34 yaş,bekarlık…

O tipler genellikle kendilerinin tam zıttı kadınları tercih ediyorlar, konuşkan-güleryüzlü kadınlarla evleniyorlar. Öyle çok aşk geçmişleri olmuyor, bir iki kadında takılı kalıyorlar..

Doğru tespitler. Anlaşamadıktan sonra evlilik sadece yük

Aklın varsa evlenme....
Sonra uğraşırsın k.aile vs vs...
Rahat mı batıyor canım...

Çocuğum sen kaç yaşıntasın? 25 alti olduguna eminim ama ispatlayamam

Yoo öyle birşey yok.yeni moda artık kadınlar erkeklerden büyük oluyor.35 yaşında olup 25 yaşında bir kadınla evlenen adama senelerdir denk gelmedim ben.

Erkeksin de gelmiş burda milleti keklemeye mi çalışıyorsun nedir. 25 yaşındaki kızlarda 35 lik adam gelsin beni alsın diye bekliyor zaten. Benim çevremde bile evlenemeyen bir sürü 35 yaş üstü erkek var. Az biraz eli yüzü düzgün, parasını kazanan kadınların kriterlerine uymuyorlar demek ki. Saçma sapan birisi ile evlenecek olsan, millet kocadan kocaya kaçıyor. Evlenirsin, sanki çok önemli iş. Mühim olan dengine denk gelmek, yoksa evlilik çocuk dışında çokta mantıklı bir kurum değil bana göre.

İyi de ben öğretmenim.Mühendislik fakültesine gitmem için mantıklı bir sebebim olmalı,koca bulma haricinde.

Kötü bir insan ile evleneceğine bekle yaşım geçiyor diye kötü biriyle Nisanlandim farkedemedim yeni nisanatiim o kadar mutluyum ki hayatinizi ne olur zehir etmeyin .iyice tanıyın öfke problemi var mı iyi mi cimri mi paraci mi bakın bunlara evleneyim diye ateşe atmayın kendinizi 33 yasindayim

bu redpill erkek ağzı ama bunu savunan erkeklerin hiç biri 30'lu yaşlarda beğendikleri bir kadını yaşından dolayı eleyemiyor kadın onları tercih etmiyor:))

geçen aylarda 34-35 yaşında iş arkadaşım (kadın) 29-30 yaşlarında bir erkekle evlendi sizin açınızdan bu imkansız birşey mesela.

Yoo öyle birşey yok.yeni moda artık kadınlar erkeklerden büyük oluyor.35 yaşında olup 25 yaşında bir kadınla evlenen adama senelerdir denk gelmedim ben.
öyle evliliklerde yaş farkı kadar eğitim farkı da oluyor zaten. Kadın eğiitim alamamış oluyor doğru dürüst işi olmuyor adama sığınıyor yani bir nevi.

Benim konularım hep böyle biliyor musunuz belki beni hatırlayan bile vardır, size tavsiyem ne kadar üstüne düşerseniz o kadar olmaz emin olabilirsiniz ben de 33 yaşındayım daha yeni yeni akışına bıraktım. Tanışmak için artık insanlar instagramı kullanıyor. Orda güvenilir bulmak zor ama başka şeyler peşinde olan da çok. Arkadaş çevresi aracı olabilir bir de böyle şeyleri seven tanıdık akraba varsa onlar yardımcı olsunlar. Etrafta bekar yok ona katılıyorum. Nerde bu bekarlar her yerde kadınlar çoğunlukta ya da artık evlenmiş olanlar. Okurken bulacaktık neyse geçmişe takılmayalım siz olumlu düşünün en önemlisi ve kafaya takmayın isteyenlere de şans verin mutlaka

Bu tarz erkeklerin kendinden oldukça küçükleri tercih etmesinin sebebi kendi yaşındakiler tarafından tercih edilmemesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…