341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

hoşgeldin aramıza cnm tecrübeli arkadaş yok sanırım herkes aynı durumda ((

Seni o kadar iyi anlıyorumki..Bende de hep bir tedirginlik, böyle hep huzursuz olursunya, canın yanar..Yani 12 ayın her günü böyle olacaksa vay halime..Neyseki eylülün sonunda gündüz işim akşam okulum, belki rahat geçiririm.. Senide oyalayacak bişeyler vardır umarım..Ben Eylül'ü bekliyorum Bu arada bayram dönüşü h.sonu için biletlere bakıyorum ama şimdi gelcem ben, alıyorum şimdiden desem kıyameti koparır.

beni oyalıcak hiç bişe yok malesef niye gitmene kızsınkiii ne güzel işte ya nerde herkeste böyle şans

bende eylülde işe döncem ama hiç sanmıyrm yaa aklımdan çıkmaz hiç onu düşünmekten işe kendimi weremem ki ( çook kötym ehliyet sınawımda war 20 sinde ama ben daha hiç çalışamadım :S

offfffffffffffffffffff,koca bi oooooffffffffffff:95: kızlar başıma ağrılar girdi beklemekten yaaa,babamlar gerginliğimin farkındalar ve beni dışarı çıkarmak istiyorlar ama ararsa diye çıkmak istemiyorum ama ben bu kadar özenle bekledikçe de daha çok hüsrana uğruyorum

:'( Al işte yine ağlıyorum. Aklıma öğlen aradığında nasıl olduğum aklıma geldi..Seni düşündüm bir an :)) Ellerin titriyor mu? :) Nasılmış? Sesi iyi geliyordur umarım..

çok şükür iyiymiş, yorulmuş, 26'sında yemin töreni varmış, bize pek dokunmuyorlar dedi.. başta iyiydi, sonra kayboldu sesi, ağlıyordu sanırım
evet titriyor hala

bende eylülde işe döncem ama hiç sanmıyrm yaa aklımdan çıkmaz hiç onu düşünmekten işe kendimi weremem ki ( çook kötym ehliyet sınawımda war 20 sinde ama ben daha hiç çalışamadım :S

Canımm tabiki aklımızdan çıkmazlar ama bugünki kadar yoğun olacağınıda düşünmüyorum duygularımızın.. Yani umarı öyle olur Yoksa kariyerimiz yerle bir

Tatlım sakin ol lütfen, ailene bu kadar belli etme..Sakinleş ve dışarı çıkmak istemediğini uyuyacağını falan söyle..Benimde arkadaşım evde durma çıkalım dedi, aldı götürdü beni ama o telefon hep elimdeydi. Acaba bu saatten sonra ararlar mı? Arkadaşım gece birde bile arıyordu. 22:30da yattıktan sonra(yani içtima'dan sonra) çıkamıyorlar mı acaba?

ŞİMDİ aradı çok sewindim hiç beklemiyodum :)))) mektup göndereceğimi söledim gönderme burası çok karışık yemin törenine geldiğinde werirsin dedi(( bişiy söyleymde gül dedi ranzanın üst katında yatıyormuş gece yorganı yere düşürmüşüm alttaki arkadaş almış örtmüş dedi ama ona bile gülemedm zorla güldüm bozulmasın diye hiç gülecek halde değilim hiç....((((((

arayamıyorlarmış 22.30 dan sonra benimkisi biraz önce aradı yatın dedilerde ben kaçtım aradım dedi sonra kapatıyım kızmasınlar dedi sanırım 22.30 son ondan sonra kmseyi ayakta görmek istemiyorlar :S

Onlarda bizi rahatlatmaya çalışıyorlar işte bu böle sürüp gidecek sanırım...

saat ondan sonra aramaz zaten.fırsat bulduysa bile sabah uyandırmamak için,akşam iftar vakti diye,gece uyuyorum diye aramamış olabilir.sanki tüm bunlar ondan çok daha önemli! merak edeceğimi bilmiyor sanki,insan hiç mi fırsat bulamaz yaa

Ben ailemle her akşam msnde konuşur, kamera açarım. Her akşamda babam çıkar ilk karşıma ve asker selamı verir, aynısını benden de bekler..Az önce konuştum, nasıl güzel selam veriyor muyum dedim. Evet kızım, askere gitsen zorluk çekmezsin dedi. Bende ağzından laf almak için, amaaan babacım sen asteğmendin, ne zorluk çektin dedim. :) İlk üç ayımı anlatmıyım kızım dedi. İçimden saol baba, bittiğim andır dedim.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…