ya unutmazlar inşallah benimde aklıma kurt düştü şimdi((
bende bunu düşünüyorum ya biz hiç ayrı kalmadık, 1 gün bile! beraber olduğumuz günden itibaren, bu şimdi kendini kaybetmesin. ortama ısınıp, beni unutup, ondan sonra soğursa. kafasını kırarıııım!
öffff.
İnşallah dediğin gibi olur tatlım, bizimki çok inatçı..3 seneyi geçti, askere gitmeden sözümüz olacaktı ama bir ayrılık yaşadık, herşey tersine döndü. Şimdi ailesi bilmiyor bile barıştığımızı. Annesinin beraber bekleriz kızımla dediği günü hatırlıyorum. Delirmeme az kaldı yaniArtık beni mi ister yanında, yoksa başka aşklara mı koşar bilmiyorum
sürekli mektup yazın fotoğraf yollayın unutturmayın kendinizi o zaman kızlar ... ben pazartesi ilk mektubumu yolluyorum resmimizle
sürekli mektup yazın fotoğraf yollayın unutturmayın kendinizi o zaman kızlar ... ben pazartesi ilk mektubumu yolluyorum resmimizle
bu arada mektupları okuyup ondan sonra teslim ediyorlar, ona göre :)
aynen bizimkiside uzadı 5 senedir beraberiz 2,5 senedir nişanlıyız 6 ay sonraya ertelendi ne yapalım sabredicez bizi unutmasınlarda başka bişey istemiyorum canım burda birbirimize destek olucaz inş. 6 ay öyle geçip gidicek inş.
ah ya. kıyamam sana.
yok yok öyle düşünme, yani başka aşklar filan düşünme.
bende unutulmaktan korkuyorum, ama bakalım yani.. zaman göstericek
umarım gelmeni ister, olmadı sende bi süpriz yaparsın çaktırmadan :) en azından sana ihtiyacı olduğunu anladığında, ama kesin isticektir seni :)
kızlar iyi akşamlar,iskenderuna gönderen kızlar baya olduk sanırım:)ulaşamayan varsa söylesin ben bugun çok şanslıyım sanırım cunku 2 kere konuştuk
kızlar ben kışlayı arayıp sordum görüş izni var mı diye,adam da şaşırdı tabi daha dün bir bugün iki ne görüşü diye:78: belki haftaya olur belki acemilikte hiç olmaz bilmiyorum dedi,arkadaşınız aradığında söylersiniz o komutanlarına sorsun,öyle daha sağlıklı bilgi olur dedi.zaten "arkadaşım" arasa ben niye 2.günden görüş derdine düşeyim.keşke olur deseydi de yarın dayansaydım kışlanın kapısına
gidip görebilme imkanları olan varmı bilmiyorum ama benim yokaradığında bile zor konuşuyoruz ailem bilmiyo çünkü biliyio da bilmek istemiyolar ya da!! iimkanım olsa bi sn durmazdım.hatta iş aramaya bile başladım orda ((
:)) Harikasın..Bana güç verdin..Bende kafama bişey takıldıkça arayacağım. Yeter arama diyene kadar ordakiler
Tek bildiğim ilişkilerimizin gücü ya da zayıflığı bu dönemde belli olacak..Unuturlarsa çok üzülürüm herkes için..Çünkü senelerimizi verdik..Yani ben erkek olsam, sevdiğim kız beni tüm rahatlığından vazgeçip eve tıkılıp beklemeyi kabul etse kii bunları yapmasa bile bana sadık olsa ona tapardım..Çünkü gerçekten herkesin yapabileceği bir iş değil, hepimiz yaşıyoruz. Belki çok başındayız ama ne kadar zor olduğunu ilk günden anlamadık mi? Unuturlarsa benim ahım üzerinde olur...Çok karamsar konuşuyorum bana kızmayın..Hep en kötüsüne hazırlamam lazım kendimi..Çünkü her ne kadar ailelerimiz olsada bu bizim hayatımız ve tek başımıza bişeylerin üstesinden gelmek zorunda kalıyoruz. Offf neler diyorum benSonuç: Mutsuzum..Sanki ben askerdeyim o sivil..
benimki bu akşam da aramazsa yarın kışlayı arayıp bana nişanlımı bağlayabilir misiniz diycem.herhalde merak etmemi anlayışla karşılarlar
periçıkmazım hemen karamsarlık başlamış yahu
daha dün bir bugün iki.. neden hemen bizi onca erkeğin içinde unutsunlarsenelerimizi verdik diyorsun öyle silip atmak kolay değil bence yoksa kafasını kırabilirsin kıymetini bilecektir emin ol, kalbini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?