kızlar nefes alamıyorum sankiii.... aşkımı çok özledm yaa benn![]()
Bende çok özledim canım ama sabretmek zorundayız..O kadar alışmışımki, çok zor geliyor şimdi...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
galiba öyle ...((((((((( resmimi almayı unutmuş yanına benmde aklımdaydı ama unutmuşum yaaa offf sinir oldumm :S
bizimki ilk onu koymuş çantasına ama ben bi tişortumu falanda vermek istiodum kısmet olmadı![]()
Ben sakın unutma bana tshirt getir dedim, geldi unuttum dedi :) Benim resmimide almamıştır zaten :) Ne güzel anlatıyorsunuz![]()
canım askeriye tuhaf ve sorunlu bi yer..bi arkadaşımız yanına öle mektup falan alma okur dalga geçerler zorda kalırsın resim götürme çalıolar erkek milleti pislik yaparlar dedi bizimkine ama götürdü yinede..seninkide nası bi yere gideceğini bilmiodum hele bide böle seyler duyduysa götürmek istememişde olabilir kötü seyler getirme aklına..
canım askeriye tuhaf ve sorunlu bi yer..bi arkadaşımız yanına öle mektup falan alma okur dalga geçerler zorda kalırsın resim götürme çalıolar erkek milleti pislik yaparlar dedi bizimkine ama götürdü yinede..seninkide nası bi yere gideceğini bilmiodum hele bide böle seyler duyduysa götürmek istememişde olabilir kötü seyler getirme aklına..
canım dediğin sebeplerden dolayı götürmedi bizimki, çalınır başkasının elinde görür çıldırır kavga ederim dedi, aman durduk yere askerliğini uzatır ceza alır diye götürmesi için ısrar etmedim![]()
Hiç böyle düşünmemiştim..Çok teşekkür ederim canım.. Oda çok kıskanç zaten, böyle bişey duymuşsa, çıldırmıştır![]()
kızlar ne yapıyorsunuz
rica ederim tatlım herseyde en kötüyü düşünmek malesef biz hatunların ilk hedefi.. ama onlar bazen bizden daha ince düşünüolar, hem o senin yüzünü aklına kamıştır meraklanma sen :)
onlarda haklı kendilerine göre..bizimkide küçücük bi vesilalık götürdü cüzdanına koydu işte..bense onun resmine bakmaktan eskittim resmen
Ahhh Erzincan ahhh
napalım gecenin hükmüyle artan özlem acımızı biras olsun dindirmeye çalışıyoruz sen nasılsın
aynı durumdayız canım, telefonumda, bilgisayarımda, kalbimde hep o var :78:
26'sındaymış yemin törenleri, çok kalabalıkmış.
şu askerliğin düşme ihtimali yok mu![]()
aynı durumdayız canım, telefonumda, bilgisayarımda, kalbimde hep o var :78:
26'sındaymış yemin törenleri, çok kalabalıkmış.
şu askerliğin düşme ihtimali yok mu![]()
Bu yazını 9999 kez beğenmek istedim.. :))