- 2 Kasım 2023
- 1.414
- 2.163
- 31
Aklı basında bir arkadas olacak ama ona dikkat etmek lazım. Gerćekten senin iyiliğini isteyen biriArkadaşların buldukları iyi oluyor genelde
Mesela bana da eşimin arkadaşlarından tanıstırndiyen oluyor bakıyorum adam iyi ama ailesi kötü onu bile kimseye önermiyorum. Çok hassas bir olayAklı basında bir arkadas olacak ama ona dikkat etmek lazım. Gerćekten senin iyiliğini isteyen biri
İtü bilgisayar mühendisliği mezunu. Yüksek lisansını odtü de yapmış. Öyle manyak bişey.
Kafası fena çalışıyor. Adamın Instagram hesabında dahi kendi fotoğrafı yok. Paso dağ bayır doğa çayır çimen geziyor oraların fotoğraflarını çekiyor. Onları paylaşıyor. Yani aşırı derecede mütevazı ve efendi ama gel gör ki kendine baktırmak zor
Doğru tespitler. Anlaşamadıktan sonra evlilik sadece yükBen de 30 yaşında ve bekarım. Şunu bir düşünün bu ülkede evlilik sabah işe git, eve gel yemek yap, çocuk varsa onunla da sen ilgilen ve bazen görmek istemesen de görüşmeyi kesemeyeceğin bir erkek sürekli evde.
Eğer maddi gücü olan ve heyecanlı, her fırsatta gezdiğiniz, baktıkça hayranlık duyacağın, huyu da kendi gibi iç ısıtan biriyse öyle evlilik için can atarım.
Diğer türlüsünün cinsel hayattan, çocuktan ve sorumluluktan başka ne getirisi var?
Şu bir gerçek ki bazı kadınlar artık yaş geçiyor diye damızlık olarak kullanıp, boşanıyorlar.
Mesele çocuksa o konuda bir şey diyemem ama şu dünyaya şimdilik çocuk getirmek de iyi fikir değil. Hem çocuk iyi bir ailen varsa güzel, tek başına ya da berbat biriyle çocuk büyütmenin nesini ister ki insan.
Aklın varsa evlenme....Merhabalar.
Başlıktan da anlaşılacağı üzere bekarım.Hayatımda kimse yok.İşin kötü tarafı tanışabileceğim bir ortam yok.Bu durum iyice beni kaygılandırıyor.
Bir sevgilim olsa iyi olur,evlilik de zamanla olur .
Etrafımdaki insanların çoluğu çocuğu var.Beğendiğim erkekler kesin evli çıkıyor.
Yuva kurmak istiyorum.Nerde nasıl tanışacağımı bilmiyorum.
Sosyalim de…
Klüplere,gezilere vs katılıyorum ama denk gelmiyor bir türlü…
Herkes mi evli olur arkadaşlar.Nerde bu bekar evlenilecek erkekler…
Çocuğum sen kaç yaşıntasın? 25 alti olduguna eminim ama ispatlayamamArkadaşlar kadına boş boş nasihatler vermeyin hayatın gerçeği bu 35 yaşından sonra birisi ile evlenmek tabikide çok zor olacaktır yaşıtı bir erkek 25 yaşında bir kadınla çok kolay evlenebilirler 35 yaşımdaki bir kadının eş bulması tabikide çok zor kadına hayat satmayın ben gerçekleri söyledim 35 yaşından sonra Allah göstermesin ama çocuk bile çok zor oluyor 35 yaşından sonra yapılan evlilik (bana göre ) birisi ile sadece hayat paylaşmak için olmalı çok bi beklentisi olmamalı ben gayette normal konuştum ne bekliyorsunuz çok yakışıklı çok zengin işi gücü yerinde bir adam mı olacak sanıyorsunuz öyle adamlar zaten 25 yaşındaki kızlarla evleniyor hayatın acı ama gerçeği bu insanlara hayal satmayın kadın koca bulamıyorum yazmış siz bekle diyorsunuz şakamısınız
Yoo öyle birşey yok.yeni moda artık kadınlar erkeklerden büyük oluyor.35 yaşında olup 25 yaşında bir kadınla evlenen adama senelerdir denk gelmedim ben.Arkadaşlar kadına boş boş nasihatler vermeyin hayatın gerçeği bu 35 yaşından sonra birisi ile evlenmek tabikide çok zor olacaktır yaşıtı bir erkek 25 yaşında bir kadınla çok kolay evlenebilirler 35 yaşımdaki bir kadının eş bulması tabikide çok zor kadına hayat satmayın ben gerçekleri söyledim 35 yaşından sonra Allah göstermesin ama çocuk bile çok zor oluyor 35 yaşından sonra yapılan evlilik (bana göre ) birisi ile sadece hayat paylaşmak için olmalı çok bi beklentisi olmamalı ben gayette normal konuştum ne bekliyorsunuz çok yakışıklı çok zengin işi gücü yerinde bir adam mı olacak sanıyorsunuz öyle adamlar zaten 25 yaşındaki kızlarla evleniyor hayatın acı ama gerçeği bu insanlara hayal satmayın kadın koca bulamıyorum yazmış siz bekle diyorsunuz şakamısınız
