34 yaş,bekarlık…

ilginizi çeken başka kurslara katılabilirsiniz dil kursu gibi. Oradan normal bir arkadaş bile yaşıtınız olanlarla o belki sizi biri ile tanıştırabilir size uygun, size denk.
Dil kursu düşünüyorum ama çok pahalı ya.
İsmek kurslarına başvuruyorum o da çıkmıyor.

şu yaştan sonra çok bi kriterin olmasın iyi insan olmasına bak para pul şehir tip bunlara önem verme
body shaming yapmak hic huyum degildir ama sen 115 kiloyla 28 yasinda kocayi zor buldun diye herkesi öyle zannetme.
33 yasindayim, hala citirim. o yaştaki dedigin sevgilim benim gibisini tum dunyayi gezse bulamayacağı icin avrupadaki kurulu duzenini isini gücünü bırakti yari maasina TL ile is buldu, dil bilmez iz bilmez tek tanidigi ben olan ulkede yasamaya calisiyor.
insanlar ikiye ayrılıyor
patates gibi sadece yaslanip çürüyenler
ve sarap gibi yaş aldikca kendine bir seyler katanlar - genc halinden cok daha dolu ve akli basinda olanlar.
patates gibi olanlar icin dedigin gecerli, sarap gibi olanların her daim hevesle bekleyeni olabilir

Son düzenleme:
Ailenize çıtlatın belki uygun biri vardır

Klişe olacak ama gerçekten kader kısmet. Tanıdığım bir sürü bekar erkek öğretmen ve bekar kadın öğretmen var ve gerçekten hepsi birbirinden hayırlı kismetler karşıdaki insan için. Ama henüz o insan karşılarına çıkmamış demekki evlenmemisler. En kısa zamanda isteyen herkese nasip olsun

Valla herkes evli cidden +30 erkekler genelde boşanmış veya ıssız yani .

Bende aynı dertten muzdaribim.

Mother issue ludur.

Mutlu canim sık dişini bi 5 seneye boşanıp cikacaklar piyasaya geri

Evlilik çocuk vs bazı işler nasip kısmettir ne yaparsan yap olmaz ben de 26 yaşında evlendim ki o zamana kadar üniversiteden liseden tanıdığım kız erkek hepsi evlendi ben dedim ki kesin kaldım evde :) ama Rabbim eşimi çıkarttı ve çok şükür muyluyum nazar değmesin 8 yıllık evliyiz mesela bizim de çocuk yok üstüme benden sonra evlenen herkesin çocuğu oldu ama bizim yok bir çok kez tedavi olduk çok yıprandık ama olmadı yani inanın bazı şeyler nasip kısmet olmayınca olmuyor zamana bırakın akışına bırakın su akar yolunu bulur canınızı sıkmayın hayatta herşey bizler için evet evlilik güzel müessese hayırlı insana denk gelirseniz Rabbim size hayırlı kısmet bize de hayırlı evlat nasip etsin

O hayatin fazlaca farkinda, öyle tipler evlenmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…