arayamıyorlarmış 22.30 dan sonra benimkisi biraz önce aradı yatın dedilerde ben kaçtım aradım dedi sonra kapatıyım kızmasınlar dedi sanırım 22.30 son ondan sonra kmseyi ayakta görmek istemiyorlar :S
saat ondan sonra aramaz zaten.fırsat bulduysa bile sabah uyandırmamak için,akşam iftar vakti diye,gece uyuyorum diye aramamış olabilir.sanki tüm bunlar ondan çok daha önemli! merak edeceğimi bilmiyor sanki,insan hiç mi fırsat bulamaz yaa
bugün hiç aramadı mı ??
OoO hiç beklemeyeyim ben ozaman..Bizimki hiç öyle sıkıntılı işlere girmez. Keyif adamı :)
saat ondan sonra aramaz zaten.fırsat bulduysa bile sabah uyandırmamak için,akşam iftar vakti diye,gece uyuyorum diye aramamış olabilir.sanki tüm bunlar ondan çok daha önemli! merak edeceğimi bilmiyor sanki,insan hiç mi fırsat bulamaz yaa
yok yaa kısalmaz hiç öyle umutlanma bence kısalmaz benim hiç umudum yok(
kızlar ben yatmaya gidiyorum.biraz bişeyler yazıp sonra da kitap okuyacağım.belki başımın ağrısı geçer,belki biraz rahatlarım da uyurum.hepinize iyi akşamlar,lütfen dua edin benim için
yok yaa kısalmaz hiç öyle umutlanma bence kısalmaz benim hiç umudum yok(
kızlar ben yatmaya gidiyorum.biraz bişeyler yazıp sonra da kitap okuyacağım.belki başımın ağrısı geçer,belki biraz rahatlarım da uyurum.hepinize iyi akşamlar,lütfen dua edin benim için
Kıyamam sanaAlışacak oda, gülerek açacak telefonu eminim, sabret..
canım arkadaşlarım aşkımla şimdi görüştük sağolsun günde 3-4 defa arıyor fırsat buldukça iyiymiş ee askeriye nasıl olucakki en iyisi olsa bile ama yinede çok kötü değilmiş hatta o çaldırıyor ben arıyorum daha uzun konuşuyoruz durmadan diyorum beni unutma oldumu :) diye telkin yapıyorum ya uzak biz her zaman görüşemiyorduk zaten aynı şehirde olanlar çok şanslı o siirtte ben balıkesirde yılda 2 defa dediğin gibi canım inş. unutmazlar bizi bu kadar zorluklara katlanıyoruz değlmi cancağızlarım:)
inşallah canım inşallah.. neyse biraz sakinleştim sayılır..
ilk beni aramış canım benimannesiyle çok konuşamamışlar, komutan gelmiş kapatmak zorunda kalmış, nasıldı diye bana soruyor :78:
of kızlar ya benimkide sabah aradıktan sonra bidaha aramadı
çok canım sıkıldı
Vayyyyyy :) İlk seni aramış demek..Askerinle gurur duymalısın.. :) Çok sevindim senin adına..
keyif adamıysa orası onun için tam bir tecrübe olur keyif adamlığı falan kalmaz gör bak girmesi lazım ama öyle olur mu ...
Hay ağzın bal yesin...İnşallah orda aklı başına gelir..Hem üzülüyorum, kıyamıyorum hem de aklı başına gelsin biraz diyorum.
kıyamıyosun ama o keyfine göre dawranabiliyor ... sen hiç öyle düşünme biraz zora gelsin askerlik olgunlaştırıyor demiyorlar boşuna değişir muhtemelen askerlikten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?