341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

sürekli mektup yazın fotoğraf yollayın unutturmayın kendinizi o zaman kızlar ... ben pazartesi ilk mektubumu yolluyorum resmimizle

ah ya. kıyamam sana.
yok yok öyle düşünme, yani başka aşklar filan düşünme.
bende unutulmaktan korkuyorum, ama bakalım yani.. zaman göstericek
umarım gelmeni ister, olmadı sende bi süpriz yaparsın çaktırmadan :) en azından sana ihtiyacı olduğunu anladığında, ama kesin isticektir seni :)

Bizimde 1 sene ertelendi. Herşey birbirine karıştı..Zate o ayrılıktan sonra evlilikten pek bahsetmez olduk. Evet caım sabredicez, birbirimize destek olursak daha kolay geçecek, senin askerin gelince, bizimkide yarılamış olcak..

Tek bildiğim ilişkilerimizin gücü ya da zayıflığı bu dönemde belli olacak..Unuturlarsa çok üzülürüm herkes için..Çünkü senelerimizi verdik..Yani ben erkek olsam, sevdiğim kız beni tüm rahatlığından vazgeçip eve tıkılıp beklemeyi kabul etse kii bunları yapmasa bile bana sadık olsa ona tapardım..Çünkü gerçekten herkesin yapabileceği bir iş değil, hepimiz yaşıyoruz. Belki çok başındayız ama ne kadar zor olduğunu ilk günden anlamadık mi? Unuturlarsa benim ahım üzerinde olur...Çok karamsar konuşuyorum bana kızmayın..Hep en kötüsüne hazırlamam lazım kendimi..Çünkü her ne kadar ailelerimiz olsada bu bizim hayatımız ve tek başımıza bişeylerin üstesinden gelmek zorunda kalıyoruz. Offf neler diyorum ben Sonuç: Mutsuzum..Sanki ben askerdeyim o sivil..

kızlar iyi akşamlar,iskenderuna gönderen kızlar baya olduk sanırım:)ulaşamayan varsa söylesin ben bugun çok şanslıyım sanırım cunku 2 kere konuştuk

kızlar iyi akşamlar,iskenderuna gönderen kızlar baya olduk sanırım:)ulaşamayan varsa söylesin ben bugun çok şanslıyım sanırım cunku 2 kere konuştuk

Maşallah, Allah 3 kez konuşmak nasip etsin :) Biz bir kez konuştuk. Boş boş geziyor olduğu halde.. :) Akşam arar mı bilinmez :)

kızlar ben kışlayı arayıp sordum görüş izni var mı diye,adam da şaşırdı tabi daha dün bir bugün iki ne görüşü diye:78: belki haftaya olur belki acemilikte hiç olmaz bilmiyorum dedi,arkadaşınız aradığında söylersiniz o komutanlarına sorsun,öyle daha sağlıklı bilgi olur dedi.zaten "arkadaşım" arasa ben niye 2.günden görüş derdine düşeyim.keşke olur deseydi de yarın dayansaydım kışlanın kapısına

gidip görebilme imkanları olan varmı bilmiyorum ama benim yok aradığında bile zor konuşuyoruz ailem bilmiyo çünkü biliyio da bilmek istemiyolar ya da!! iimkanım olsa bi sn durmazdım.hatta iş aramaya bile başladım orda ((

:)) Harikasın..Bana güç verdin..Bende kafama bişey takıldıkça arayacağım. Yeter arama diyene kadar ordakiler

Canım benim zor olmalı, Allah yardımcımız olsun..İnş. gidebilmen için bir fırsat çıkar

periçıkmazım hemen karamsarlık başlamış yahu
daha dün bir bugün iki.. neden hemen bizi onca erkeğin içinde unutsunlar senelerimizi verdik diyorsun öyle silip atmak kolay değil bence yoksa kafasını kırabilirsin kıymetini bilecektir emin ol, kalbini ferah tut

Ah bu huyum..Hep en kötüsünü düşünür, günümü mahvederim.. Canım benim, tatlımmm bencede kolay değil ama o mesafe yokmu beni bunaltıyor. O kadar erkeğin içinde daha çok bağlanması lazım bencede ama :)) bizimkinin evci çıkmaları başlayınca içime şüphe düşecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…