341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

merhaba canımhoşgeldin. benim bitanecim de ankara mebs de.gerçekten sanki aylardır ayrı gibi geliyo insana gerçekten zor (( bende izinsiz ne zaman dönerler bilmiyorum...daha kısa zamanda gelsinler ya ocak çoook uzaaaak

Son düzenleme:

ya bana gitmeden önce, her hafta gel filan diyodu. işte dün konuştuğumuzda da en son, haftaya gelin, görüş günleri cumartesi pazarmış dedi..

bana 3-4 ay önce, daha konular ciddi değilken, öyle çok arayamam, çok gelme sakın filan diyordu.
3-4 ayda, her hafta gelmemi isteyecek kadar kendine geldi :)

emin ol gelmeni isteyecek, hele ki, askerin yedek subay sanırım, o evciye çıkmaya başlasın, sabah 9 akşam 5, haftasonları tatil, o zaman görürüm ben onu :) nasıl ister seni yanında.
ne kadardır birliktesiniz?

kızlar usta birliğinde telefon olayı daha rahatdiye duydum bilgisi olan varmmıı ?
hoşbulduk cnm ewet usta birliğinde rahatmışız diyo nişanlım ama ne kadar doğru bilmiyorum keşke daha önce gelseler ama maaleseff ((( sabah konuştum eğitimleri pazartesi başlayacakmış bugün kıyafetlerini almışlar yemekleride beğenmemiş ((

Bende de aynı korku var...1 senede beni unutur mu diyorum hep herşey, tüm planlar uzadı..beklemek çok zor..haftasonu ailemin yanına gitmiyim dedim. Hata etmişim. Evde bunalıma girdim!

aynen bizimkiside uzadı 5 senedir beraberiz 2,5 senedir nişanlıyız 6 ay sonraya ertelendi ne yapalım sabredicez bizi unutmasınlarda başka bişey istemiyorum canım burda birbirimize destek olucaz inş. 6 ay öyle geçip gidicek inş.

hoşgeldin tubacım aramıza hayırlı teskereler diliyorum şimdiden kısa dönem dimi senin askerinde

hoşbulduk cnm ewet kısa dönem ama sözde içimizde çoook uzun bir dönem (((

aynen öyle uzun bir yol gibi asker öğretmen çıksaydı hemen evlenecektik ama şimdi beklemek zorundayız bende çok özlüyorum aşkımı her an aklımda gözüm telefonda inş. onlarda bizi özlüyorlardır ve bizi unutmazlar şimdi bu korku sardı ya :) 6 ay azmi dimi ya

ya unutmazlar inşallah benimde aklıma kurt düştü şimdi ((

sizinki daha kötü olmuş Allah sabır wersin cnm yaa bizde erteledik seneye yaza inş. düğün unutmazlar ben ibrahimimden eminim sizde emin olun onlarda hep bizi düşünüyolardır 6 ay az değil bence ((((((((((((((((((

İnşallah dediğin gibi olur tatlım, bizimki çok inatçı..3 seneyi geçti, askere gitmeden sözümüz olacaktı ama bir ayrılık yaşadık, herşey tersine döndü. Şimdi ailesi bilmiyor bile barıştığımızı. Annesinin beraber bekleriz kızımla dediği günü hatırlıyorum. Delirmeme az kaldı yani Artık beni mi ister yanında, yoksa başka aşklara mı koşar bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…