• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

kızlar bende bugün konuştum sesi güzeldi askerimin amasyada askeri olanlara duyurulur şu anda bir problem yok gibi ama benim bir korkum var bunlar bizi unutmazlar dimi yaz bizsiz yaşamaya alışırlarsa benimle aynı fikirde olanlardan cevap bekliyorum yada içimi ferahlatacak mesajlar...

kızlar bende bugün konuştum sesi güzeldi askerimin amasyada askeri olanlara duyurulur şu anda bir problem yok gibi ama benim bir korkum var bunlar bizi unutmazlar dimi yaz bizsiz yaşamaya alışırlarsa benimle aynı fikirde olanlardan cevap bekliyorum yada içimi ferahlatacak mesajlar...

valla aynı soru cevapsız bir şekilde bende de var inanır mısın. yatıp kalkıp bunu düşünüyorum.

valla aynı soru cevapsız bir şekilde bende de var inanır mısın. yatıp kalkıp bunu düşünüyorum.

yani 6 ay olmıcaz yanlarında tamam normal zamandada yanında değildim ama ne bileyim :((( biz onlar için bu kadar üzülürken onlarda bizi düşünüyorlarmıdır bu kadar zate telde o kadar sevdiklerini söyleyemiyorlar ortamdan dolayı çok zor ya bilmiyorum

yani 6 ay olmıcaz yanlarında tamam normal zamandada yanında değildim ama ne bileyim :((( biz onlar için bu kadar üzülürken onlarda bizi düşünüyorlarmıdır bu kadar zate telde o kadar sevdiklerini söyleyemiyorlar ortamdan dolayı çok zor ya bilmiyorum

ben seni seviyorum diyip kapatırken telefonu o seni seviyorum derken ağladı. değişikti. çok üstlerine varmamak lazım ama 6 ay dediğin gibi, yani bende de aynı soru işareti var. bi de biz 1 gün ayrı kalmadık. şimdi böyle garip.
valla bu sorunun cevabını bulmamız şart..:41::59:

biraz önce 216 kodlu bi numara aradı,nişanlımın birliği de anadolu yakasında ya o sandım,nasıl heyecanlandım.nerdeyse aşkım diye açacaktım telefonu,meğerse yurtiçi kargoymuş:37: bugün bi kere de cep numarasından aramışlardı,o zaman da acaba usta askerlerin birinin telefonundan mı arıyor diye düşünmüştüm.sinir ettiler yaa,bi daha ararlarsa basıcam kalayı:41:

sanırım ramazan bayramı filan ondan ötürü erkene alıyolar yemini. muhtemelen yeminden sonra evci çıkıcak, ondan sonra 8 eylülde filan dağıtılırlar.

herhalde nişanlım kullanmaz o kadar izin,bayramdan hemen sonra döner diye tahmin ediyorum.aslında bayrama denk gelmesi de kötü oldu.normalde dağıtım daha geç olsaydı belki izin kullandırırlar diye düşünüyorduk bayram için,ama o zaman da bayramda gelmek istemiyorum demişti nişanlım.sonuçta curcunayla geçiyor,bişey anlamıyor ki evde olmasından.gelen-giden,ziyaretler vs. :37:

Bende de aynı korku var...1 senede beni unutur mu diyorum hep :( herşey, tüm planlar uzadı..beklemek çok zor..haftasonu ailemin yanına gitmiyim dedim. Hata etmişim. Evde bunalıma girdim!

herhalde nişanlım kullanmaz o kadar izin,bayramdan hemen sonra döner diye tahmin ediyorum.aslında bayrama denk gelmesi de kötü oldu.normalde dağıtım daha geç olsaydı belki izin kullandırırlar diye düşünüyorduk bayram için,ama o zaman da bayramda gelmek istemiyorum demişti nişanlım.sonuçta curcunayla geçiyor,bişey anlamıyor ki evde olmasından.gelen-giden,ziyaretler vs. :37:

yok yok normal evciye çıktıktan sonra 26-27-28 de muhtemelen pazar günü gene dönerler, izin kullanmıcakları için, ama bayram dolayısı ile biz ziyaret edebiliriz içeride, muhtemelen bayram süresince izin kullanmayacaksa içeride olucaklar.. :) diye düşünüyorum yani işte benimki gitmeden baya bi okuduk araştırdık biz, öyle yazıyodu herkes.. :)

