- Konu Sahibi fakeangell
-
kızlar bir şey sorabilir miyim sonuçlarda gideceği iki yerde verilmiş. szide de öyle mi olmuştu. iki farklı yre yazıyor
kızlar benim eşimde iskenderun hatay denizci olarak gidiyor Allah bütün askerlerimizi korusun inşallah.Bahriyeli yarim barrrrrrrrrrrr
Bişey sorabilir miyim ?
personel yedek subay olarak askerlik yapacak birinin yeri de sonradan değişebiliyor mu,yoksa ilk gittiği yerde kalıyor mu,bilen varsa cevaplayabilirsiniz çok sevinirim arkadaşlar.
hadi bakalım hayırlı olsun, gelibolu iyidir
orda komutan tanıdık var. ilerde cep telefonu kullanabilir
canım benim hayırlı olsun,kısa dönem olması inanılmaz güzel biz 337. ler kısa dönem olduğu halde ne buhranlar atlattık bide uzun dönem olsaydı bile diyemedik pekaskerin çanakkale geliboluya çıkmış benim eşimde orda 18. mknze piyade tugay komutanlığı ç.gelibolu .aynı yerse eğer askerin gittiğinde eşimle tanışırlar yardımcı olur benim aşkım askerine
Kızlar kd ve erzincan orda askeri olan var mı
Öncelikle hepinizin askerleri sağ salim gidip döner inşallah.Size ve askerlerinize bol sabır diliyorum.Evet bu sene öyle olmuş usta birliğide acemi birliğide gitmeden belli oluyor.2. yer dağıtımda gidecekleri yer.eadem benimde eşimin arkadaşına aynı şekilde çıktı,iki yerde verilmiş,sanırım dağıtımda 2.yere gidiyorlar..
herkesinki belli olmamış ama mesela iskenderuna denizci olarak giden herkes aslında dağıtıma tabi tutulacak ama kimseninkinde yazmıyor ikinci yerler
canım genelde yerler değişebiliyor ama mesela benim nişanlım tekirdağ il jandarmaya çıktı,bize dedilerki jandarmalar asla il değiştirmez ancak aynı il içinde acemilikten sonra yeri değişebilir hakkaten öyle oldu bu kural gibi bişey galba askeriyede yani jandarma çıkan kızlar aklınızda olsun jandarma askerlik bitene dek o ilde kalıyo.Bu arada ipekciğim yedek subay demişsin uzun dönemmi çıktı?
var mı askeri iskenderunda denizci olan biraz bilgi verirse sevinirim.şimdiden tşk kızlar
dolacann
benimm eşimde hatay iskenderunn denizcii gidecekk yarınnn nerdensinn sennn birlikte olacaklarr muhtemelnn söyleyelimm tanışsınlarr eşimm sinoptann gidecekk
eşimde yarın yola çıkıyorhatay iskenderun denizci olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?