• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

34.haftada Kpss ' ye girmek

Neredenbaksantutarsizlik

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
1.880
2.252
333
Merhabalar .
Bilgisi ve fikri olan varsa yardımcı olabilir mi ?
Allah nasip ederse 05 Ekim itibariyle doğumum olacak gibi görünüyor .
Kpss ye de güzel hazırlandım. Geçen sene de 85 civarı almıştım zaten . sınava basvurdum . 6 -12 -13 eylülde sınavım olacak . Sınavlar ortalama 3 saat falan sürüyor . Tuvalet ihtiyacım olur diye düşünüyorum . Tuvalet için izin alabiliyormusuz bir de belime yastik vs bir sey de koyabiliyormusum sinav boyunca ama bunun için tam olarak nereye başvurmalıyım bilmiyorum .
Mevzuatı okudum . Çok net bir açıklama yoktu

Muhakkak işlemlerinizi yapin. 34.haftada 3 saat tuvalete girmeden durmak mümkün değil. Belki tek gözetmen vs verirler. Oturacaginiz yeri ayarlarlar. Çünkü amfiye de sırayada sığmazsınız. Hayırlısı olur inşallah sizin için, emeğinizin karşılığını alırsınız inşallah

Muhakkak işlemlerinizi yapin. 34.haftada 3 saat tuvalete girmeden durmak mümkün değil. Belki tek gözetmen vs verirler. Oturacaginiz yeri ayarlarlar. Çünkü amfiye de sırayada sığmazsınız. Hayırlısı olur inşallah sizin için, emeğinizin karşılığını alırsınız inşallah

Çok teşekkür ederim . Tam olarak ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum. Mevzuatta da net değil

Merhabalar .
Kpss ye de güzel hazırlandım. Geçen sene de 85 civarı almıştım zaten . sınava basvurdum . 6 -12 -13 eylülde sınavım olacak . Sınavlar ortalama 3 saat falan sürüyor . Tuvalet ihtiyacım olur diye düşünüyorum . Tuvalet için izin alabiliyormusuz bir de belime yastik vs bir sey de koyabiliyormusum sinav boyunca ama bunun için tam olarak nereye başvurmalıyım bilmiyorum .

Dalıp gidersen sorulara üç saat wcye gitmek aklına bile gelmeyebilir, hep kocaman bi karnım oldu iki hamileliğimde ama wcye gitme sorunum olmadı. Bence sıkıntısız atlatırsınız

Ne hamileyim ne de KPSS'ye girdim ama öneri olarak diyeceğim şey, yetişkin hasta bezlerinden almak ne olur ne olmaz. İzin vermeyede bilirler en azından sizin için önlem olur. Emeğinizin karşılığını alırsınız İnşallah.

Haberler de görmüştüm öğrencileri yarım saat erken çıkarmışlar öğretmenler. Koronadan dolayı yarım saat süre verildiğini bilmiyorlarmış. Böyle insanlar da var ne yazık ki bu yüzden bireysel olarak önlem almak önemli ve montla giderseniz sırtınıza koyabilirsiniz diye düşünüyorum

85 civarı puan alıp atanamamanıza çok üzüldüm :( o kadar koymuştur ki :( bende kpss ye hazırlanmayı düşünüyordum ama umutsuzluk içerisinde sürünüp gidiyorum :( önceden işlemlerinizi kesinlikle halledin 3 saat hamile bir kadın için fazla tuvalete gitme ihtiyacı illa hissedersiniz stresli olursunuz çünkü kaç yaşındaydınız acaba sorabilir miyim ?

2010 KPSS’de 7 aylık hamileyken KPSS’ye girmiştim. Sınavdan çıkmaya izin vermiyorlardı o zaman. Extra bir özel izin ya da hamileliğimden dolayı özel ilgi olmadı. Kendimce aldığım önlemler oldu sadece. Bir gün önce yediğim içtiğim şeylerin şişkinlik yapmayacak ya da midemi rahatsız etmeyecek şeyler olmasına dikkat ettim. O gün sınavda üşümeyecek ya da terlemeyecek rahat bir kıyafet tercih etmiştim. Sınav öncesi genel olarak az su içtim. Sınava 5-10 dakika kala tuvalete gittim. Sınavda dilimi ıslatacak kadar küçük yudumlarla su içtim. O da çok az zaten. Otururken ya da sıraya sığma konusunda zorluk yaşamadım. Rahat olmaya, stresli olmamaya çok özen gösterdim. O yüzden herhangi bir ağrım olmadı. Başka bir sorun olmamıştı. Ama imtiyazlı bir duruma izin verileceğini sanmıyorum. En azından o zaman öyle bir şey yoktu.

85 civarı puan alıp atanamamanıza çok üzüldüm :KK43: o kadar koymuştur ki :KK43: bende kpss ye hazırlanmayı düşünüyordum ama umutsuzluk içerisinde sürünüp gidiyorum :KK43: önceden işlemlerinizi kesinlikle halledin 3 saat hamile bir kadın için fazla tuvalete gitme ihtiyacı illa hissedersiniz stresli olursunuz çünkü kaç yaşındaydınız acaba sorabilir miyim ?

Ben a grubundan hazirlandim mülakattan elendim malesef . O yüzden çift yıllar çok daha avantajlı merkezi alımlar acısından . 27 yaşındayım:)

Ben a grubundan hazirlandim mülakattan elendim malesef . O yüzden çift yıllar çok daha avantajlı merkezi alımlar acısından . 27 yaşındayım:)
Ya kpss hakkında hiçbir fikrim yok açıkcası sadece üniversite sınavlarına girdim ilk yılımdan tercih yapsamda olurmuş ama daha da yükseltirim diye 4 kere girdim sınava ama yüksek bi bölüm tutturamadım yıprandığımla kaldım :) o kadar yoruldum ki sınavlardan

Merhabalar .
Sağlıkla kucağınıza alın inşl, 31 haftalıkken sınava girdim karnı daha buyuk olanları görünce rahatladım, özel bi şey ben istemedim ama inş vardır ve bu sizi rahatlatır, aldığım önlemler en rahat kıyafeti giydim, sıramı genıişlettim, kağıtlar başlamadan hemn önce wc ye gttm, bebek hareket ettiğini hatrlyrm elimi karnıma koyup bol dua ettm cok şukr sınavımm da cok iyi geçmişti cok iyi puan almştm,

Kimsenin hamileliği düşüneceğini sanmıyorum. Sınavdan asla WC için çıkamazsınız. O pek mümkün bir durum değil. Yanınıza yastık da alamazsınız. Sınav gozetmenligi çok yaptım hamile çok aday sınava girdi kimseye özel muamele yapılmadı. Yapılmazda. Göze alıp hasta bezi vs halletmeye çalışın. 3 saatte de gelmez tuvalet ya. :) Merak etmeyin sinaviniza odaklanın hamileliğinizin düşünmemeye çalışın.

Merhabalar .

Hamileliginiz nasil ilerler bilmiyorum ama 34.haftamda yastiksiz oturabiliyordum. Yastiktan onemli olan sey kasiklarinizin agrimasi ve o an kalkma ve yurume ihtiyaci hissetmeniz. Tuvalet konusunda kadin dogum doktorunuzdan izim kagidi alinabilir diye biliyorum.

Back
X