339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

kızlar merabaaa...benim askerimde iskenderunda acemiliğini yaptı docalana sana bahsetmiştim yaa...dagıtımları 15 gün sonra felan olduu..sizinkilerin nasıl olur bilmiyorum ama dagıtımda yol izni veriyorlar km göre değişiyor 2 gün veya 3 gün bile olabiliyor..ozaman dagıtım izinleri oluyor tabi kullanmak isterlerse..

Benim eşim de bugün teslim oldu Isparta'da.kısa dönem yapacak.31 haftalık hamileyim.inşallah izin alıp doğuma gelebilir.Sezeryan olacağı için tarih belli ama izin alma durumu nasıl oluyor hiç bilmiyorum.kendimi nası sıktıysam ağlayamadım bile bugün.midemde koskocaman bi taş varmış gibi...

bir an 12 aralık tarihine gittim yazdıklarınızı okuyunca..
ben de o zaman yollamıştım eşimi şimdi şafak 33

eğer ki kafayı takar, çok özledim, zaman geçmiyor derseniz öyle olur..
ama olumlu düşünüp, nasılsa bitirip gelecek der,önemsemezseniz daha kolay geçer..

denemesi bedava ama bence denemeyin, ben 2 ay depresif dolaştım, baktım kendime zarar, saldım gitti
çok şükür azcık kaldı, bitiyor,sizinki de bitecek inşallah hayırlısıyla

benim sevgiilimde bugün gitti ıspartaya kısa dönem yapcak allahtan.
Anamm allah yardımcıları olsunn.

Son düzenleme:
aynen arkadaşlar bende 12 aralık tarıhe gıttım okuyunca yazılanları :98:..gunlerce bunalmda dolasmıstım..sızı cok ıyı anlıyorum..ama sabredın kendınızı oyalıyacak bırseyler bulun,155 bi bakmışsınız 99 olmuş bi bakmışsınız illeri sayıyosunuz bı bakmışsınız yenıleri geliyo..bakın bıze boyle oldu..şafak 34 istanbul,sızde bu gunlerı goruceksınız siz geldiniz bile.. yanlzca kafanızı sureklı zamana odaklamayın,oyle yaptınmı hıc gecmıyo..alah sabır versın asker yarenleri..

kızımız bi doğsa muhtemelen anlamıycam günlerin nası geçtiğini onunla ilgilenirken de..şimdi biraz daha zor işte.herkesinki geçti bizimki de geçicek elbet.ama zor olduğu gerçeğini değiştirmiyor

selam asker yarenleri:) Öncelikle Allah kavuştursun diyorum..
ben de 335.kd de şafak sayanlardandım..
çoookk şükür biz önce 337lere devrettik bayrağımızı onlar da size..
şuan nişanlıyım haziranda düğünüm var hayırlısıyla.. eminim sizin de çabucak gelip geçecek günleriniz.. o günlerinizi güzel anılarla anmanızı ümit ediyorum..
Ordu-Ordu/Fatsa da askerlik yaptık biz. çok rahattık umarım sizin askerleriniz de benim askerim gibi rahat askerlik yaparlar.. acemilik dışında ne kamuflaj giydik ne nöbet tuttuk:)
Sormak istediğiniz şeyler olursa yardımcı olmaya çalışırım.. Şimdiden hayırlı teskereler diliyorumm. Allah sağ salim kavuştursun sevidiceğinize..

Son düzenleyen: Moderatör:

Allah sağ salim bebeğini kucağına almak nasip etsin inşallah arkadaşım.. Sıkma canını gurur duy inanki bu günler birbirinizin değerini anlamak için çok güzel fırsatlar.

acemide arayabiliyorlamı yaa sevgilim bugün gitti hala aramadı. teslim oldu birlige gittikten sonra çıt yok

acemide arayabiliyorlamı yaa sevgilim bugün gitti hala aramadı. teslim oldu birlige gittikten sonra çıt yok

canım benim askerim aramıştı. acemilikte günde en az 3 kerekonuşuyorduk. ama arayamayanlar olmuş. bir dönem öncekiler ankesörlü telefonları meşgul etmişler mesela. alışana kadar sen de o da biraz sabrediceksini canım

merhabalar ben aranıza daha bugün katıldım. benim de erkek arkadaşım bugün teslim oldu. Sevgili Miss ve Elfida , erkek arkadasım da amasya ya gitti sonra istanbula gidecek bugün ilk gün ve çok zoor geçiyor

canımcım nihayet gelebildim,misafirler vardı bu ara bayaca.eşim izmirde ben istanbulda,inş sık sık görebilirim,bugün gönderdik hayırlısıyla,herkesin içinde ağlamıcam dedim ama nafile tutamadım kendimi hep aklımda...şimdiden çok özledim,ikidebir ağlayasım geliyor,ama sonuçta bakınca Rabbim dert,keder vermesin,bunlar yine hüzünlü olmanın yanı sıra güzel şeyler..beklemek,özlemek,onun yolunu gözlemek,kavuşmak...dularına katılıyorum canı gönülden güzel arkadaşım,çok teşekkür ederim birbirinden güzel cümlelerin için yumicim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…