34 yaş,bekarlık…

Ben yerinde olsam linkedn üzerinden veya yükseklisans derslerine özel öğrenci olarak katılarak yeni kişilerle tanışırdım. Özellikle yükseklisans derslerine katılıp, yaşına denk, ama 40ına gelip hala evlenmeyen düzgün işi çalışkan erkeklere denk gelebilirsin.
Aman yok canım ya. Bizim iş yerinde var birisi 38 yaşında 4 4 lük adam yüksek lisans mezunu karun gibi zengin ama adam kafasını yerden kaldırıp kimsenin yüzüne bakmıyor. Kafayı kırmış mühendis kendisi resmen kırmış kafayı iş kolik

Aman yok canım ya. Bizim iş yerinde var birisi 38 yaşında 4 4 lük adam yüksek lisans mezunu karun gibi zengin ama adam kafasını yerden kaldırıp kimsenin yüzüne bakmıyor. Kafayı kırmış mühendis kendisi resmen kırmış kafayı iş kolik

Öyle çalışkan, iş kolik tipleri beğeniyorum ben. 😂 ne güzel hayatı işten, mesleğinden oluşuyor. İyi okulları bitirdiyse iyidir.

Benim eski çalıştığım yerde 25-35 yas arası nerden baksan 15 erkek vardı bekar hiç evlenmemiş sayıları aslında çoook hemdw aşırı çoook sadece ortamın yok galiba o yüzden karşına çıkmıyor erkekler genelde daha da geç evlenir zaten

Öyle çalışkan, iş kolik tipleri beğeniyorum ben. 😂 ne güzel hayatı işten, mesleğinden oluşuyor. İyi okulları bitirdiyse iyidir.
İtü bilgisayar mühendisliği mezunu. Yüksek lisansını odtü de yapmış. Öyle manyak bişey.
Kafası fena çalışıyor. Adamın Instagram hesabında dahi kendi fotoğrafı yok. Paso dağ bayır doğa çayır çimen geziyor oraların fotoğraflarını çekiyor. Onları paylaşıyor. Yani aşırı derecede mütevazı ve efendi ama gel gör ki kendine baktırmak zor 😒

Ben yerinde olsam linkedn üzerinden veya yükseklisans derslerine özel öğrenci olarak katılarak yeni kişilerle tanışırdım. Özellikle yükseklisans derslerine katılıp, yaşına denk, ama 40ına gelip hala evlenmeyen düzgün işi çalışkan erkeklere denk gelebilirsin.

Katılıyorum, mühendislik fakültesinin derslerini %100 öneririm, tüm yaş gruplarında 5 erkeğe 1 erkek düşüyor :confused:

Şaka bir yana en beğendiğim öneri bu, istatistiki olarak erkeklerin çok olduğu yerlerde mutlaka bekar erkekler de olur. Ben mühendisim malum erkek çalışanların çok olduğu bir sektör, tonla erkeğe dek geliyorum çalışırken bekarı evlisi gayi her türlüsü var.

İnstagramda nede şansını abla profilini açık yap bekar olduğun belli olsun profili açık beğendiğin erkeklerin hikayelerine bak sakın takip etme dikkat çekersin beğenirlerse yazarlar şu yaştan sonra çok bi kriterin olmasın iyi insan olmasına bak para pul şehir tip bunlara önem verme
Tovbe Yarabbi, kör topal ne bulursan git , seçme şansın yok diyon yani

Kaçıngan bağlanan erko:KK43: yorar..

Bende 31 oldum ve çevrem de evlencek adam yok. Olan insanlar da capkin tipler. Allah yardimcimiz olsun düzgün insanlarla tez vaakitte inşallah.

Aman yok canım ya. Bizim iş yerinde var birisi 38 yaşında 4 4 lük adam yüksek lisans mezunu karun gibi zengin ama adam kafasını yerden kaldırıp kimsenin yüzüne bakmıyor. Kafayı kırmış mühendis

kendisi resmen kırmış kafayı iş kolik
Bu anlattigin adamin da bi kriteri var belki de o da çevresindeki kizlari begenmiyodur ondan bakmiyodur yüzünüze.

