34 yaş,bekarlık…

Merhabalar.
Başlıktan da anlaşılacağı üzere bekarım.Hayatımda kimse yok.İşin kötü tarafı tanışabileceğim bir ortam yok.Bu durum iyice beni kaygılandırıyor.
Bir sevgilim olsa iyi olur,evlilik de zamanla olur .
Etrafımdaki insanların çoluğu çocuğu var.Beğendiğim erkekler kesin evli çıkıyor.
Yuva kurmak istiyorum.Nerde nasıl tanışacağımı bilmiyorum.
Sosyalim de…

Klüplere,gezilere vs katılıyorum ama denk gelmiyor bir türlü…
Herkes mi evli olur arkadaşlar.Nerde bu bekar evlenilecek erkekler…
Bazı yorumlar gerçekten mantık dışı Şöyle bi göz attım da ..
evlilik çokta olması gereken bir şey değil veya bekarlık sultanlık değil
Herkesin nasibi farklı yaşta gezin eğlenin hayatınızı yaşayın illa ki yapıyorsunuz bunları tabi arayınca bekleyince değil hiç beklemediğin zaman güzellikler kişiyi buluyor
Sabır ve dua Allah’ın en güzel zamanında iyi ki suan diyeceğin şeyler karşına çıkacak herkes için bu böyle
Acele etmeye gelmeyecek kadar önemli çünkü eş seçimi

Profil aç
Begendiğini belli et
Kurslara gitte orda ara yerine bu tavsiyeleri reddediyorum güzel olan seni bulur ❤️ tabi iletişime çok kapalı da olmamak gerek
Hayatın tadını çıkarmalı seni hak eden seni bulur

90 doğumlu ablam 2 hafta önce nişanlandı. O da sizin gibi çok üzülüyordu bu duruma. Geçen yıl görüşmeye başladılar. Mayısta düğünümüz var.
Anlamlar online tanıştı açıkçası. Ben arkadaş grubunda otururken tanıştım kendi eşimle. Ben 29 yaşında evlendim. Kuzenlerim de 28 ve 29 seklinde. Zaten bizim nesil erken evlenmiyor.
Su bu diyemem ama evrenden ne isterseniz onu önünüze koyuyor. İyi bir evlilik isteyin iyi bir adam. Bir şekilde denk geleceksiniz. En azından benim öyle oldu.

Olabilir neden olmasın online tanışma da nasip bu işler.. Hayat şartları geçim sıkıntısı okul iş derken zaten yaş 28 29 30 ilerliyor. Kırsal kesim ya da muhafazakar ailelerin kızları bile 30'a yakın 30 + evlendiklerine şahit oldum. Mutlu olsunlar da yaşın önemi yok

20-25 yaş arası evlenip de kucağında bebeyle baba ocağına dönenleri de gördük

Elinde mesleği vasfı olmayan kadın hamile kalmamalı bence erkeğe asla güvenilmemeli ne kadar iyi olursa olsun..adam sırtını dönerse çekip giderse ben bu çocuğu tek başıma büyütecek maddi güce yeterliliğe sahip olacak mıyım diye düşünmek gerek .. yoksa perişan oluyorlar görüyoruz işte nafaka oranları komedi kuruyemiş bile alınmıyor verilen nafakayla nasıl çocuk büyütülür ki

Benim konularım hep böyle biliyor musunuz belki beni hatırlayan bile vardır, size tavsiyem ne kadar üstüne düşerseniz o kadar olmaz emin olabilirsiniz ben de 33 yaşındayım daha yeni yeni akışına bıraktım. Tanışmak için artık insanlar instagramı kullanıyor. Orda güvenilir bulmak zor ama başka şeyler peşinde olan da çok. Arkadaş çevresi aracı olabilir bir de böyle şeyleri seven tanıdık akraba varsa onlar yardımcı olsunlar. Etrafta bekar yok ona katılıyorum. Nerde bu bekarlar her yerde kadınlar çoğunlukta ya da artık evlenmiş olanlar. Okurken bulacaktık neyse geçmişe takılmayalım siz olumlu düşünün en önemlisi ve kafaya takmayın isteyenlere de şans verin mutlaka

