• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

amiiin biran önce sağ salim gelsin düğün hazırlıklarına başlayalım istiyorum :(

aynen bende ya düğün hazırlıkları yapmak okadar güzelki çok heycanlı hem olur diye düşünürken ertelemek zorunda kaldık 6 ay bu günlerde geçicek inş. ve yanımızda olup bu anlarımızı gülerek hatırlıcaz canım inş:)

bu dönem gitmesin derim.tabiki ne olacağı belli olmaz .hükümet suriyeye asker göndermenin yollarını arıyor..savaş çıkar mazallah...bizde askerdeki sevdiklerimizi bekliyoruz...suriye olayı bizi çok ürkütüyor..işallah suriyeye dalaşmaz türkiye koreye ıraka yaptığı gibi..

zannetmiuorum ekim i bulacağını 1 aydı çünkü ..zaten bulmasa ii olur..uff eger kabul edilirse 4 aya yanımızda canlarımız bundan güsel bayram olurmu yaa :))

düşme ihtimali var 4 ay olucak diyorlar ama meclisten geçmesi kaldı takip ediyoruz inş. bize denk gelir canlarım ya
Düşme ihtimali her sene gündeme geliyor fakat sadece yakınları askere gidenler farkında bu durumun aynı sıkıntıları geçen sene bizde yaşamıştık. Hayırlı teskereler tüm askerlerimize..

bu dönem gitmesin derim.tabiki ne olacağı belli olmaz .hükümet suriyeye asker göndermenin yollarını arıyor..savaş çıkar mazallah...bizde askerdeki sevdiklerimizi bekliyoruz...suriye olayı bizi çok ürkütüyor..işallah suriyeye dalaşmaz türkiye koreye ıraka yaptığı gibi..

aman Allah korusun ya :((

aynen bende ya düğün hazırlıkları yapmak okadar güzelki çok heycanlı hem olur diye düşünürken ertelemek zorunda kaldık 6 ay bu günlerde geçicek inş. ve yanımızda olup bu anlarımızı gülerek hatırlıcaz canım inş:)

inşallah ..onunla paylaşıcağım hayat için birşeyler hazırlık acayip keyifli..bizde de askerlik hep engeldi..ailem hep önce askerlik bitsin dediki bizde öyle düşünüyorduk..aradan çıkacak inşallah böle ama bu arada bizi bizden çıkarmasa ii olur ruh gibiyim haftalardır ya :(

ahh ahha meclisin açılmasını hiç bu kadar çok istememiştim..bi kabul edilse şu yasa tasarısıda gelse kuzucuklarımız yanımıza.. sevmiyorum erzincanıda doğubeyazıtıda işte :(

inan bende canım açılsın diye bekliyorum ama hüsrana da uğramak istemiyorum :59:
güya kesinleşecek diye duymuştum ama bilinmez tabii :53:

aynen bende ne zaman açılıcak meclis bileniniz varmı ekim gibimi

galiba 1 Ekimde açılacak :44:
inşallah daha erken açılır

:)) askerlik onları bize daha çok yaklaştırıcak..burda onlar için atan bi kalp olduğunu bilmenin tadını orda yalnız olan ve bekleyeni olmayanlarla dertleşirken daha ii anlicaklar eminim :)

Benimde aklıma geldi, yalnız olanlarla konuştuklarında kıymetimizi anlarlar diye düşünüyorum, inşallah :))

artık şafak attıralım dimi? :16:

:72: 155 :72:

inşallah şafak 1 diyeceğimiz günlerde gelir :23:

Bu durumda uzun dönem yedek subaylarınkide 9 ay oluyormuş..Acaba bizimkilerede uygulanır mı? Yoksa yeni gidecekler için mi geçerli olur? 9 aya inerse mutluluktan deliririm :)

gazetede suan askerde olan bilmem kaç tane asker bu durumda erken teskere alıcak diye yazıodu bu demek oluyoki gitmiş olanlarda yararlanıcaklar :)

Bu durumda uzun dönem yedek subaylarınkide 9 ay oluyormuş..Acaba bizimkilerede uygulanır mı? Yoksa yeni gidecekler için mi geçerli olur? 9 aya inerse mutluluktan deliririm :)

bu durum tüm askerleri kapsar, gidenleri hatta gidecek olanları da..

inşallah bi gol atıp uzatmazlarda.. mahvolurum o zaman :(Allahım korusun :(

inşallah.. Allah korusun canım

Çok şükürki şafak attırma zamanı :)... kalan 157 gün ...
nolur geçsn bitsin biran evvel :(

bilgisayara indirdiğim şafakmatik 155 yazıyor :53:
daha önce yanlış mı hesapladım diye şüpheye düşmüştüm, sonra defalarca tekrar hesapladım 155 gün canım 157 değil :54:

Back