• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

saat ondan sonra aramaz zaten.fırsat bulduysa bile sabah uyandırmamak için,akşam iftar vakti diye,gece uyuyorum diye aramamış olabilir.sanki tüm bunlar ondan çok daha önemli! merak edeceğimi bilmiyor sanki,insan hiç mi fırsat bulamaz yaa:25:

:( inan bilmiyorum bende, onlar bizi düşünüyor, biz onları..Nasıl geçecek böyle bilmem. Evet yani uyuyorsak uyanırız, ne olacak :( Hepsi bir garipleşti. Offff

kızlar ben yatmaya gidiyorum.biraz bişeyler yazıp sonra da kitap okuyacağım.belki başımın ağrısı geçer,belki biraz rahatlarım da uyurum.hepinize iyi akşamlar,lütfen dua edin benim için:58:

yok yaa kısalmaz hiç öyle umutlanma bence kısalmaz benim hiç umudum yok :((

canım arkadaşlarım aşkımla şimdi görüştük sağolsun günde 3-4 defa arıyor fırsat buldukça iyiymiş ee askeriye nasıl olucakki en iyisi olsa bile ama yinede çok kötü değilmiş hatta o çaldırıyor ben arıyorum daha uzun konuşuyoruz durmadan diyorum beni unutma oldumu :) diye telkin yapıyorum ya uzak biz her zaman görüşemiyorduk zaten aynı şehirde olanlar çok şanslı o siirtte ben balıkesirde yılda 2 defa dediğin gibi canım inş. unutmazlar bizi bu kadar zorluklara katlanıyoruz değlmi cancağızlarım:)

kızlar ben yatmaya gidiyorum.biraz bişeyler yazıp sonra da kitap okuyacağım.belki başımın ağrısı geçer,belki biraz rahatlarım da uyurum.hepinize iyi akşamlar,lütfen dua edin benim için:58:

Canım yazmak çok rahatlatıyor, bende bir yandan yazıyorum..İyi geceler tatlım, dua edicem ben tüm askerlerimiz için..

yok yaa kısalmaz hiç öyle umutlanma bence kısalmaz benim hiç umudum yok :((

canım arkadaşlarım aşkımla şimdi görüştük sağolsun günde 3-4 defa arıyor fırsat buldukça iyiymiş ee askeriye nasıl olucakki en iyisi olsa bile ama yinede çok kötü değilmiş hatta o çaldırıyor ben arıyorum daha uzun konuşuyoruz durmadan diyorum beni unutma oldumu :) diye telkin yapıyorum ya uzak biz her zaman görüşemiyorduk zaten aynı şehirde olanlar çok şanslı o siirtte ben balıkesirde yılda 2 defa dediğin gibi canım inş. unutmazlar bizi bu kadar zorluklara katlanıyoruz değlmi cancağızlarım:)

ayy cnm yaa walla üzüldüm şimdi senin durumuna inş. arar yaa nereye gitti ki acaba çok mu yoğun ki :S sıkma canını yarın kesin arayacak içime doğuyor 6.hissim kuwwetlidir

Kıyamam sana :( Alışacak oda, gülerek açacak telefonu eminim, sabret..

inşallah canım inşallah.. neyse biraz sakinleştim sayılır..
ilk beni aramış canım benim :16: annesiyle çok konuşamamışlar, komutan gelmiş kapatmak zorunda kalmış, nasıldı diye bana soruyor :78:

biz aynı şehirdeyiz nişanlıyız birde sürekli hergün görüşüyor konuşuyrduk şimdi sesini duymadan uyumak o kadar zor gelyor ki anlatamammm :(( aynen benimkide 3-4 defa arıyor ama ben arayamıyorum yaa aradığımda o bnim sesimi duyuyor ben onun sesini duyamıyorum öyle ayarlanmış galiba telefonlar o aramak zorunda kalyo hep offf neden orda öyle ki :(((

inşallah canım inşallah.. neyse biraz sakinleştim sayılır..
ilk beni aramış canım benim :16: annesiyle çok konuşamamışlar, komutan gelmiş kapatmak zorunda kalmış, nasıldı diye bana soruyor :78:

Vayyyyyy :) İlk seni aramış demek..Askerinle gurur duymalısın.. :) Çok sevindim senin adına..

Hay ağzın bal yesin...İnşallah orda aklı başına gelir..Hem üzülüyorum, kıyamıyorum hem de aklı başına gelsin biraz diyorum.

kıyamıyosun ama o keyfine göre dawranabiliyor ... sen hiç öyle düşünme biraz zora gelsin askerlik olgunlaştırıyor demiyorlar boşuna değişir muhtemelen askerlikten sonra

Back