341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

bu akşam da aramazsa yarın sabah kayınvalidemleri arayıp sorucam,en azından onları aradıysa iyi olduğunu bilirim.onları da aramadıysa birliği arayıp görüşme imkanımın olup olmadığını sorucam galiba:26:

sen de mi yakınsın askerine?

Canım bencede kayınvalideni ara, hatta şimdi bile arayabilirsin. Kendine eziyet etmene gerek yok. Baktın yarın öğlene kadar aramadı. Birliği ararsın. Benim askerim İzmir'de, ben İstanbul'dayım. Ama çarşı iznine çıkacağım, gel desin hemen atlar uçağa giderim. Ama istemiyor :)

izin problemin yok herhalde.biz aynı şehirde olduğumuz halde babamlardan izin almam gerekiyor yanına gitmek için:26:

Beşiktaş'ta oturuyorum canım,sen? Bahçeşehir Üniv.de yüksek lisans yapıyorum.

aaa ben de beşiktaşta oturuyorum,merkezde değil de ulus tarafında.belki yakın yerlerdeyizdir diye sormuştum ve epey yakın çıktık bahçeşehirin kütüphanesine çok geliyordum yakın bi zamana kadar.belki karşılaşmışızdır

aaaa çok sevindim yakın olmamıza..Evet belkide karşılaşmışızdır. Canım ozaman hep destek olalım birbirimize

Hayırlısı canım önemli bir adımı atmışsınız zaten...
Bende sözlüyüm..

aynen taktık parmağına yüzüğü gönderdik adamı ankaralara :)
diyolar ki nesinden kıskanıcaksın orda o kadar erkek içerisinden.
dedim ne kıskanıcam..
maneviyat!

tek derdim şu gün bi araması yani. ne dışarı atasım geliyo kendimi ne bi şey.
2,5 senedir beraberiz,
bir günümüz ayrı geçmedi aptala döndüm vallahi.

Biraz kafa dağıtmakta yarar var bence arıycak merak etme sen kendi yer bitirirsin böyle biraz relax ol

ankara, polatlı.
seninki nerede??
ankara il jandarmada canım

canım bende saat 4 te konuştum 3 dakika 17 sn :) ama heyecandan ne diyeceğimi unutuyorum ya. sabah 6 da kalkmışlar, haftasonu diye 6, haftaiçi 5:30 muş.. 1.taburdaymış heralde tam anlayamadım, boy kilo ölçümü falan yapıyolarmış tekrar ayrılcaklarmış sanırım o zaman biliriz hangi bölükteler diye.. yemin töreni ne zaman dedim 2 hafta sonra dedi.. durgundu biraz, merak etme beni falan dedi ama nasıl merak etmiyim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…