34 günlük bebeğime mandalina suyu vermiş

Ve bir daha o gün bu gündür kızımı görmediler. Kızım 18 de 1 yaşına girecek hamileyken de 1 kez gördüler.zatrn görüşmüyoruz ama gelip bebeğe zarar verici şeyler yapmak nedir yahu.ne biçim insanlar benim işlemle geçti hamileliğin her gün hastanede orda kaldım doğumdan sonra 10 gün aman brbek dokunmayalım aman susun uyuşun böyle geçti onlarda gelip tabiki hiç zahmet çekmediler mandalina yoğurt bide iyi olur diyorlar ben sinirden nerdeyse def olun dicen gülmeleri beni nasıl dedirtiyor.allah kimseyi anlar anlamakla sinamasin

Bitter alsın barı bımde satılıyor yuzde seksen kakaolu diyetısyen benim kızıma onermıstı bile gunde iki kare yemesini ama sadece yuksek oran bitter olanı

Canim kayinpeder kendi şeker hastasi, oglumun cok sınırda cikiyor arada cikiyor dikkat edin dedi doktor. Ama kendi cekiyor hastaligi k.p anlamiyor

Benim k.p kendi seker hastasi insilün kullaniyor.oglumun cok coj sınırda doktor simdiden cok dikkat et dedi. Dedede oldugundan yükselebilir diyor herseferinde. Ama adam anlamiyor birde kaynanama dertleniyormus cocugu cikolatadan mahrum birakiyor diye. kötü annede oldum

Geçenlerde bir haber vardı 3 aylık bebeğe babaannesi mandalina vermiş, o da boğazına kaçmış, çocuk nefes alamıyor apar topar eczaneye yetişmişlerdi, eczanede müdahale edilirken başka biri de hırsızlık yapıyordu haber olmuştu. Bu tür durumlar bir anda olur, bebeğinizi böyle cahil insanlarla yalnız bırakmayın. Özellikle mandalina, portakal zaten 1 yaş sonrası öneriliyor, ben emziriyorum ben bile yemiyorum pişik yapar diye

Yazımı okumasını sanırım başka sebepler varsa bilememe dedm biz sadece şuan mandalinayi blyrz yani diğer şeyler için haklı halsiz demedm suandada yaptığı yanlış diyorm zaten kv den. Herkese saygı duymak zorunda da deglz bazı insanlar elbbette ki saygıyı dahi haketmyr byle insanlardan uzak durulmali. Ama mandalı olayı aşırı tepkili geldi gebersin dicek kdr midesi delinecek bir durum degl evet yanlış ama ağzına devirdi diye kimse pişik olmaz ben bunları dedm geriis ellbet onlarkn arasında kendi yaşamış biseyler biz sadece su anı knsyrz dimi herşey boş diyorz çocuğumla ilgilen düşünme biseyleri diyorz

42 yasinda ama, demans icin cooooook genc. Ben 40 yasindayim, bebegim 1 yasinda, kadin kv olmus.
Bende 43 yaşındayım. Küçüğüm üç yaşında. Yorumları okuyorum da "eskiler böyleymiş, şöyleymiş" gibi yorumları okudukça fena oluyorum Ayol bizde doktorların istediği şekilde büyüttük çocukları.
Bu kayınvalidemiz sanirim çok erken yaşta anne olmuş. Sonra kendini yeni gelişmelere kapatmış.

Ya evet hep deniyor ki büyüyünce zaten şeker yiyecek ver alışsın. Ben de diyorum ki büyüyünce sigara da içer belki isterseniz verelim alışsın şimdiden. Aaaa aynı şey mi diyorlar.

Üç cocugum var.iki yaş öncesi seker vermedim.

İkizler üç olacak, birisi hiç tatlı yemez, cikoltala bile yemez. verince çöpe atıyor.

Bir yer ama. Tatlıda, çikolatada.

Kızım altı yaşında oda tatlı sevmez. Bir kaç çikolata var sevdiği onları yer. Küçükken alısmayan bazı çocuklar büyüyünce eksiklik hissetmiyor.

