meraba kızlar ben aranıza yeni katıldım benm nişanlımda ankara mamak mebs de şimdidün ayrıldık ama sanki aylar oldu gibi şimdiden çok özledim war (( yemin törenini dört gözle bekliyorum (( hiç izin kullanmayacak benimkisi hiç izinsiz ocak 17 de mi geliyorlar bilgisi olan war mı??
Benimde sigaram düşmüyo elimdengelmemi istemiyor ki! istese sık sık giderim. Senin askerin istiyor mu? Ya bizimki uzun dönem,3 ay sonra çok rahat olcak. Ya orda birine kapılırsa, sonuçta memur gibi olcak, dışarı çıkacak hep..
kızlar usta birliğinde telefon olayı daha rahatdiye duydum bilgisi olan varmmıı ?
hoşbulduk cnm ewet usta birliğinde rahatmışız diyo nişanlım ama ne kadar doğru bilmiyorum keşke daha önce gelseler ama maaleseffkızlar usta birliğinde telefon olayı daha rahatdiye duydum bilgisi olan varmmıı ?
duruma göre, veriliceği göreve göre..
yani ankesörlü daha rahat olur boşalır muhtemelen ama telefon sokmaya çalışıcaksa, etrafındaki adamlara baya güvenmesi gerekiyor.
Bende de aynı korku var...1 senede beni unutur mu diyorum hepherşey, tüm planlar uzadı..beklemek çok zor..haftasonu ailemin yanına gitmiyim dedim. Hata etmişim. Evde bunalıma girdim!
hoşbulduk cnm ewet usta birliğinde rahatmışız diyo nişanlım ama ne kadar doğru bilmiyorum keşke daha önce gelseler ama maaleseff((( sabah konuştum eğitimleri pazartesi başlayacakmış bugün kıyafetlerini almışlar yemekleride beğenmemiş (([/QUO
usta birliği yine aynı yermi nişanlının canım? çok kötü oluyorum 2 gündür daha yeni diyemi bilmiyorum ama nefes alamıyorum dayanamıcakmışım gibi geliyo normalmi bilemiyorum
meraba kızlar ben aranıza yeni katıldım benm nişanlımda ankara mamak mebs de şimdidün ayrıldık ama sanki aylar oldu gibi şimdiden çok özledim war (( yemin törenini dört gözle bekliyorum (( hiç izin kullanmayacak benimkisi hiç izinsiz ocak 17 de mi geliyorlar bilgisi olan war mı??
ya hala aradığımda ulaşamama psikolojisne alışamadım da belki ozaman daha rahat olur demiştim
hoşgeldin tubacım aramıza hayırlı teskereler diliyorum şimdiden kısa dönem dimi senin askerinde
aynen aynen bende öyle!
işte bende öyle düşünüyorum en azından konuşabilsem hani tazelerim.
böyle her an gözüm telefonda, kalbim pır pır :)
hoşbulduk cnm ewet usta birliğinde rahatmışız diyo nişanlım ama ne kadar doğru bilmiyorum keşke daha önce gelseler ama maaleseff((( sabah konuştum eğitimleri pazartesi başlayacakmış bugün kıyafetlerini almışlar yemekleride beğenmemiş (([/QUO
usta birliği yine aynı yermi nişanlının canım? çok kötü oluyorum 2 gündür daha yeni diyemi bilmiyorum ama nefes alamıyorum dayanamıcakmışım gibi geliyo normalmi bilemiyorum
usta birliği bursa merkez çıktı cnm senin ki neresi aynı yer mi? ilk zamanlar daha zor olur sanırım zamanla alışırız usta birliğine hemen geçselerde telefon kullanabilseler bu kadar dert etmicem ne yaptı ne yedi içti meraktan ölüyorum telefonum hiç çalmıyor(( hiç alışkın değilim..
hoşbulduk cnm ewet kısa dönem ama sözde içimizde çoook uzun bir dönem(((
usta birliği bursa merkez çıktı cnm senin ki neresi aynı yer mi? ilk zamanlar daha zor olur sanırım zamanla alışırız usta birliğine hemen geçselerde telefon kullanabilseler bu kadar dert etmicem ne yaptı ne yedi içti meraktan ölüyorum telefonum hiç çalmıyor(( hiç alışkın değilim..
benim ki yine ankara ama gata da devam edicek aşkım.bende usta birliğine geçmelerini sabırsızlıkla bekliyorum .dediğin gibi telefon hiç çalmıyo( hayat bomboş geliyo sanki (
değilmi ya( her an gözümüz telefonda ama sesini duyunca iyice fenalıklar geliyo banaa ...Allah sabrını verir inşallah hem onlara hem bize
aynen öyle uzun bir yol gibi asker öğretmen çıksaydı hemen evlenecektik ama şimdi beklemek zorundayız bende çok özlüyorum aşkımı her an aklımda gözüm telefonda inş. onlarda bizi özlüyorlardır ve bizi unutmazlar şimdi bu korku sardı ya :) 6 ay azmi dimi ya
aynen öyle uzun bir yol gibi asker öğretmen çıksaydı hemen evlenecektik ama şimdi beklemek zorundayız bende çok özlüyorum aşkımı her an aklımda gözüm telefonda inş. onlarda bizi özlüyorlardır ve bizi unutmazlar şimdi bu korku sardı ya :) 6 ay azmi dimi ya
ya bana gitmeden önce, her hafta gel filan diyodu. işte dün konuştuğumuzda da en son, haftaya gelin, görüş günleri cumartesi pazarmış dedi..
bana 3-4 ay önce, daha konular ciddi değilken, öyle çok arayamam, çok gelme sakın filan diyordu.
3-4 ayda, her hafta gelmemi isteyecek kadar kendine geldi :)
emin ol gelmeni isteyecek, hele ki, askerin yedek subay sanırım, o evciye çıkmaya başlasın, sabah 9 akşam 5, haftasonları tatil, o zaman görürüm ben onu :) nasıl ister seni yanında.
ne kadardır birliktesiniz?
belki askerlik kısalır, belki denk gelir. bi de bu umudum var :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?