Bende de aynı korku var...1 senede beni unutur mu diyorum hep :( herşey, tüm planlar uzadı..beklemek çok zor..haftasonu ailemin yanına gitmiyim dedim. Hata etmişim. Evde bunalıma girdim!

unutmamaları için bol bol ziyarete gitmemiz gerek. vallahi.
başka türlü yüzümüzü hatırlamazlar valla, artık nerde öyle çılgın aşklar :))
şaka bi yana ziyaret şart, çarşı zamanı vs.

bende aynı şekilde, evde kola sigara kola sigara :)

yok yok normal evciye çıktıktan sonra 26-27-28 de muhtemelen pazar günü gene dönerler, izin kullanmıcakları için, ama bayram dolayısı ile biz ziyaret edebiliriz içeride, muhtemelen bayram süresince izin kullanmayacaksa içeride olucaklar.. :) diye düşünüyorum yani işte benimki gitmeden baya bi okuduk araştırdık biz, öyle yazıyodu herkes.. :)

anlamadım,yemin töreninden sonra evci izni değil dağıtım izni olmuyor mu?

meraba kızlar ben aranıza yeni katıldım benm nişanlımda ankara mamak mebs de şimdi :( dün ayrıldık ama sanki aylar oldu gibi şimdiden çok özledim war :((( yemin törenini dört gözle bekliyorum :((( hiç izin kullanmayacak benimkisi hiç izinsiz ocak 17 de mi geliyorlar bilgisi olan war mı??

anlamadım,yemin töreninden sonra evci izni değil dağıtım izni olmuyor mu?

şimdi, normalde acemilikleri 28 gün ya bunların, jandarmaların 15, bunlarında bayramdan ötürü erkene çekilmesi ile acemilikleri 15 gün sürebilir, ama o haftasonu evci izni verip hani aileleri gelenlerin, dağıtım zamanı normal izine çıkarabilirler diye düşünüyorum.
zaten normal izin, onun askerliğine gün ekleyecek.
o haftasonu sadece çıkması askerliğinden sayılıcak.
dağıtım yeride aynıysa, sıkıntı yok, ama 28 gün sonra dağılacaklar %90.

unutmamaları için bol bol ziyarete gitmemiz gerek. vallahi.
başka türlü yüzümüzü hatırlamazlar valla, artık nerde öyle çılgın aşklar :))
şaka bi yana ziyaret şart, çarşı zamanı vs.

bende aynı şekilde, evde kola sigara kola sigara :)

Benimde sigaram düşmüyo elimden :( gelmemi istemiyor ki! :( istese sık sık giderim. Senin askerin istiyor mu? Ya bizimki uzun dönem,3 ay sonra çok rahat olcak. Ya orda birine kapılırsa, sonuçta memur gibi olcak, dışarı çıkacak hep.. :(

şimdi, normalde acemilikleri 28 gün ya bunların, jandarmaların 15, bunlarında bayramdan ötürü erkene çekilmesi ile acemilikleri 15 gün sürebilir, ama o haftasonu evci izni verip hani aileleri gelenlerin, dağıtım zamanı normal izine çıkarabilirler diye düşünüyorum.
zaten normal izin, onun askerliğine gün ekleyecek.
o haftasonu sadece çıkması askerliğinden sayılıcak.
dağıtım yeride aynıysa, sıkıntı yok, ama 28 gün sonra dağılacaklar %90.

anladım canım,ben yemin töreninden sonra dağıtım olur,o arada da dağıtım izni olur diye düşünmüştüm

Back