Canım benim okurken de bulamazdın..askerliğini yapmamış eli ekmek tutmayan aklı bi karış havada erkekle ciddi düşünemezdin ki

33 geç değil karalara bağlama lütfen herkesin bir yerlerde nasibi var ben buna inanıyorum 35 yaşında evlendim 3,5 ayı 1 hafta geçti hamileyim böyle olması gerekiyormuş

iyi şeyler aniden oluveriyor hiç beklemediğiniz anda uğraştırmıyor

Evlendim..çocuğumuz yok diye ezdiler beni laf soktular bu yaştan sonra senin için zor dediler..pat diye hamile kaldım hiç tedavi v.s. görmedim ama korunmadık da

Bence enerjimizi başka yerlere kanalize etmek gerek sizin de yorumunuzda belirttiğiniz gibi ne kadar çok üzerine düşerseniz o kadar çok o hedef sizden uzaklaşıyor

Mesele evlenmek de değil aslında ya bir ömür boyu o insan ile aynı yastığa baş koyacaksın işin bu yönünü düşünmek gerek evlilik demir leblebi yutmak gibi sabır isteyen birşeymiş

Aman yok canım ya. Bizim iş yerinde var birisi 38 yaşında 4 4 lük adam yüksek lisans mezunu karun gibi zengin ama adam kafasını yerden kaldırıp kimsenin yüzüne bakmıyor. Kafayı kırmış mühendis kendisi resmen kırmış kafayı iş kolik

Özel hayatını bilemezsin canım benim bazı erkekler ketumdur görüştüğü birileri vardır muhakkak bir de erkekler karşısındaki kadını beğeniyorsa ne yapar ne eder onu elde etmek için peşinden koşturur erkekler savaşır her durumda bahsettiğiniz adam madem ki gelir düzeyi çok yüksek tek gecelik ilişkiler yaşıyordur büyük ihtimal çünkü erkekler cinsel ihtiyaçlarını biz kadınlar gibi bastıramıyor onları yargılayan bir toplum yok neyse işte vardır onun manitası

90 doğumlu ablam 2 hafta önce nişanlandı. O da sizin gibi çok üzülüyordu bu duruma. Geçen yıl görüşmeye başladılar. Mayısta düğünümüz var.
Anlamlar online tanıştı açıkçası. Ben arkadaş grubunda otururken tanıştım kendi eşimle. Ben 29 yaşında evlendim. Kuzenlerim de 28 ve 29 seklinde. Zaten bizim nesil erken evlenmiyor.
Su bu diyemem ama evrenden ne isterseniz onu önünüze koyuyor. İyi bir evlilik isteyin iyi bir adam. Bir şekilde denk geleceksiniz. En azından benim öyle oldu.
Merhaba,online de bulmak çok zor,onu da denedim ama güvenemedim.

İtü bilgisayar mühendisliği mezunu. Yüksek lisansını odtü de yapmış. Öyle manyak bişey.
Kafası fena çalışıyor. Adamın Instagram hesabında dahi kendi fotoğrafı yok. Paso dağ bayır doğa çayır çimen geziyor oraların fotoğraflarını çekiyor. Onları paylaşıyor. Yani aşırı derecede mütevazı ve efendi ama gel gör ki kendine baktırmak zor 😒

Onun baktığı birileri vardır sizinle ilgilenmiyordur (siz yetersizsiniz anlamında yazmadım) bu tarz erkekler ketumdur
Bahsettiğiniz profille aynı özellikleri olan biri vardı kuzenimin ODTÜ den sınıf arkadaşı elektronik müh.., diğer kuzenim onunla çok istedi tanışmak o da iş kolikti .. ben evlilik düşünmüyorum zamanım yok kafamı kaşıyacak vaktim yok yoğun çalışıyorum demiş..aradan 3 ay geçmedi ki sade bir nikah ile evlendiğini görmüş kuzenim instagramda ..ayrıl barış ilişkileri varmış meğerse

