• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Ben sakın unutma bana tshirt getir dedim, geldi unuttum dedi :) Benim resmimide almamıştır zaten :) Ne güzel anlatıyorsunuz :(

canım askeriye tuhaf ve sorunlu bi yer..bi arkadaşımız yanına öle mektup falan alma okur dalga geçerler zorda kalırsın resim götürme çalıolar erkek milleti pislik yaparlar dedi bizimkine ama götürdü yinede..seninkide nası bi yere gideceğini bilmiodum hele bide böle seyler duyduysa götürmek istememişde olabilir kötü seyler getirme aklına..

canım askeriye tuhaf ve sorunlu bi yer..bi arkadaşımız yanına öle mektup falan alma okur dalga geçerler zorda kalırsın resim götürme çalıolar erkek milleti pislik yaparlar dedi bizimkine ama götürdü yinede..seninkide nası bi yere gideceğini bilmiodum hele bide böle seyler duyduysa götürmek istememişde olabilir kötü seyler getirme aklına..

canım dediğin sebeplerden dolayı götürmedi bizimki, çalınır başkasının elinde görür çıldırır kavga ederim dedi, aman durduk yere askerliğini uzatır ceza alır diye götürmesi için ısrar etmedim :75:

Hiç böyle düşünmemiştim..Çok teşekkür ederim canım.. Oda çok kıskanç zaten, böyle bişey duymuşsa, çıldırmıştır :(

canım dediğin sebeplerden dolayı götürmedi bizimki, çalınır başkasının elinde görür çıldırır kavga ederim dedi, aman durduk yere askerliğini uzatır ceza alır diye götürmesi için ısrar etmedim :75:

onlarda haklı kendilerine göre..bizimkide küçücük bi vesilalık götürdü cüzdanına koydu işte..bense onun resmine bakmaktan eskittim resmen :(
Ahhh Erzincan ahhh

Hiç böyle düşünmemiştim..Çok teşekkür ederim canım.. Oda çok kıskanç zaten, böyle bişey duymuşsa, çıldırmıştır :(

rica ederim tatlım herseyde en kötüyü düşünmek malesef biz hatunların ilk hedefi.. ama onlar bazen bizden daha ince düşünüolar, hem o senin yüzünü aklına kamıştır meraklanma sen :)

benim aşkımda benim resmimi götürmüş yaa :) çok sevindim çok mutlu oldum bende nişan resimlerimize bakıyorum ve not tutuyorum duygularımı ona yazıcam süpriz olsun diye çok özlüyorum ben bitanemi o yanımdaykende özlüyordum hep zaten:((((((

onlarda haklı kendilerine göre..bizimkide küçücük bi vesilalık götürdü cüzdanına koydu işte..bense onun resmine bakmaktan eskittim resmen :(
Ahhh Erzincan ahhh

aynı durumdayız canım, telefonumda, bilgisayarımda, kalbimde hep o var :78:
26'sındaymış yemin törenleri, çok kalabalıkmış.
şu askerliğin düşme ihtimali yok mu :59:

ahh ahha meclisin açılmasını hiç bu kadar çok istememiştim..bi kabul edilse şu yasa tasarısıda gelse kuzucuklarımız yanımıza.. sevmiyorum erzincanıda doğubeyazıtıda işte :(

düşme ihtimali var 4 ay olucak diyorlar ama meclisten geçmesi kaldı takip ediyoruz inş. bize denk gelir canlarım ya

Back