- 4 Ocak 2017
- 348
- 584
- 103
- 33
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Ne diyeydik. Eyvah çocuğunu kustur hemen mi diyeydik. Olmaz tabi bişey. Yemiş gitmiş işte napsın bu saatten sonra. Bi daha olmasın yeter. Bunun içinde kadını dövmesine gerek yok dedik.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bransınız nedır pardon ? uzman cocuk doktoruysanız bu bılgıyı degerlendıreyımMandalina asitli ama bir kaç damladan bişey olmaz. Sıvı yağda bebekler için zararsız tabi sadece belli bir ölçü. Bir çok d-vitamininin icinde sıvı yağ var .Ayrıca bazen bebekler mama takviyesi aldıklarında kabız olabiliyor ozaman bir çay kaşığı sıvı yav tavsiye ediyoruz.
Ne yazıkkı kayınvalidem erkenden öldü . Oysaki dünyalar tatlısı bir hanımdı. Allah mekanını cennet etsin. Umarım öyle bir kv olurum.eyvallah espri yaptım yaaa.. kız kv yoksa sen misin baabında..
Allah gani gani rahmet eylesin.Ne yazıkkı kayınvalidem erkenden öldü . Oysaki dünyalar tatlısı bir hanımdı. Allah mekanını cennet etsin. Umarım öyle bir kv olurum.
Diyetisyen eğitimi aldım 14 sene önce ama ozamanlar iş bulmak zordu. 13 senedir intensive care ve ambulans hemşiresiyim .bransınız nedır pardon ? uzman cocuk doktoruysanız bu bılgıyı degerlendıreyım
zira bızım cocuk doktorumuz degıl mandalına lımon vermek emzırırken benım bıle tuketmemem gerektıgını soyledı de
bırcok d vıtamının ıcınde nerden geldıgı bılınmeyen sıvı yag yoktur onlar belırlı standartlardan gecıyor saglık bakanlıgı onaylı yaslarına aylarına gore tutup 1 cay kasıgı yagı cumburlop mıdeye yuvarlatmıyor hıc bır doktor
Ayçiçek yada rapsolja ( Türkçesini bilmiyorum) buradaki doktorların tavsiyeleri oradakilerden farklı anlaşılan. Bizim doktorumuz da mesela 4 aydan başlayın herseyi vermeye demişti . Tabi bazı verilmemesi gereken seyler var , bal , çilek , patlıcan vs gibi.bransınız nedır pardon ? uzman cocuk doktoruysanız bu bılgıyı degerlendıreyım
zira bızım cocuk doktorumuz degıl mandalına lımon vermek emzırırken benım bıle tuketmemem gerektıgını soyledı de
bırcok d vıtamının ıcınde nerden geldıgı bılınmeyen sıvı yag yoktur onlar belırlı standartlardan gecıyor saglık bakanlıgı onaylı yaslarına aylarına gore tutup 1 cay kasıgı yagı cumburlop mıdeye yuvarlatmıyor hıc bır doktor
Bir insanın çocuğunu korumasının buldumcuk olmakla bir alakası yok da çocuğuma ekmek bile yedirmeyen bir insan olarak ben bir bebeğe bir çocuğa bir şey yedirileceği zaman anne babasına sorulmamasını saygısızca buluyorum. Bunu normal karşılayan insanlar da acaba yeğenlerinin onun bunun çocuğunun ağzına bir şeyler tıkıştıran parkta gördüğü çocuklara şeker çikolata verenlerle aynı kişiler olabilir mi diyorum. Bir kere pasta verildi diye şeker hastası olmaz dediğiniz bebeğin belki süt alerjisi var belki çölyak? Çay kaşığının ucuyla yoğurt verince bile dili şişen ağzı yüzü su toplayan bebekler var iken ben amaaan boşver sabırlı olayım diyemem. Bugün benim çocuğuma verir bir şey olmaz ama haddini bilmezse aynı şeyi başka bebeğin üzerinde dener ve zarar verir. Neyse yani inşallah herkese kendi rahatlığında insanlar denk gelir. Çocuk doktorlarının muayene edebilmek için şeker verdiği bir toplumda biz aykırıyız heraldeSabırliyimdir ve sadece benim çocuğum yok bu hayatta :) buldumcuk olamam bir kere ağzına verdi diye şeker hastası olmaz sabretmek hosgormek güzel bişey deneyin
Ya evet hep deniyor ki büyüyünce zaten şeker yiyecek ver alışsın. Ben de diyorum ki büyüyünce sigara da içer belki isterseniz verelim alışsın şimdiden. Aaaa aynı şey mi diyorlar.neysekı konu sahıbı bır damladan bırsey olmaz bılıncsızlıgınde bırı degılsınız bır damla bırsey olmaz ıle bır nefesten bırsey olmazcılaar aynılar ne olacak canım bır fırt cektırıver
ısteyen cocugunu bala batırıp cıkarsın arkadaslar sızın cocugunuza ne yedırıp ıcırdıgınız emın olun umrumuzda bıle degıl
mevzu cocugun annesı cocuguma bırsey verılmesını ıstemıyorum demesıne ragmen ısrarla kayınvalıde tarafından sınırının işgal edılmesı