Arkadaşlar kadına boş boş nasihatler vermeyin hayatın gerçeği bu 35 yaşından sonra birisi ile evlenmek tabikide çok zor olacaktır yaşıtı bir erkek 25 yaşında bir kadınla çok kolay evlenebilirler 35 yaşımdaki bir kadının eş bulması tabikide çok zor kadına hayat satmayın ben gerçekleri söyledim 35 yaşından sonra Allah göstermesin ama çocuk bile çok zor oluyor 35 yaşından sonra yapılan evlilik (bana göre ) birisi ile sadece hayat paylaşmak için olmalı çok bi beklentisi olmamalı ben gayette normal konuştum ne bekliyorsunuz çok yakışıklı çok zengin işi gücü yerinde bir adam mı olacak sanıyorsunuz öyle adamlar zaten 25 yaşındaki kızlarla evleniyor hayatın acı ama gerçeği bu insanlara hayal satmayın kadın koca bulamıyorum yazmış siz bekle diyorsunuz şakamısınız

Mağarandan çık erko ! 35 yaşındayım 3,5 aylık hamileyim eşim benden 5 yaş büyük ve kalp damar cerrahı.
Ben basit bi muhasebeciyim. Eşimin geliri benimkinin 4 katı !! Tuttu kolumdan Finlandiya 'ya getirdi beni :)

Eşimin Tıp Fak. çok samimi sınıf arkadaşı İlknur 38 yaşında evlendi 34 yaşında kocası .. 39 yaşında bebişini kucağına aldı Avusturya ya gittiler hadi ordan 4 yaş küçük adamla evli !

Ne demek çok beklentisi olmamalı ! Niçin 30 + kadınlara son kullanma tarihi geçmiş yoğurt muamelesi yapıyorsun ki ? Sen yaşlanmayacak mısın erko'cuğum ??

Yoo amcamın kızı Türkiye de ankara da 37 yaşında hamile kaldı 38 de doğurdu ne alaka yani ?? tüp bebek tedavi de yaptırmamışlar

Ayrıca tıp çok ilerledi artık 43 44 yaşında hamile kalan kadınlar var

Çok cahilsin çok !!

Yaniii kriterin olmasın demek bence acımasızca. Elbette belli başlı hassas olduğun noktalar olacaktır. Ancak herşey aynı anda olsun istersen, mükemmele yakın yani, o tarz insan bulmak zor. Elbette birinden biri eksik kalacak. Zaten erkekler eğitilebilir varlıklar bence. Önemli olan karakter burada. Çok asi, özgür, başına buyruk bir tiple olmadıkça ortak noktalarda buluşmak olası. O yüzden ne istediğini sen biliyorsun. Bence tekrar gözden geçir derim.

Arkadaşlar kadına boş boş nasihatler vermeyin hayatın gerçeği bu 35 yaşından sonra birisi ile evlenmek tabikide çok zor olacaktır yaşıtı bir erkek 25 yaşında bir kadınla çok kolay evlenebilirler 35 yaşımdaki bir kadının eş bulması tabikide çok zor kadına hayat satmayın ben gerçekleri söyledim 35 yaşından sonra Allah göstermesin ama çocuk bile çok zor oluyor 35 yaşından sonra yapılan evlilik (bana göre ) birisi ile sadece hayat paylaşmak için olmalı çok bi beklentisi olmamalı ben gayette normal konuştum ne bekliyorsunuz çok yakışıklı çok zengin işi gücü yerinde bir adam mı olacak sanıyorsunuz öyle adamlar zaten 25 yaşındaki kızlarla evleniyor hayatın acı ama gerçeği bu insanlara hayal satmayın kadın koca bulamıyorum yazmış siz bekle diyorsunuz şakamısınız

