- 21 Aralık 2010
- 746
- 8
- 318
- Konu Sahibi fakeangell
-
benim eşimde bugün 14:30 da HATAY İSKENDERUNA teslim oldu şimdiden çok özledim allaha şükür kısa dönem eylülde burda olacak 4 günlük oğluşunu bırakıp gittiçok özledim inşallah biran önce gelir..
benim aldığım bilgilere göre dağıtıma çıkılıyormuş 9 gün ama kaç gün sonra gelecek onu bilmiyorum 28 yada 30 sanırım
iskenderun acemi birliği ne kadar sürüyor kızlar bilgisi olan varsa yazabilir mi? birde ordan hemen dağıtım olunca gidiyorlar mı eve gelme ihtimalleri oluyor mu? Allahım çok zormuş sesini duyunca iyiyim ama daha sonra yine aynı ağla ağla.Sabah 9:30 da konuştuk en son 12 gibi teslim olucaktı acaba kaç gibi arayabilir işlemler uzun sürüyomuş galiba.
bugün teslim olanların yemin törenleri kaçında olacak aceba.sanırım bi hafta kala haber veriyorlarmış askerlere.
benim eşim de bugün teslim oldu ısparta'da.kısa dönem yapacak.31 haftalık hamileyim.inşallah izin alıp doğuma gelebilir.sezeryan olacağı için tarih belli ama izin alma durumu nasıl oluyor hiç bilmiyorum.kendimi nası sıktıysam ağlayamadım bile bugün.midemde koskocaman bi taş varmış gibi...
benim sevgiilimde bugün gitti ıspartaya kısa dönem yapcak allahtan.
Anamm allah yardımcıları olsunn.
Benim eşim de bugün teslim oldu Isparta'da.kısa dönem yapacak.31 haftalık hamileyim.inşallah izin alıp doğuma gelebilir.Sezeryan olacağı için tarih belli ama izin alma durumu nasıl oluyor hiç bilmiyorum.kendimi nası sıktıysam ağlayamadım bile bugün.midemde koskocaman bi taş varmış gibi...
kimbilir tanışırlar belki :)
selam asker yarenleri:) öncelikle allah kavuştursun diyorum..
Ben de 335.kd de şafak sayanlardandım..
çoookk şükür biz önce 337lere devrettik bayrağımızı onlar da size..
şuan nişanlıyım haziranda düğünüm var hayırlısıyla.. Eminim sizin de çabucak gelip geçecek günleriniz.. O günlerinizi güzel anılarla anmanızı ümit ediyorum..
Ordu-ordu/fatsa da askerlik yaptık biz. çok rahattık umarım sizin askerleriniz de benim askerim gibi rahat askerlik yaparlar.. Acemilik dışında ne kamuflaj giydik ne nöbet tuttuk:)
sormak istediğiniz şeyler olursa yardımcı olmaya çalışırım.. şimdiden hayırlı teskereler diliyorumm. Allah sağ salim kavuştursun sevidiceğinize..
acemide arayabiliyorlamı yaasevgilim bugün gitti hala aramadı. teslim oldu birlige gittikten sonra çıt yok
malesef bi iki gün arayamadıı bile olduu( ama bizimkiler çok kalabalıktı tel da sıra gelmioduu umarım sizlerin daha rahat olur kızlarr ..
acemide arayabiliyorlamı yaasevgilim bugün gitti hala aramadı. teslim oldu birlige gittikten sonra çıt yok
iprekciğim gittiği ilk günler ağlamaktan gözlerim şişmişti,ama şimdi alışınca gülümseyerek hatırlıyorum o günleri,sen askerine yakınmısın bilmiyorum ama yakın olunca zaten sık sık görebiliyorsun benim gibi,uzakta olsa zaten bir süre sonra büyük ihtimal cep tel. alır yanına daha rahat konuşursunuz;bizede 335.dönemler saolsun çok destek oldu,çünkü inan bak en yakınındaki bile şu an hissettiklerini bizim kadar anlayamaz,hele topiğiniz kalabalıklaşsın aynı duyguları paylaşan birsürü kadın biraraya gelince dahada hızlı geçicek zamanbizde hep yanınızdayız canım benim sizide allahım tez vakitte kavuştursun
benimm aşkımm gittii birazdann teslimm olacakkk çokk zorrr yaa Allah sabırr versinn hepimize eşlerimize dee tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?