İşte önceki konuları bilmediğiniz için bu kadar keskin konuşmayın diyorum bende. Herkesin sabrınn patladığı bir yer var. Herkes hayatının sonuna kadar pollyanna olamaz.. Saygısızlıksa saygısızlık. Bazen insanların birşeyleri anlayabilmesi mecbur raydan çıkartıyorlar bizi.. Tamam evet büyüğüne saygıda kusur etmeyeceksin ama büyükte büyüklüğünü bilecek.. bir çocuğu yetiştiren, onun için doğru olanı bilen yine annesidir.. Kusura bakmayın ama ben saygıdan sus diyenler yüzündeh çok çektim 5 ay icime attım attım attım. Sonunda patladım. Kimse kusura bakmasın.Saygı isteyen de saygı gösterecek.. Birşey yoksa yoktur. Bunun ikinci bir alternatifi olamaz.. Konu sahibine yalandan yere yüklendiniz...

O manyak kabul ama sizin soylemleriniz de cok sivri ve itici. Lohusaliginizdan kaynakli herhalde. Siz ne drseniz deyin o gene bildigini okur. Esiniz sert cikmali. Oglundan cekinmesi gerek ki cesaret edemesin

Tepkiyi normal bulmuyorum beğendirmek zorunda değilim. Annelik hobim değil ezberlemek zorunda değilim bekar halimle bu konulari

Şimdi eski mesajlara bakmaya üşendim ama bu kadın sanki 20 günlükken şekerli su da vermişti, bebeği alıp alıp kendi evine götürüyodu, konu sahibi sadece emzirmek için alabiliyodu kucağına, kadın ayrıca poposuna sabun sokmayı önermişti? Yanlış mı hatırlıyorum ki. Bana konu sahibinin tepkisi az bile geldi hatta yine neden o kadınla tek başına bıraktı çocuğu, kadın normal biri değil sonuçta diye konu sahibine kızarak okudum konuyu.

Bebeklere narenciye verin demiyorum , kesinlikle yanlış anlaşılmasın. Bebeklere 4 hatta mümkünse 6 ayına kadar sadece anne sütü verilmeli. Konudan anladığım kadarıyla ve tahminlerim doğrultusunda kv bilinçsiz olarak bebeğe tattırmak amaçlı mandalina suyu vermiş. Bir kaç damla öyle panikleyecek ortalığı yıkacak durum yaratmaz. Mide delinmesinden ziyade alerji yapma olasılığı korkutmalı .
Anne kayınvalideyi kovmakmakla meşkul olamak yerine önce soguk kanlı davranıp doktoru arasaymış keşke. Ayrıca yorum yaparken insanlar neyin doğru yada neyin yanlış olduğunu dile getiriyor ve bunu biraz daha saygılı , insanları incitmeden ve üslubuna dikkat ederek dile getirseler daha iyi olucak . Burda hiç kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yok ! (Sizden bahsetmiyorum)

Benim abarttığımı düşünenler hele ki saygısız olduğumu düşünenler umarım kendilerini bir gün aynı durumun içinde bulmazlar
İşiniz gücünüz nasıl beddua etsem .nasıl benim yaşadıklarımı yaşamasini dilesem .nasıl daha beter olsa.

Biraz güzel kalpli olalim lütfen

Arkadaşlar bir dolu yorum yazmış ve annesinden babasından başka hiç kimse bu hayatta izinsiz bir bebeğe yiyecek veremez bunda hemfikiriz.
Başka bir noktaya değineceğim, tuvalete bile gitmemek lazım demek ki demişsiniz ya, sizin durumunuzda aynen öyle yapmak lazımdı çünkü kayınvalidenizle sorunlarınız vardı ve ona güvenmiyordunuz. Kayınvalidenizi burada anlattığınıza göre böyle bir şey yapacağı benim bile aklıma gelir. Kadın gelinim istemez vermeyeyim diyecek tipte bir kadın değil, mutlaka bildiğini okuyacak hatta belki sinir etmek için yapacak. Böyle bir kayınvalidem olsa ben onu bebeğimle yalnız bırakmam. Baştan önünü alırım bu durumun. Bebeği alıp alıp eve gidiyordu yazmışsınız, neden izin verdiniz o kadına bebeğinizi evine götürmesi için, bebeğim doğduğunda birkaç ay çevremdeki herkese güveniyor olmama rağmen babasından başka hiç kimseyle yalnız bırakamadım çok küçük bebek beni arar korkusuyla. Kaldı ki siz kayınvalidenizi sevmiyor ve güvenmiyorsunuz. Saygısızlık yaptığınızı söylemeyi bırakın, kadına haddini bildirmekte geç bile kalmışsınız diyeceğim size. Bilirim bebeğini koruma içgüdüsünü. Sağlıkla büyütün ve bir daha ona asla bebeğinizi bırakmayın bence. İhtiyacınız olan mesafeyi artık temelli koyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…