Merhabalar.
Başlıktan da anlaşılacağı üzere bekarım.Hayatımda kimse yok.İşin kötü tarafı tanışabileceğim bir ortam yok.Bu durum iyice beni kaygılandırıyor.
Bir sevgilim olsa iyi olur,evlilik de zamanla olur .
Etrafımdaki insanların çoluğu çocuğu var.Beğendiğim erkekler kesin evli çıkıyor.
Yuva kurmak istiyorum.Nerde nasıl tanışacağımı bilmiyorum.
Sosyalim de…

Klüplere,gezilere vs katılıyorum ama denk gelmiyor bir türlü…
Herkes mi evli olur arkadaşlar.Nerde bu bekar evlenilecek erkekler…
Arkadaşlar kadına boş boş nasihatler vermeyin hayatın gerçeği bu 35 yaşından sonra birisi ile evlenmek tabikide çok zor olacaktır yaşıtı bir erkek 25 yaşında bir kadınla çok kolay evlenebilirler 35 yaşımdaki bir kadının eş bulması tabikide çok zor kadına hayat satmayın ben gerçekleri söyledim 35 yaşından sonra Allah göstermesin ama çocuk bile çok zor oluyor 35 yaşından sonra yapılan evlilik (bana göre ) birisi ile sadece hayat paylaşmak için olmalı çok bi beklentisi olmamalı ben gayette normal konuştum ne bekliyorsunuz çok yakışıklı çok zengin işi gücü yerinde bir adam mı olacak sanıyorsunuz öyle adamlar zaten 25 yaşındaki kızlarla evleniyor hayatın acı ama gerçeği bu insanlara hayal satmayın kadın koca bulamıyorum yazmış siz bekle diyorsunuz şakamısınız

Arkadaşlar kadına boş boş nasihatler vermeyin hayatın gerçeği bu 35 yaşından sonra birisi ile evlenmek tabikide çok zor olacaktır yaşıtı bir erkek 25 yaşında bir kadınla çok kolay evlenebilirler 35 yaşımdaki bir kadının eş bulması tabikide çok zor kadına hayat satmayın ben gerçekleri söyledim 35 yaşından sonra Allah göstermesin ama çocuk bile çok zor oluyor 35 yaşından sonra yapılan evlilik (bana göre ) birisi ile sadece hayat paylaşmak için olmalı çok bi beklentisi olmamalı ben gayette normal konuştum ne bekliyorsunuz çok yakışıklı çok zengin işi gücü yerinde bir adam mı olacak sanıyorsunuz öyle adamlar zaten 25 yaşındaki kızlarla evleniyor hayatın acı ama gerçeği bu insanlara hayal satmayın kadın koca bulamıyorum yazmış siz bekle diyorsunuz şakamısınız

Valla aynen öyle biriyleyim, 36da tanıştım, aynı yaştayız, aynı işi yapıyoruz. Niye söyleyeyim, kadınlar satılık malll değil insan, her erkek de kadın bedeni satın alma peşinde değil. Birbirimizi sevdigimiz için birlikteyiz, hayat da çocuk sahibi olma etrafında dönmüykr olursa olur olmazsa olmaz kafasındayız.

Merhabalar.
Başlıktan da anlaşılacağı üzere bekarım.Hayatımda kimse yok.İşin kötü tarafı tanışabileceğim bir ortam yok.Bu durum iyice beni kaygılandırıyor.
Bir sevgilim olsa iyi olur,evlilik de zamanla olur .
Etrafımdaki insanların çoluğu çocuğu var.Beğendiğim erkekler kesin evli çıkıyor.
Yuva kurmak istiyorum.Nerde nasıl tanışacağımı bilmiyorum.
Sosyalim de…

Klüplere,gezilere vs katılıyorum ama denk gelmiyor bir türlü…
Herkes mi evli olur arkadaşlar.Nerde bu bekar evlenilecek erkekler…
Aklı başında evli arkadasınız varsa o eşinin bekar arkadaşları ile tanıstırsın. En pratiği bu bence şu günde

İnstagramda nede şansını abla profilini açık yap bekar olduğun belli olsun profili açık beğendiğin erkeklerin hikayelerine bak sakın takip etme dikkat çekersin beğenirlerse yazarlar şu yaştan sonra çok bi kriterin olmasın iyi insan olmasına bak para pul şehir tip bunlara önem verme
Oradan bulunan evlenecek insan olmaz genelde

25 yaşındaki kız çok nadir 35'lik adama bakar. Adamın zengin falan olması lazım. Bizim şirlette gayet hoş, mesleği çok iyi olan adam ve yaşı 37'lerde kendi yaşlarında bir kadınla evlendi. Çünkü hayat arkadaşı, olgun bir kadın istiyordu. 35 yaşındaki adam 25 yaşındaki kadına bakıyorsa aradığı hayat arkadaşı değildir. 25 yaş ile 35 yaş tecrübesi bir mi? Bide bunu normalleştirip yazmışsın.

X