- 25 Kasım 2016
- 3.420
- 1
- 10.318
- 208
- 31
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Bitter alsın barı bımde satılıyor yuzde seksen kakaolu diyetısyen benim kızıma onermıstı bile gunde iki kare yemesini ama sadece yuksek oran bitter olanı
Ay ya bu büyükler hep böyle mi benim oglumun da cilek alerjisi vardi küçükken. Eve çilek sokmazdik. Bir gun misafirlikte bilmeden cilek koydular hemen bizim önümüzdeki leri kaldirdim. Kp oğlumun kucağına çilek atiyordu.
Konu sahibi valla Allah sabır versin diyebiliyorum sadece
Kurtlar Vadisi kaynanaValla ne anne dinlerim ne kaynana sacindan surukleye surukleye agzini yuzunu kira kira sokaga atarim. Bir dahada cocuguma yaklastirmam. S.carim babanneligine.
Ha esim de bi laf etmeye kalklarsa onuda def ederim.
Yazımı okumasını sanırım başka sebepler varsa bilememe dedm biz sadece şuan mandalinayi blyrz yani diğer şeyler için haklı halsiz demedm suandada yaptığı yanlış diyorm zaten kv den. Herkese saygı duymak zorunda da deglz bazı insanlar elbbette ki saygıyı dahi haketmyr byle insanlardan uzak durulmali. Ama mandalı olayı aşırı tepkili geldi gebersin dicek kdr midesi delinecek bir durum degl evet yanlış ama ağzına devirdi diye kimse pişik olmaz ben bunları dedm geriis ellbet onlarkn arasında kendi yaşamış biseyler biz sadece su anı knsyrz dimi herşey boş diyorz çocuğumla ilgilen düşünme biseyleri diyorzKonu sahibinin önceki paylaşımlarını da biliyorum. Gerçekten saygıda kusur etmez beni sevsinler diye uğraşırdı. Ama doğumdan sonra çıldırttılar kadını. Sinir krizi bile geçirdi kadın.. güzel güzel konuştu, kızdı, birşiyler kırdı, en sonda bu oldu.. Yani kusura bakmayın ama konu sahibinin iyi niyetini her zaman su istimal eden bir kaynana var ortada. Ya bu konu sahibi daha 40 çıkmamış bebeğini kaynanasının alıp evine götürmesine bile ses etmemiş saygıdan.. Ama her zaman suistimale uğradı.. konuşmak, görüşmek istemedi ama kaynana inadına unadına evine gitti.. Kapıda bırakmadı aldı içeri çocuğu gösterdi gizlemedi.. ama arrtık çıldırdı.. Haklı olarak çıldırdı kadın.. O yüzden bilip bilmeden kimseyi yargılamayın..
Bende 43 yaşındayım.42 yasinda ama, demans icin cooooook genc. Ben 40 yasindayim, bebegim 1 yasinda, kadin kv olmus.
Ya evet hep deniyor ki büyüyünce zaten şeker yiyecek ver alışsın. Ben de diyorum ki büyüyünce sigara da içer belki isterseniz verelim alışsın şimdiden. Aaaa aynı şey mi diyorlar.
İşte önceki konuları bilmediğiniz için bu kadar keskin konuşmayın diyorum bende. Herkesin sabrınn patladığı bir yer var. Herkes hayatının sonuna kadar pollyanna olamaz.. Saygısızlıksa saygısızlık. Bazen insanların birşeyleri anlayabilmesi mecbur raydan çıkartıyorlar bizi.. Tamam evet büyüğüne saygıda kusur etmeyeceksin ama büyükte büyüklüğünü bilecek.. bir çocuğu yetiştiren, onun için doğru olanı bilen yine annesidir.. Kusura bakmayın ama ben saygıdan sus diyenler yüzündeh çok çektim 5 ay icime attım attım attım. Sonunda patladım. Kimse kusura bakmasın.Saygı isteyen de saygı gösterecek.. Birşey yoksa yoktur. Bunun ikinci bir alternatifi olamaz.. Konu sahibine yalandan yere yüklendiniz...Yazımı okumasını sanırım başka sebepler varsa bilememe dedm biz sadece şuan mandalinayi blyrz yani diğer şeyler için haklı halsiz demedm suandada yaptığı yanlış diyorm zaten kv den. Herkese saygı duymak zorunda da deglz bazı insanlar elbbette ki saygıyı dahi haketmyr byle insanlardan uzak durulmali. Ama mandalı olayı aşırı tepkili geldi gebersin dicek kdr midesi delinecek bir durum degl evet yanlış ama ağzına devirdi diye kimse pişik olmaz ben bunları dedm geriis ellbet onlarkn arasında kendi yaşamış biseyler biz sadece su anı knsyrz dimi herşey boş diyorz çocuğumla ilgilen düşünme biseyleri diyorz
Buna niye bu kadar güldünüz valla ben ciddiydim.Uzaklaştırma kararı çıkarın.
Tepkiyi normal bulmuyorum beğendirmek zorunda değilim. Annelik hobim değil ezberlemek zorunda değilim bekar halimle bu konularibebek sahibi olmaya gerek yok. hic duymadiniz mi? 34 gunluk bebek! su bile icirilmez. 5-6 aya kadar her ihtiyacini sutten alir. sonra kati gidaya gecilir. o zaman bile bir gida yedirilir. iki gun baska bir sey yedirilmez ki o gidaya alerjisi var mi yoksa gorelim.. kaynana olmus kadin hic mi cocuk buyutmedi, yegen torun buyutmedi.. bunu herkes bilir. bal verilmez süt verilmez.. ölebilir bile bebek. ne demek tepkiyi normal bulmuyorum?
O zaman yorum yapmayın bilmediğiniz konulardaTepkiyi normal bulmuyorum beğendirmek zorunda değilim. Annelik hobim değil ezberlemek zorunda değilim bekar halimle bu konulari
Olaylar esnasında sizde ordaydınız sanırım
Bebeklere narenciye verin demiyorum , kesinlikle yanlış anlaşılmasın. Bebeklere 4 hatta mümkünse 6 ayına kadar sadece anne sütü verilmeli. Konudan anladığım kadarıyla ve tahminlerim doğrultusunda kv bilinçsiz olarak bebeğe tattırmak amaçlı mandalina suyu vermiş. Bir kaç damla öyle panikleyecek ortalığı yıkacak durum yaratmaz. Mide delinmesinden ziyade alerji yapma olasılığı korkutmalı .Yahu hala birşey olmaz diyorsunuz 2 yılı geçti mide ameliyatı oldum ilk zamanlar mandalin portakal kesinlikle yasaktı zaten kocaman kadınım ben. 2 yıl oldu hala bende acayip gaz yapıyor kıvraniyorum bebek bu bi takmışsınız birşey olmaz birşey olmazevet annesi uçuklu dudağıyla bebeğini öpen annede birşey olmaz demiştir zamanında ama bebeği öldü
İşiniz gücünüz nasıl beddua etsem .nasıl benim yaşadıklarımı yaşamasini dilesem .nasıl daha beter olsa.Benim abarttığımı düşünenler hele ki saygısız olduğumu düşünenler umarım kendilerini bir gün aynı durumun içinde bulmazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?