saygı saygı saygı bu kadar basıt
yanlıs yaparsa kotu konusursa ıstemedıgını ısıtır elbet
konu sahıbı normalde kayınvalıdelerle yanı genel olarak akraba aılelerle bu kadar yakın oturulmaması taraftarıyımdır tasınamıyorsanız kı bebekle zor ısım var mesgulum duymadım deyıp uzak durup mesafe koymak cozum olur
gelecekse oglu geldıgınde gelsın sız mesafelı durursanız oda durmak zorunda ıyı guzel konusmayla anlasılacak kayınvalıde olsa ıstemıyorum dedıgınızde saygıyla karsılardı bellıkı kayınvalıde dedıgım dedık caldıgım düdük kafasında bırı dik kafalı bırıyle ugrasılmaz zor hele kı soylemesem haberın bıle olmazdı dıyen kadın buyuk ıhtımal bundan sonra gızlı de yapabılır cocuk sızın sorumlulugunuzda bır terslık aksılık olsa seytana keyıf gerek demısler en cok sız uzulursunuz sızın evladınız cunku
kırılırsa kırılsın kendı sorunu . sınırım var cızgım var aşılmasını ıstemıyorum demek hakkınız bu cocuk buyurken etraf daha cok yoruyor ınsanı
kapını kapattıgında dısarda kalan herkesın yerı bellıdır herkes yerını haddını bılsın
Bir insanın çocuğunu korumasının buldumcuk olmakla bir alakası yok da çocuğuma ekmek bile yedirmeyen bir insan olarak ben bir bebeğe bir çocuğa bir şey yedirileceği zaman anne babasına sorulmamasını saygısızca buluyorum. Bunu normal karşılayan insanlar da acaba yeğenlerinin onun bunun çocuğunun ağzına bir şeyler tıkıştıran parkta gördüğü çocuklara şeker çikolata verenlerle aynı kişiler olabilir mi diyorum. Bir kere pasta verildi diye şeker hastası olmaz dediğiniz bebeğin belki süt alerjisi var belki çölyak? Çay kaşığının ucuyla yoğurt verince bile dili şişen ağzı yüzü su toplayan bebekler var iken ben amaaan boşver sabırlı olayım diyemem. Bugün benim çocuğuma verir bir şey olmaz ama haddini bilmezse aynı şeyi başka bebeğin üzerinde dener ve zarar verir. Neyse yani inşallah herkese kendi rahatlığında insanlar denk gelir. Çocuk doktorlarının muayene edebilmek için şeker verdiği bir toplumda biz aykırıyız heralde
Yaa bak işte, kimde ne var bilemeyiz. Benim komşumun kızı görünüşte sağlıklı ama böbrek hastası olduğu için zeytin bile yasaktı. Aptal komşular annesinden gizli zeytin vermişlerdi yazık diye hasta olduğunu bile bile. Şimdi buna sadece cahillik deyip olayı masumlaştıralım mı bu cinayete teşebbüs değil mi hasta olduğunu bile bile. Çocuğun bütün değerleri alt üst olmuştuBizim evimiz caminin yanindaydi gecen yila kadar. Oglum camda oturdugundan camiye giden bütün cemaat ogluma cikolata veriyordu .dedemiz şeker hastasi, oglumunda sekeri sınırda ciktigindan doktor cocukluktan minumum sekerli gida ver diyordu. Ama yasli dedelere anlatamadim birtürlü. onlar verdiler bende elinden aldım. 1 2 kere uyardim elbet iyi niyetliler ama zaman kötü ve cocuklari baskalarindan bu tip seyleri kabul etmeye alistirmamali. bir gün caminin hocasi bu konuda vaaz vermisti şasırmıştım. Sonradan esime anlatmiş.Meger hoca bayramda bir cocuga lokum vermis sonra cocuk 2.kez istemis o yine vermis meger çocuk şeker hastasiymis komaya girmis. oyüzden cemaati uyarmisti kimsenin cocuguna annesinden habersiz hicbirsey vermeyin diye.
Yaa bak işte, kimde ne var bilemeyiz. Benim komşumun kızı görünüşte sağlıklı ama böbrek hastası olduğu için zeytin bile yasaktı. Aptal komşular annesinden gizli zeytin vermişlerdi yazık diye hasta olduğunu bile bile. Şimdi buna sadece cahillik deyip olayı masumlaştıralım mı bu cinayete teşebbüs değil mi hasta olduğunu bile bile. Çocuğun bütün değerleri alt üst olmuştu
Çocuk nasıl beslenirse damak tadı öyle gelişiyor. Nasılsa ilerde yiycek diyorlar ya yemiyor. İlk oğlumda 2 3 yıl paketli gıda ağzına koymadım, her şeyi evde kendim yaptım ve yapmaya da devam ediyorum.Ya evet hep deniyor ki büyüyünce zaten şeker yiyecek ver alışsın. Ben de diyorum ki büyüyünce sigara da içer belki isterseniz verelim alışsın şimdiden. Aaaa aynı şey mi diyorlar.