daha dün 1 bugün 2,yarın görüş olmaz herhalde değil mi
Telefon numaranı yazıp almayı unutmuş olabilir dediğin gibi tatlımBi de çok sıra varsa belki bekliyordur. Offff aklım ermiyor ki, neden arayamadı acaba? Biz çok kötü düşünüyoruz ama büyük ihtimalle yerleşemediği için arayamamıştır. Çünkü bugün kamuflajdı, kıyafetti bir sürü şeyle uğraşmışlar. Bugün arayamasa bile bu işlemlerin hepsi bugün bitmiş olur ve yarın kesin arar..Biliyorum ne desem boş ama bende tam umudumu kestiğim anda aradı. Gezmeye çıktık işlerimiz bitti, aradım dedi.
:) Canım ya kıyamam, keşke olsa..Hemen giderim bende
sen de mi yakınsın askerine?
Canım bencede kayınvalideni ara, hatta şimdi bile arayabilirsin. Kendine eziyet etmene gerek yok. Baktın yarın öğlene kadar aramadı. Birliği ararsın. Benim askerim İzmir'de, ben İstanbul'dayım. Ama çarşı iznine çıkacağım, gel desin hemen atlar uçağa giderim. Ama istemiyor :)
izin problemin yok herhalde.biz aynı şehirde olduğumuz halde babamlardan izin almam gerekiyor yanına gitmek için:26:
Benim ailem başka şehirde. Ben İst.'te okuyorum ve çalışıyorum. O yüzden haftasonları müsaitim. Ailemin yanına gitmediğim haftasonları yani :)
anladım canım,belki ilerleyen zamanlarda askerinin fikri değişir de gidersin ziyarete
İnşallah canım inşallah :)
istanbulda nerede yaşıyorsun canım,nerde okuyorsun
Beşiktaş'ta oturuyorum canım,sen? Bahçeşehir Üniv.de yüksek lisans yapıyorum.
aaa ben de beşiktaşta oturuyorum,merkezde değil de ulus tarafında.belki yakın yerlerdeyizdir diye sormuştum ve epey yakın çıktıkbahçeşehirin kütüphanesine çok geliyordum yakın bi zamana kadar.belki karşılaşmışızdır
aaaaçok sevindim yakın olmamıza..Evet belkide karşılaşmışızdır. Canım ozaman hep destek olalım birbirimize
Bariyeli yariim
Evlisin galiba canım senin daha zordur
yok canım, evli değilim. ama o yolda ilerleyen bir ilişki, hani kendi içimizde bi söz yaptık da, bakalım, kısmet...
Hayırlısı canım önemli bir adımı atmışsınız zaten...
Bende sözlüyüm..
aynen taktık parmağına yüzüğü gönderdik adamı ankaralara :)
diyolar ki nesinden kıskanıcaksın orda o kadar erkek içerisinden.
dedim ne kıskanıcam..
maneviyat!
tek derdim şu gün bi araması yani. ne dışarı atasım geliyo kendimi ne bi şey.
2,5 senedir beraberiz,
bir günümüz ayrı geçmedi aptala döndüm vallahi.
ankara il jandarmada canımankara, polatlı.
seninki nerede??
canım bende saat 4 te konuştumevet canım nette ben de okudum,çok iyi bir yer diyorlardı,inşallah rahat ederler tatlım,canım biz bugün 2 gibi konuştuk,yemekhanede oldukları için arayabilmiş,yarın bu saatlerde arayamam dedi iyi misin dedim,iyiyim dedi,rahat uyuyabildin mi dedim,uyumam mı oooo dedi :) pek uyuyamamış belli :) yemin töreni ayın 26sında diye duydum öyle mi dedim,evet 26sında dedi,e o zaman 26sında geliyorsun buraya öyle mi dedim,hayır 2hafta daha kalıcaz sanırım 26sından sonra dedi bölüğünü koğuşunu falan hiç sormadım canım,tamam sorarım ben de :) üzme kendini canım,biz üzülünce onlar da anlıyorlar,moralimizi yüksek tutalım olur mu
canım o zaman biz bugünü yani 13 ağustosu şafak 156 diye sayıcaz dimi?
Biraz kafa dağıtmakta yarar var bence arıycak merak etme sen kendi yer bitirirsin böyle biraz relax ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?