selam kızlar. ben kulübe yeni katıldım.
hep takipteydim ama üye olmamıstım.
şimdi bu konu tam da benimle ilgili çünkü daha dün nişanlımı askere yolladım
gercekten bambaska bir duyguymus asker beklemek.
nasıl gecicek zaman bilmiyorum(
tecrübeli arkadaslar tavsiyelerrrr...
çok haklısın ama ne yapayım işte( bendede ne gözyaşı varmış ya sürekli başa sarıyorum.dediğin doğru kimse ölmüo acısından ama ilk ölen ben olucakmışım gibi geliyo nasıl bi duygu bu anlamadım gitti
Seni o kadar iyi anlıyorumki..Bende de hep bir tedirginlik, böyle hep huzursuz olursunya, canın yanar..Yani 12 ayın her günü böyle olacaksa vay halime..Neyseki eylülün sonunda gündüz işim akşam okulum, belki rahat geçiririm.. Senide oyalayacak bişeyler vardır umarım..Ben Eylül'ü bekliyorumBu arada bayram dönüşü h.sonu için biletlere bakıyorum ama şimdi gelcem ben, alıyorum şimdiden desem kıyameti koparır.
Ayyy aramaz diyordum şimdi aradı kuzum çok kötü oldum
beni oyalıcak hiç bişe yok malesefniye gitmene kızsınkiii ne güzel işte ya nerde herkeste böyle şans
:'( Al işte yine ağlıyorum. Aklıma öğlen aradığında nasıl olduğum aklıma geldi..Seni düşündüm bir an :)) Ellerin titriyor mu? :) Nasılmış? Sesi iyi geliyordur umarım..
bende eylülde işe döncem ama hiç sanmıyrm yaa aklımdan çıkmaz hiç onu düşünmekten işe kendimi weremem ki( çook kötym ehliyet sınawımda war 20 sinde ama ben daha hiç çalışamadım :S
çok şükür iyiymiş, yorulmuş, 26'sında yemin töreni varmış, bize pek dokunmuyorlar dedi.. başta iyiydi, sonra kayboldu sesi, ağlıyordu sanırım
evet titriyor hala
Gelmeni istemiyorum. Ailemin BİLE gelmesini istemiyorum diyerek özellikle o bile kısmıyla beni benden alan askerime selam olsun..gideceğim inadına..
:) bencede inadına git nasıl olsa seni görünce yelkenler suya iner :) stresinden ve tekrar ayrılma korkusundan yapıyodur kesin bunları
offfffffffffffffffffff,koca bi oooooffffffffffff:95: kızlar başıma ağrılar girdi beklemekten yaaa,babamlar gerginliğimin farkındalar ve beni dışarı çıkarmak istiyorlar ama ararsa diye çıkmak istemiyorum ama ben bu kadar özenle bekledikçe de daha çok hüsrana uğruyorum
Tatlım sakin ol lütfen, ailene bu kadar belli etme..Sakinleş ve dışarı çıkmak istemediğini uyuyacağını falan söyle..Benimde arkadaşım evde durma çıkalım dedi, aldı götürdü beni ama o telefon hep elimdeydi. Acaba bu saatten sonra ararlar mı? Arkadaşım gece birde bile arıyordu. 22:30da yattıktan sonra(yani içtima'dan sonra) çıkamıyorlar mı acaba?
ŞİMDİ aradı çok sewindim hiç beklemiyodum :)))) mektup göndereceğimi söledim gönderme burası çok karışık yemin törenine geldiğinde werirsin dedi (( bişiy söyleymde gül dedi ranzanın üst katında yatıyormuş gece yorganı yere düşürmüşüm alttaki arkadaş almış örtmüş dedi ama ona bile gülemedm zorla güldüm bozulmasın diye hiç gülecek halde değilim hiç.... ((((((
Tatlım sakin ol lütfen, ailene bu kadar belli etme..Sakinleş ve dışarı çıkmak istemediğini uyuyacağını falan söyle..Benimde arkadaşım evde durma çıkalım dedi, aldı götürdü beni ama o telefon hep elimdeydi. Acaba bu saatten sonra ararlar mı? Arkadaşım gece birde bile arıyordu. 22:30da yattıktan sonra(yani içtima'dan sonra) çıkamıyorlar mı acaba?
Onlarda bizi rahatlatmaya çalışıyorlar işte bu böle sürüp gidecek sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?