Kıvanç Tatlıtuğ Başar Dizar çifti.. Kıvanç tan 6 yaş büyük Başak 42 yaşında anne oldu oğlu var

Amcam yengemden 4 yaş küçük

Halam eniştemden 2 yaş büyük

Kayınpederim kayınvalidemden 2 yaş küçükmüş eşim diyor

Bu insanlar min. 40 yıldan fazla süredir evliler ! çünkü aynı jenerasyona aitler

Önceki evliliğim 10 yaş + fark vardı adam ağzıma mıçtı canıma okudu güç bela kurtuldum İstanbul'un en zengin (bence sonradan görme) ailelerinden birinin oğluyla evlendim sonuç ?? ziyan oldum maddi manevi yıkım getirmişti bana

Şimdiki kocam 40 yaşına yaklaştı ben de 35 ve de hamileyim.. gayet de maddi durumu iyi 3 kuşak doktor cerrah bir aileden geliyor kendisi de cerrah ..

Her on yılda bir kuşak farkı oluşuyor anlaşamıyorsun erkekler ve evlilik hakkında hiçbir şey bilmiyorsun
sağda solda kulaktan dolma zırvalıkları burada satma

Daha fazla saçmalama istersen hemcinslerimi de demoralize edip durma zehrini başka yere akıt toksik fikirlerinin gerçek hayatta yeri yok

Eşim yanımda şu an diyor ki bir erkek kendi yaşıtlarıyla anlaşamıyorsa sıkıntılıdır yetersizdir manipüle edecek kullanacak kız arıyordur. Partneriyle arasında köle efendi ilişkisi istiyordur kadını MAL görüyordur NET

İlkel argümanların 50 değil 100 yıl öncesine ait

Birlikte yaşlanamayacağım hayatı paylaşamayacağım kitaplar müzik sinema hakkında konuşamayacağım yaşıtım olgun olmayan kadını ben ne yapayım evlilik sex ten çocuk yapmaktan ibaret değil ki diyor eşim

Neyin kafasını yaşıyorsun alla'sen ? Mağarana geri dön lütfen insanlık için daha faydalı olur ve sakın üreme

Canım benim okurken de bulamazdın..askerliğini yapmamış eli ekmek tutmayan aklı bi karış havada erkekle ciddi düşünemezdin ki

33 geç değil karalara bağlama lütfen herkesin bir yerlerde nasibi var ben buna inanıyorum 35 yaşında evlendim 3,5 ayı 1 hafta geçti hamileyim böyle olması gerekiyormuş

iyi şeyler aniden oluveriyor hiç beklemediğiniz anda uğraştırmıyor

Evlendim..çocuğumuz yok diye ezdiler beni laf soktular bu yaştan sonra senin için zor dediler..pat diye hamile kaldım hiç tedavi v.s. görmedim ama korunmadık da

Bence enerjimizi başka yerlere kanalize etmek gerek sizin de yorumunuzda belirttiğiniz gibi ne kadar çok üzerine düşerseniz o kadar çok o hedef sizden uzaklaşıyor

Mesele evlenmek de değil aslında ya bir ömür boyu o insan ile aynı yastığa baş koyacaksın işin bu yönünü düşünmek gerek evlilik demir leblebi yutmak gibi sabır isteyen birşeymiş
Biliyorum bunları söyleyen de çok oluyor artık kendim üzülmüyorum bile kabullendim sanırım ama annem ona kıyamıyorum o da etrafın lafıyla kendini küçümsüyor hayat enerjisinin azalmasını buna bağlıyor kimse bunun için üzülmesin isterdim ama herkesin imtihanı farklı olmayacaksa da olmayacaktır bir anda olan şeylere pek inanmam ben ama dediğiniz gibidir umarım

İnstagramda nede şansını abla profilini açık yap bekar olduğun belli olsun profili açık beğendiğin erkeklerin hikayelerine bak sakın takip etme dikkat çekersin beğenirlerse yazarlar şu yaştan sonra çok bi kriterin olmasın iyi insan olmasına bak para pul şehir tip bunlara önem verme
Ayyyyyyy ne diyorsun ayol, instagramdan alışveriş yapan bile dolandırılıyor hiç mi dünyadan haberin yok bir de bu kafayla akıl veriyorsun

