S

ankarada mı senin ki de cnm ? ne nöbeti o ya tuwalette niye nöbet tutulur ki ?? anlamadım :S

aynen canım ankarada.
valla bizde anlamadık, 2-4 nöbetim var, tuvalet bekleyeceğim dedi.
inanamadım.
herkese sordum, kesin bi sıkıntı çıkmıştır ceza vermişlerdir dedi.
ağlayan zırlayan varsa, toptan hepsine ceza verilmesi muhtemel dedi.

aklım kaldı valla.
ankara mankara dedik ama normal değil yani.

aynen canım ankarada.
valla bizde anlamadık, 2-4 nöbetim var, tuvalet bekleyeceğim dedi.
inanamadım.
herkese sordum, kesin bi sıkıntı çıkmıştır ceza vermişlerdir dedi.
ağlayan zırlayan varsa, toptan hepsine ceza verilmesi muhtemel dedi.

aklım kaldı valla.
ankara mankara dedik ama normal değil yani.

acaba ndn çok merak ettm bizim ki nöbet falan demedi mamakta eğitimler sıkı geçiyormuş sanırım bütün büyük komutanlar paşa falan orda olduğu için usta birliği neresi çıktı??

acaba ndn çok merak ettm bizim ki nöbet falan demedi mamakta eğitimler sıkı geçiyormuş sanırım bütün büyük komutanlar paşa falan orda olduğu için usta birliği neresi çıktı??

o da gene polatlı, ankara. aynı yerde kalıcak.
eğitim aynen sıkı geçiyormuş, maymuna döndük bi de üstüne nöbet verdiler dedi.
vallahi ankara mankara ama içim şimdiden sıkıldı yani.

yanlız bi arkadaş gitti gene erkek arkadaşımın arkadaşı, ona usta birliği kütahya çıkmasına rağmen, başka yere gönderilebilme ihtimali olucakmış.
orda çıkana bakmayın filan dedi.
aklım karıştı, bizimkileride salmasınlar başka yerlere..
diyarbakırdan istanbula kadar herhangi bir bölgeye gidebilirsiniz acemilikten sonra demişler çocuğa, maymuna dönmüş..

o da gene polatlı, ankara. aynı yerde kalıcak.
eğitim aynen sıkı geçiyormuş, maymuna döndük bi de üstüne nöbet verdiler dedi.
vallahi ankara mankara ama içim şimdiden sıkıldı yani.

yanlız bi arkadaş gitti gene erkek arkadaşımın arkadaşı, ona usta birliği kütahya çıkmasına rağmen, başka yere gönderilebilme ihtimali olucakmış.
orda çıkana bakmayın filan dedi.
aklım karıştı, bizimkileride salmasınlar başka yerlere..
diyarbakırdan istanbula kadar herhangi bir bölgeye gidebilirsiniz acemilikten sonra demişler çocuğa, maymuna dönmüş..

hadi yaa olur mu öyle şey herkese neresi geldiyse oraya gider kafalarına göre dağıtım yapcaklarsa neden usta birliklerinin yerlerinide belli ediyorlar ki yaa saçmalıkk off yaa telefon kullanabilseler usta birliğinde de bizde böyle meraktan ölmesek ne olur sanki :((( sabah 6 ya doğru yine arayacak uyku tutmaz o zamana kadar benii :((

kızlar şırnakta 3şehit varmış yinee:43::43: allah belasını versin bu pkknın!!!

inanmıyorum yaaa allah tüm askerleri hatta günahsız ölürülen siviller de dahil hepimizi korusun ALLAH ŞU MÜBAREK RAMAZAN AYINDA O PKK NINDA TÜM TERÖR ÖRGÜTLERİNİN DE CEZAZINI VERSİN İNŞAALLAH :59:

kızlar şırnakta 3şehit varmış yinee:43::43: allah belasını versin bu pkknın!!!

inanmıyorum yaaa allah tüm askerleri hatta günahsız öldürülen siviller de dahil hepimizi korusun ALLAH ŞU MÜBAREK RAMAZAN AYINDA O PKK NINDA TÜM TERÖR ÖRGÜTLERİNİN DE CEZAZINI VERSİN İNŞAALLAH :59:

tövbe tövbe ramazan mübarek gün konuşmak istemiyorum.bugun tek vukuatları bu değil izne giden askerle kaymakam kaçırdılar bide

hadi yaa olur mu öyle şey herkese neresi geldiyse oraya gider kafalarına göre dağıtım yapcaklarsa neden usta birliklerinin yerlerinide belli ediyorlar ki yaa saçmalıkk off yaa telefon kullanabilseler usta birliğinde de bizde böyle meraktan ölmesek ne olur sanki :((( sabah 6 ya doğru yine arayacak uyku tutmaz o zamana kadar benii :((

aynen bana da 2 yada 4 gibi ararım seni, telefonunu duy dedi.
dedim zaten uyumam, zaten yapışık yaşıyorum.

valla belki çocuk havacı olduğu için olmuş olabilir ama gayet usta birliğinde de kütahya yazıyordu yani.
zaten normalde il içi dağıtım oluyor, ama bi yusuf olmuş tabi.
umarım bizimkileride yanlarımıza gönderirler öyle bir şey olucaksa.
valla son gün dedim, gel evlenelim, seni bana gönderirler. ahahahahaha,
ama kandıramadım dönüşe sakla dedi :)))
canını sıkma canım benim, bende sıkmamak için dişlerimi sıkıyorum, ankarada usta birliğinde telefon sokmaları birazcık zor :) başka bir il olsa, hani ufaklardan kolay olurdu da, ankara, paşalar maşalar. cezası zor gelir ondan sonra :( ama inşallah sokabilirler. bende ona dua ediyorum, haber alamamak çok koyuyo.

herkese iyi geceler canlar sahur vakti. kendinizi üzmeyin GÜZEL DÜŞÜNÜN HERŞEY GÜZEL OLSUN Rabbimin izniyle. dua edin askerinize ve tüm askerlerimize olurmu hepinizi öpüyorum hayırlı geceler... :54:

Back