• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

tamam canım yarın aradığında sorarım :)

tamamdır canım, bugün de yarın da zaman su gibi aksın :10:
artık bende gideyim, evde hayalet gibi dolaşıyorum, hırsız diye millet ayağa kalkacak :1:
Allah hepimize sabır versin, askerlerimize de sağ salim gelmeyi nasip etsin, sonra burada düğün zamanlarımızı konuşalım :23:
herkese iyi geceler :54:

merak etme canım askerini rahatmış orası bnmki epey titizdir o bile begenmiş... sinema salonı bilem varmış:) o arayınca kendime geliyorum enerji doluyorum ama istediğim zaman sesini duyamamak çok acıtıyoo canımı:43:

evet canım ya güzelmiş ora baya dün aradığında pikni yeri gibi burası diyodu :1: keşke hep orda kalsaydı ama hayırlısı

amasya rahat bir yer ama çok kalabalık, belki sıra gelmemiştir, bizimki komutan geldi diye annesiyle konuşamamış :59:

evet canım ya kalabalıktan yada dediğim gibi erken die aramıo uyanmayım die ama bi bilse her telefon çaldığında gözlerim fal taşı gibi açıldığını :53: :53: aynen böle işte :))

tamamdır canım, bugün de yarın da zaman su gibi aksın :10:
artık bende gideyim, evde hayalet gibi dolaşıyorum, hırsız diye millet ayağa kalkacak :1:
Allah hepimize sabır versin, askerlerimize de sağ salim gelmeyi nasip etsin, sonra burada düğün zamanlarımızı konuşalım :23:
herkese iyi geceler :54:

iyi geceler canım :)

ya bizim ki hiç gidiyo gidecek gibi değildi ki hiç bişiyin farkında değildi.. ama ayrılırken anladık ikimizde :(( ben onun tşörtlerini parfümünü topladım geldim ewlerinden :(((

bizimkide öyle.herşeyi geçiştirdi alışverişe falan da gitmedi.naptı bilmem?!vedalaşmayıda çok uzatmadık ben zaten ağlıyordum.off şu günler bi geçse yaa:84:

bizimkide öyle.herşeyi geçiştirdi alışverişe falan da gitmedi.naptı bilmem?!vedalaşmayıda çok uzatmadık ben zaten ağlıyordum.off şu günler bi geçse yaa:84:

ben zorla götürdüm alışwerişe her koyduğuma onu napcam bunu napcam ona gerek yok falan dedi ama yi ki koymuşum tuwaletlerde tuwalet kağıdı ile yokmuş :(( inş. hastalanmadan sapasağlam bitirir gelirler yaaaaaa bu günler geçmezz :((

evet biz zaten onu okumuştuk netten.ama aldımı naptı hiç bilmiyorum.resmen tek tek hesaplıyorum şu yoksa bu yoksa,bide bizimki yemek seçer aç kaldımı noldu diye düşünmekten deliriyorum.bugun aradığında sordum bişeler kurban olurum sana merak etme hallederim ben dedi.135471287 tane soru sordum aklımdan çıkmıyoo

offff yaa offff keşke yanımda olsaydııııı:( ne zaman biteceğini bildiğimiz bir ayrılığa bile dayanamıyoruz kızlar, rabbim kmseyi ayırmasın sevdiğinden:43:

o bi gelsiiiiiiiinnnnn hiç üzmicem n derse yapcam hiç yanımdan ayırmıcamm inş. hemen dönerler herkes kocamannn sarılır sewdiğine :((( o anı bekliyrmm kawga ettiğim zamanlara lanet ediyrmm..... :(((((((

zaten gittiği günden beri aynı şeyi söylüyorum ben.benim dırdırımdan değilde inadımdan çok çekti bitanem.ah be:5:

zaten gittiği günden beri aynı şeyi söylüyorum ben.benim dırdırımdan değilde inadımdan çok çekti bitanem.ah be:5:

aynenn aynenn bende inadımdan çok yakınır hep ama bigelsiiiin ne derse o insan sewdiklerini kaybedince anlıyo :(( yeter ki hayatta olsunlar ama en önmlisi bu

iskenderunda ben çok korkmuyorum aslında ama orda da 6 kişi şehit olmuştu:S:S bide burda arkadaşlar var hani tanışmıyoruz olsak bile endişeleniyorum eminim onlarda benim kadar merak ediyorlar askerlerini..

iskenderunda ben çok korkmuyorum aslında ama orda da 6 kişi şehit olmuştu:S:S bide burda arkadaşlar var hani tanışmıyoruz olsak bile endişeleniyorum eminim onlarda benim kadar merak ediyorlar askerlerini..

benimkide ankarada olduğu için mi bilmem o yönden aklıma kötü bişiy gelmiyo ama belli olmaz tabi her an herşey olabilir ama Allah korusun hepsini aklına öle şeyler getirme :(((

Back