Hayatın gerçekleri derken sen hayatın neresindesin bir de ona bakmak lazım, bakış açın ve vizyonuna göre ben senin ilk okul veya en fazla lise mezunu olduğunu ve annenle süreklü günlere gittiğini düşünüyorum, bunu neden söyledim dar bir kalıptan baktığın için bazı keskin fikirlerden kurtulamamış gibisin, sen tavsiye vermeyi boş ver de, biraz kütüphane falan gez

Aynı kader. Beğendiğim adamlar ya evli çıkıyor ya eşcinsel. Artık aşkı tutkuyu bıraktım çaya kahveye davet eden bile yok. Çeyiz sandığımla bakıştım geçen gün. İçinde ne var unuttu gitti.en son rahmetli annemle bakmiştık, şimdi açıp bakmaya gönlüm elvermiyor. Kuruyup gitmekten yalnız kalmaktan korkuyorum

Hayatın gerçekleri derken sen hayatın neresindesin bir de ona bakmak lazım, bakış açın ve vizyonuna göre ben senin ilk okul veya en fazla lise mezunu olduğunu ve annenle süreklü günlere gittiğini düşünüyorum, bunu neden söyledim dar bir kalıptan baktığın için bazı keskin fikirlerden kurtulamamış gibisin, sen tavsiye vermeyi boş ver de, biraz kütüphane falan gez
Ya yok erkek bu kesin.

Başlık
Merhabalar.
Başlıktan da anlaşılacağı üzere bekarım.Hayatımda kimse yok.İşin kötü tarafı tanışabileceğim bir ortam yok.Bu durum iyice beni kaygılandırıyor.
Bir sevgilim olsa iyi olur,evlilik de zamanla olur .
Etrafımdaki insanların çoluğu çocuğu var.Beğendiğim erkekler kesin evli çıkıyor.
Yuva kurmak istiyorum.Nerde nasıl tanışacağımı bilmiyorum.
Sosyalim de…

Klüplere,gezilere vs katılıyorum ama denk gelmiyor bir türlü…
Herkes mi evli olur arkadaşlar.Nerde bu bekar evlenilecek erkekler…
Ben 37 yaşındayım,sizin gibi hissedip üzülüp ağladığım çok oldu.Bir sürü kişiyle tanıştım,bir sekilde sonu hep hüsran oldu.Bunu artık kabul edip kendime bir B planı yaptım ve hayatımı o yönde değiştirmeye karar verdim tam da o sırada yine birilerinin ısrarıyla biriyle tanıştım ve bu sefer oldu :) Bu defa güzel bir sonuca doğru emin adımlarla ilerliyoruz.Umudunuzu kaybetmeyin, asla tüm odağınız da bu konuda olmasın.

ilginizi çeken başka kurslara katılabilirsiniz dil kursu gibi. Oradan normal bir arkadaş bile yaşıtınız olanlarla o belki sizi biri ile tanıştırabilir size uygun, size denk.

Başlık

Ben 37 yaşındayım,sizin gibi hissedip üzülüp ağladığım çok oldu.Bir sürü kişiyle tanıştım,bir sekilde sonu hep hüsran oldu.Bunu artık kabul edip kendime bir B planı yaptım ve hayatımı o yönde değiştirmeye karar verdim tam da o sırada yine birilerinin ısrarıyla biriyle tanıştım ve bu sefer oldu :) Bu defa güzel bir sonuca doğru emin adımlarla ilerliyoruz.Umudunuzu kaybetmeyin, asla tüm odağınız da bu konuda olmasın.
Bugğn şunu düşündüm:Kaygılanmak işe yarıyor mu?

Cevabım hayır oldu.
Üzgünüm ama takıntı yapmayı bırakıyorum.

X