341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

evci çıksa bile gününü gün etmeye vakit mi bulacak, hiç sanmam canım :44: çıkarsa da senin gelmeni istemese bile rahat rahat yanına gidip görebilirsin, çoğu erkek kız arkadaşını onca erkeğin içinde bulundurmak istemez, rahatsız olur
yok yok merak etme sağ salim gitsin gelsin, hakkınız da hayırlısı olsun :78:

aman diyorum sakın kalbini bozma sen.hem gidişleri zaten zor oldu bide bununla yorma kalbini

Telefonu yanında olacak..Sapık gibi saat başı ararım.. :) hehehe.. Bizimkinin abisi ile yengesi 3-4 aylığına İzmir'de..Onların yanına gider büyük ihtimal. Yiğenide doğacak 3 aya.. Yapmaz kötü şeyler diye düşünmek istiyorum..Yaparsada Yüce Rabbim çıkarır karşıma, inanıyorum.

Bak ne güzel telefonu yanında, ulaşabilirsin, bense her an arayabilir diye hep gözüm telefonda, bugün konuşamadık
yapmaz canım, yeğenine dalar seni unutmaz

Bak ne güzel telefonu yanında, ulaşabilirsin, bense her an arayabilir diye hep gözüm telefonda, bugün konuşamadık
yapmaz canım, yeğenine dalar seni unutmaz

Telefonu 3 ay sonra yanında olacak, bi de evci iznine çıkıp abisine giderse, teli orada..Şimdi bende senin gibi bekliyorum Gece yatmadan arasın diye ama Merak ediyorum, onlar bu kadar düşünüyor mu? Yoksa bir sürü erkek bir arada muhabbet mi ediyorlar boş boş Nede olsa bugün yarın rahatlar birazcık..

hem de ne zor neye üzülüceğini şaşırıyo insan ( tek tesellim dualar başka yapıcak hiç bişeyim yok çünkü inşallah herşey dediğin gibi olur canım

Hep birlikte atlatacağız, çok üzülcez biliyorum ama geçecek..herkes sayılı gün çabuk geçer dediğinde kızıyoruz ama gerçekten geçecek..şuan alışmaya çalıştığımızdan böyleyiz diye düşünüyorum.

yazarken ve yazdıklarınızı okuyunca bile kötü oluyorum..ama inşallah dediğin gibi geçicek hep birlikte atlatırız umarım bu zor günleri çok teşekkür ederim

bende konunun açılmasını bekliyodum.nasıl geçecek hiç bilmiyorum.kalbimde bir ağırlık var resmen.inşallah hepsi sağsalim gelir

selam kızlar. ben kulübe yeni katıldım.
hep takipteydim ama üye olmamıstım.
şimdi bu konu tam da benimle ilgili çünkü daha dün nişanlımı askere yolladım
gercekten bambaska bir duyguymus asker beklemek.
nasıl gecicek zaman bilmiyorum(
tecrübeli arkadaslar tavsiyelerrrr...

ben şimdi yanında sandım, yanlış anlamışım
bizimki yatmıştır kesin kuzum benim yaa :78:
yarın inşallah arar diye bekliyorum artık bugün geçti

yazarken ve yazdıklarınızı okuyunca bile kötü oluyorum..ama inşallah dediğin gibi geçicek hep birlikte atlatırız umarım bu zor günleri çok teşekkür ederim

Rica ederim canım benim..Herkes bu dönemlerden geçiyo, bitiyo..Kimse acısından ölmüyo, hastalanmıyo..Bir gün biteceğini düşünüp avutucaz kendimizi. Önemli olan bu süreçte askerlerimizin bizi, bizimde onları üzmememiz.

ben şimdi yanında sandım, yanlış anlamışım
bizimki yatmıştır kesin kuzum benim yaa :78:
yarın inşallah arar diye bekliyorum artık bugün geçti

Askerin yarın arar diye düşünüyorum bende..Çünkü yarına yerleşmiş olacaklar. 10:30da da yatıyorlarmış. Artık bende bugün için umudumu kestim. Amaan ne nazlılar ya..Biz olsak beklerdik saatlerce sıra. Ah bu erkekler

ayy sormaaa benmki normalde çok tembeldirr utanmasa wc ye gitmicem adam günde 2 kere araması mucize gibi bişey bnm için:)

Kızlar selam...Bugün onsuz geçirdiğim ilk gün,ilk haftasonu oyüzden bütün gün uyudum resmen kendimi uykuya verdim...
İçimde adını koyamadığım bi sancı var..neden bilmiorum sanki çıkıp gelicek heran gibi..sanırım kabullenemiorum yokluğunu...geriye 157 gün kaldı...ama şimdeden çok özledim...son telefon konuşmamızı kayda almıştım,açıp açıp dinliyorum...bıraktığı tişortunu koklayıp duruyorum
Dün akşam teslim olduktan sonra aradı...rahat olduğunu beklediği gibi çıkmadığını söledi neşeliydi..dünyalar benim oldu sesini duyunca öle güzel..ben kendimi 3-4 gün konumamaya hazırlamıştım..ama bugün bile bi sabah bi aksam aradı..bütün gün vakit geçirmişler sadece...haftasonu olduğu için rahatmış :)
Erzincan 59.tugay da sevgilileri olan varsa orası gayet rahatmış aşkımın dediğine göre telefon bile açıo rahatça gittiğinden beri..sizinkilerde rahattır muhtemelen üzülmeyin :)

Ayyy aramaz diyordum şimdi aradı kuzum çok kötü oldum

çok haklısın ama ne yapayım işte ( bendede ne gözyaşı varmış ya sürekli başa sarıyorum.dediğin doğru kimse ölmüo acısından ama ilk ölen ben olucakmışım gibi geliyo nasıl bi duygu bu anlamadım gitti

bende bıraktığı tşörtünü kokluyorum sürekli parfümünü aldım kendime sıkıp sıkıp kokluyorum ne zor yaa sabah 6 ya doğru konuştuk öğlen konuştuk akşamda aradı ama hiç konuşmamış gibiyim ( 2 şer dk.dan 6-7 dk en fazla (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…