Eski nesil gibi konuşuyor. Anneannem gibi :)Çocuğum sen kaç yaşıntasın? 25 alti olduguna eminim ama ispatlayamam
Erkeksin de gelmiş burda milleti keklemeye mi çalışıyorsun nedir. 25 yaşındaki kızlarda 35 lik adam gelsin beni alsın diye bekliyor zaten.Arkadaşlar kadına boş boş nasihatler vermeyin hayatın gerçeği bu 35 yaşından sonra birisi ile evlenmek tabikide çok zor olacaktır yaşıtı bir erkek 25 yaşında bir kadınla çok kolay evlenebilirler 35 yaşımdaki bir kadının eş bulması tabikide çok zor kadına hayat satmayın ben gerçekleri söyledim 35 yaşından sonra Allah göstermesin ama çocuk bile çok zor oluyor 35 yaşından sonra yapılan evlilik (bana göre ) birisi ile sadece hayat paylaşmak için olmalı çok bi beklentisi olmamalı ben gayette normal konuştum ne bekliyorsunuz çok yakışıklı çok zengin işi gücü yerinde bir adam mı olacak sanıyorsunuz öyle adamlar zaten 25 yaşındaki kızlarla evleniyor hayatın acı ama gerçeği bu insanlara hayal satmayın kadın koca bulamıyorum yazmış siz bekle diyorsunuz şakamısınız
İyi de ben öğretmenim.Mühendislik fakültesine gitmem için mantıklı bir sebebim olmalı,koca bulma haricinde.Katılıyorum, mühendislik fakültesinin derslerini %100 öneririm, tüm yaş gruplarında 5 erkeğe 1 erkek düşüyor
Şaka bir yana en beğendiğim öneri bu, istatistiki olarak erkeklerin çok olduğu yerlerde mutlaka bekar erkekler de olur. Ben mühendisim malum erkek çalışanların çok olduğu bir sektör, tonla erkeğe dek geliyorum çalışırken bekarı evlisi gayi her türlüsü var.
Aynen öyle,denk gelemiyorum.Bekar tanıdığım erkek o kadar çok var ki anlatamam. Yaşlar 30-40 arası. Emin olun tahminizden çoklar. Sadece denk gelme meselesi var.
34-40 yaş arasıYaş kriteri ne ?
ben de ayni seyleri dusunmustumEski nesil gibi konuşuyor. Anneannem gibi :)
Bence yaşı küçük ve teyzeler ile fazla takılmış. Küçük yerde ise hele aman aman...
valla ben de ayni dertten muzdaribim. olur da kirk yilda bir, bir etkinlige katilirsam sansima da hep gelenlerin %90i kadin oluyorAynen öyle,denk gelemiyorum.
bu redpill erkek ağzı ama bunu savunan erkeklerin hiç biri 30'lu yaşlarda beğendikleri bir kadını yaşından dolayı eleyemiyor kadın onları tercih etmiyor:))Arkadaşlar kadına boş boş nasihatler vermeyin hayatın gerçeği bu 35 yaşından sonra birisi ile evlenmek tabikide çok zor olacaktır yaşıtı bir erkek 25 yaşında bir kadınla çok kolay evlenebilirler 35 yaşımdaki bir kadının eş bulması tabikide çok zor kadına hayat satmayın ben gerçekleri söyledim 35 yaşından sonra Allah göstermesin ama çocuk bile çok zor oluyor 35 yaşından sonra yapılan evlilik (bana göre ) birisi ile sadece hayat paylaşmak için olmalı çok bi beklentisi olmamalı ben gayette normal konuştum ne bekliyorsunuz çok yakışıklı çok zengin işi gücü yerinde bir adam mı olacak sanıyorsunuz öyle adamlar zaten 25 yaşındaki kızlarla evleniyor hayatın acı ama gerçeği bu insanlara hayal satmayın kadın koca bulamıyorum yazmış siz bekle diyorsunuz şakamısınız
öyle evliliklerde yaş farkı kadar eğitim farkı da oluyor zaten. Kadın eğiitim alamamış oluyor doğru dürüst işi olmuyor adama sığınıyor yani bir nevi.Yoo öyle birşey yok.yeni moda artık kadınlar erkeklerden büyük oluyor.35 yaşında olup 25 yaşında bir kadınla evlenen adama senelerdir denk gelmedim ben.
Bu tarz erkeklerin kendinden oldukça küçükleri tercih etmesinin sebebi kendi yaşındakiler tarafından tercih edilmemesi.bu redpill erkek ağzı ama bunu savunan erkeklerin hiç biri 30'lu yaşlarda beğendikleri bir kadını yaşından dolayı eleyemiyor kadın onları tercih etmiyor:))
geçen aylarda 34-35 yaşında iş arkadaşım (kadın) 29-30 yaşlarında bir erkekle evlendi sizin açınızdan bu imkansız birşey mesela.