cok zor zaman gecmıyo..oglene kdr yatıyorum erkek arkadasım uyandırıyo her gun ogle saatlerınde arıyo..telefonu kapadıktan sora uyumaya dewam edyorum cok tuhaf oluyorum kendıme geldıgımde hıc konusmamısız gıbı hıssedıyorum..5 yıldır bırlıkteyız onumuzde yaz nısanımız olucak sureklı telefonla konusan gorusen bı cıfttık sımdı ondan telefon beklemek ve bıse soylemek ıstedıgımızde yada bırseye zuuldugumde onunla paylasamamk kotu..o uzulmesın orda zaten hapıste gıbı hıssedıyo kendını hep ona ben moral vermeye calısıyorum..
bizde eşimle ayrı şehirlerdeydik 1.5 yıllık evliyiz okulu btti askere gtti ama evliyken cok farklı oluyo yoklugunu daha cok hissediyo insan sakın üzülsende ona belli etme benim eşimde hergun arıyo sennki nerde askerlik yapıo canım
Yemin torenine gidip gitmicegim belli deil. Yemin toreni aksamustu otobuse binip gitcek birligine. Ben birsuru masraf yapmam lazim. Cok az gorebilicem. Benide otel motel bulmam gerekicek. Bilmiyom nasil olcak. Duygularim ve mantigim arasinda skistim. Ama bi kere de olsa gormek sarilmak koklamak istiyorum.[INDENT][/INDENT]
Yemin torenine gidip gitmicegim belli deil. Yemin toreni aksamustu otobuse binip gitcek birligine. Ben birsuru masraf yapmam lazim. Cok az gorebilicem. Benide otel motel bulmam gerekicek. Bilmiyom nasil olcak. Duygularim ve mantigim arasinda skistim. Ama bi kere de olsa gormek sarilmak koklamak istiyorum.[INDENT][/INDENT]
uykusu kaçan kızlar sizide şafak panosuna ekleyim,ağlamam geçince tekrardan yollarım listeyi
uykusu kaçan kızlar sizide şafak panosuna ekleyim,ağlamam geçince tekrardan yollarım listeyi
bende izmirliyim bursaya evlendim:)eşim ankarada asker
cnm aılesıde gıtmıcekmı? bırlıkte gıtme sansınız yokmu
izmir narlıdere de canım acemılık usta bırlıgede denizliye gidicek..senın esın nerde yapıyo? tabı emınım oyledır senın ıcın dahada zordur canım ama bızde o 5 yılda sureklı bırlıkteydık zor zor gelıyo yanı her ozel anımda yanımdaydı sımdı cok tuhaf cok..ınsalah gunler cabuk gecıcek napalım dua edıcez
izmir gzl bende izmirliyim ama bursada yaşıyorum eşim ankarada asker
hadı yha:) gıdıcem bu haftasonu yemın torenı ıcın ızmıre canım ıste bakalım ıple cekıyorum tabı aılesıyle bırlıkte gııdyoruz ne derece hasret gıderebılcem ama olsun artık gormemde yeter:)
onlara dua etmekten baska sansımız yok gelcegi gunu hayal ediyorum sanki btmıcekmış gbi
Bende izmirliyim canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?