evci çıksa bile gününü gün etmeye vakit mi bulacak, hiç sanmam canım :44: çıkarsa da senin gelmeni istemese bile rahat rahat yanına gidip görebilirsin, çoğu erkek kız arkadaşını onca erkeğin içinde bulundurmak istemez, rahatsız olurAh bu huyum..Hep en kötüsünü düşünür, günümü mahvederim.. Canım benim, tatlımmm bencede kolay değil ama o mesafe yokmu beni bunaltıyor. O kadar erkeğin içinde daha çok bağlanması lazım bencede ama :)) bizimkinin evci çıkmaları başlayınca içime şüphe düşecek..
Ah bu huyum..Hep en kötüsünü düşünür, günümü mahvederim.. Canım benim, tatlımmm bencede kolay değil ama o mesafe yokmu beni bunaltıyor. O kadar erkeğin içinde daha çok bağlanması lazım bencede ama :)) bizimkinin evci çıkmaları başlayınca içime şüphe düşecek..
evci çıksa bile gününü gün etmeye vakit mi bulacak, hiç sanmam canım :44: çıkarsa da senin gelmeni istemese bile rahat rahat yanına gidip görebilirsin, çoğu erkek kız arkadaşını onca erkeğin içinde bulundurmak istemez, rahatsız olur
yok yok merak etme sağ salim gitsin gelsin, hakkınız da hayırlısı olsun :78:
aman diyorum sakın kalbini bozma sen.hem gidişleri zaten zor oldu bide bununla yorma kalbini
Telefonu yanında olacak..Sapık gibi saat başı ararım.. :) hehehe.. Bizimkinin abisi ile yengesi 3-4 aylığına İzmir'de..Onların yanına gider büyük ihtimal. Yiğenide doğacak 3 aya.. Yapmaz kötü şeyler diye düşünmek istiyorum..Yaparsada Yüce Rabbim çıkarır karşıma, inanıyorum.
Canım benim zor olmalı, Allah yardımcımız olsun..İnş. gidebilmen için bir fırsat çıkar
Bak ne güzel telefonu yanında, ulaşabilirsin, bense her an arayabilir diye hep gözüm telefonda, bugün konuşamadık
yapmaz canım, yeğenine dalar seni unutmaz
hem de ne zor neye üzülüceğini şaşırıyo insan( tek tesellim dualar başka yapıcak hiç bişeyim yok çünkü inşallah herşey dediğin gibi olur canım
Hep birlikte atlatacağız, çok üzülcez biliyorum ama geçecek..herkes sayılı gün çabuk geçer dediğinde kızıyoruz ama gerçekten geçecek..şuan alışmaya çalıştığımızdan böyleyiz diye düşünüyorum.
bende konunun açılmasını bekliyodum.nasıl geçecek hiç bilmiyorum.kalbimde bir ağırlık var resmen.inşallah hepsi sağsalim gelir
Telefonu 3 ay sonra yanında olacak, bi de evci iznine çıkıp abisine giderse, teli orada..Şimdi bende senin gibi bekliyorumGece yatmadan arasın diye ama Merak ediyorum, onlar bu kadar düşünüyor mu? Yoksa bir sürü erkek bir arada muhabbet mi ediyorlar boş boş Nede olsa bugün yarın rahatlar birazcık..
yazarken ve yazdıklarınızı okuyunca bile kötü oluyorum..ama inşallah dediğin gibi geçicek hep birlikte atlatırız umarım bu zor günleriçok teşekkür ederim
ben şimdi yanında sandım, yanlış anlamışım
bizimki yatmıştır kesinkuzum benim yaa :78:
yarın inşallah arar diye bekliyorum artık bugün geçti
Askerin yarın arar diye düşünüyorum bende..Çünkü yarına yerleşmiş olacaklar. 10:30da da yatıyorlarmış. Artık bende bugün için umudumu kestim. Amaan ne nazlılar ya..Biz olsak beklerdik saatlerce sıra. Ah bu erkekler
Askerin yarın arar diye düşünüyorum bende..Çünkü yarına yerleşmiş olacaklar. 10:30da da yatıyorlarmış. Artık bende bugün için umudumu kestim. Amaan ne nazlılar ya..Biz olsak beklerdik saatlerce sıra. Ah bu erkekler
Rica ederim canım benim..Herkes bu dönemlerden geçiyo, bitiyo..Kimse acısından ölmüyo, hastalanmıyo..Bir gün biteceğini düşünüp avutucaz kendimizi. Önemli olan bu süreçte askerlerimizin bizi, bizimde onları üzmememiz.
ayy sormaaa benmki normalde çok tembeldirr utanmasa wc ye gitmicem adamgünde 2 kere araması mucize gibi bişey bnm için:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?