34 yaş,bekarlık…

Arkadaşlar kadına boş boş nasihatler vermeyin hayatın gerçeği bu 35 yaşından sonra birisi ile evlenmek tabikide çok zor olacaktır yaşıtı bir erkek 25 yaşında bir kadınla çok kolay evlenebilirler 35 yaşımdaki bir kadının eş bulması tabikide çok zor kadına hayat satmayın ben gerçekleri söyledim 35 yaşından sonra Allah göstermesin ama çocuk bile çok zor oluyor 35 yaşından sonra yapılan evlilik (bana göre ) birisi ile sadece hayat paylaşmak için olmalı çok bi beklentisi olmamalı ben gayette normal konuştum ne bekliyorsunuz çok yakışıklı çok zengin işi gücü yerinde bir adam mı olacak sanıyorsunuz öyle adamlar zaten 25 yaşındaki kızlarla evleniyor hayatın acı ama gerçeği bu insanlara hayal satmayın kadın koca bulamıyorum yazmış siz bekle diyorsunuz şakamısınız
şu yaştan sonra çok bi kriterin olmasın iyi insan olmasına bak para pul şehir tip bunlara önem verme
body shaming yapmak hic huyum degildir ama sen 115 kiloyla 28 yasinda kocayi zor buldun diye herkesi öyle zannetme.
33 yasindayim, hala citirim. o yaştaki dedigin sevgilim benim gibisini tum dunyayi gezse bulamayacağı icin avrupadaki kurulu duzenini isini gücünü bırakti yari maasina TL ile is buldu, dil bilmez iz bilmez tek tanidigi ben olan ulkede yasamaya calisiyor.
insanlar ikiye ayrılıyor
patates gibi sadece yaslanip çürüyenler
ve sarap gibi yaş aldikca kendine bir seyler katanlar - genc halinden cok daha dolu ve akli basinda olanlar.
patates gibi olanlar icin dedigin gecerli, sarap gibi olanların her daim hevesle bekleyeni olabilir

Son düzenleme:
Merhabalar.
Başlıktan da anlaşılacağı üzere bekarım.Hayatımda kimse yok.İşin kötü tarafı tanışabileceğim bir ortam yok.Bu durum iyice beni kaygılandırıyor.
Bir sevgilim olsa iyi olur,evlilik de zamanla olur .
Etrafımdaki insanların çoluğu çocuğu var.Beğendiğim erkekler kesin evli çıkıyor.
Yuva kurmak istiyorum.Nerde nasıl tanışacağımı bilmiyorum.
Sosyalim de…

Klüplere,gezilere vs katılıyorum ama denk gelmiyor bir türlü…
Herkes mi evli olur arkadaşlar.Nerde bu bekar evlenilecek erkekler…
Ailenize çıtlatın belki uygun biri vardır

Klişe olacak ama gerçekten kader kısmet. Tanıdığım bir sürü bekar erkek öğretmen ve bekar kadın öğretmen var ve gerçekten hepsi birbirinden hayırlı kismetler karşıdaki insan için. Ama henüz o insan karşılarına çıkmamış demekki evlenmemisler. En kısa zamanda isteyen herkese nasip olsun 🙏

Merhabalar.
Başlıktan da anlaşılacağı üzere bekarım.Hayatımda kimse yok.İşin kötü tarafı tanışabileceğim bir ortam yok.Bu durum iyice beni kaygılandırıyor.
Etrafımdaki insanların çoluğu çocuğu var.Beğendiğim erkekler kesin evli çıkıyor.
Sosyalim de…

Valla herkes evli cidden +30 erkekler genelde boşanmış veya ıssız yani .

Merhabalar.
Sosyalim de…

Bende aynı dertten muzdaribim.

Aman yok canım ya. Bizim iş yerinde var birisi 38 yaşında 4 4 lük adam yüksek lisans mezunu karun gibi zengin ama adam kafasını yerden kaldırıp kimsenin yüzüne bakmıyor. Kafayı kırmış mühendis kendisi resmen kırmış kafayı iş kolik
Mother issue ludur.

Mutlu canim sık dişini bi 5 seneye boşanıp cikacaklar piyasaya geri :KK70:

Merhabalar.
Sosyalim de…

Evlilik çocuk vs bazı işler nasip kısmettir ne yaparsan yap olmaz ben de 26 yaşında evlendim ki o zamana kadar üniversiteden liseden tanıdığım kız erkek hepsi evlendi ben dedim ki kesin kaldım evde :) ama Rabbim eşimi çıkarttı ve çok şükür muyluyum nazar değmesin 8 yıllık evliyiz mesela bizim de çocuk yok üstüme benden sonra evlenen herkesin çocuğu oldu ama bizim yok bir çok kez tedavi olduk çok yıprandık ama olmadı yani inanın bazı şeyler nasip kısmet olmayınca olmuyor zamana bırakın akışına bırakın su akar yolunu bulur canınızı sıkmayın hayatta herşey bizler için evet evlilik güzel müessese hayırlı insana denk gelirseniz Rabbim size hayırlı kısmet bize de hayırlı evlat nasip etsin

Aman yok canım ya. Bizim iş yerinde var birisi 38 yaşında 4 4 lük adam yüksek lisans mezunu karun gibi zengin ama adam kafasını yerden kaldırıp kimsenin yüzüne bakmıyor. Kafayı kırmış mühendis kendisi resmen kırmış kafayı iş kolik
O hayatin fazlaca farkinda, öyle tipler evlenmiyor 😕

X