339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

kızlar benim eşimde iskenderun hatay denizci olarak gidiyor Allah bütün askerlerimizi korusun inşallah.Bahriyeli yarim barrrrrrrrrrrr

var mı askeri iskenderunda denizci olan biraz bilgi verirse sevinirim.şimdiden tşk kızlar

kızlar bir şey sorabilir miyim sonuçlarda gideceği iki yerde verilmiş. szide de öyle mi olmuştu. iki farklı yre yazıyor

dolacann
benimm eşimde hatay iskenderunn denizcii gidecekk yarınnn nerdensinn sennn birlikte olacaklarr muhtemelnn söyleyelimm tanışsınlarr eşimm sinoptann gidecekk

Bişey sorabilir miyim ?
personel yedek subay olarak askerlik yapacak birinin yeri de sonradan değişebiliyor mu,yoksa ilk gittiği yerde kalıyor mu,bilen varsa cevaplayabilirsiniz çok sevinirim arkadaşlar.

canım genelde yerler değişebiliyor ama mesela benim nişanlım tekirdağ il jandarmaya çıktı,bize dedilerki jandarmalar asla il değiştirmez ancak aynı il içinde acemilikten sonra yeri değişebilir hakkaten öyle oldu bu kural gibi bişey galba askeriyede yani jandarma çıkan kızlar aklınızda olsun jandarma askerlik bitene dek o ilde kalıyo.Bu arada ipekciğim yedek subay demişsin uzun dönemmi çıktı?

çok teşekkür ederim canım siz de hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah...o kadar korktum ki uzun çıkacak diye ama benim sevgilim işletme mezunu çıkmadı desteğin için çok teşekkür ederim kadınlar kulübünü işte bu yüzden çok seviyorum en büyük KK

Kızlar kd ve erzincan orda askeri olan var mı

merhaba canım ben de 337. kd erzincanasker yareniyim..bak senin asker de benim askerin yanına gitmiş..geçicek vakit bak bizde şafak oldu 36 ..burada topic te hele daha hızlı geçiyo sanki..hayırlı olsun canım benim

eadem benimde eşimin arkadaşına aynı şekilde çıktı,iki yerde verilmiş,sanırım dağıtımda 2.yere gidiyorlar..
Öncelikle hepinizin askerleri sağ salim gidip döner inşallah.Size ve askerlerinize bol sabır diliyorum.Evet bu sene öyle olmuş usta birliğide acemi birliğide gitmeden belli oluyor.2. yer dağıtımda gidecekleri yer.

herkesinki belli olmamış ama mesela iskenderuna denizci olarak giden herkes aslında dağıtıma tabi tutulacak ama kimseninkinde yazmıyor ikinci yerler

herkesinki belli olmamış ama mesela iskenderuna denizci olarak giden herkes aslında dağıtıma tabi tutulacak ama kimseninkinde yazmıyor ikinci yerler

Benim nişanlımda 337.dönem gitti onunda belli değildi usta birliğini nerede yapacağı ama bazı arkadaşların acemilik birliğine teslim olduğu gün usta birliğini nerede yapacakları söylenmişti.Bu dönem yakınımda gideceklerden hepsinde 2.yerde yazıyormuş onun için öyle dedim

tşk ederim canımcım bilgilendirdiğin için..evet 12 ay çıktı..aslında içime doğmuştu ama ne biliim kısa çıksaydı evlilik yıldönümümüzden 1 hafta önce gelicek diyodum hep ümit bağlamışım yinede kısaya :)
ne yapalım hayırlısı böyleymiş demek ki,yumicim senin nişanlında dönmedi sanırım askerden dimi ?

Hepinizi Allah kavuştursun kızlar..
Zorlu bir süreç sizi bekliyor, bol bol sabırlar diliyorum..
Askerlere karşı alttan alın,iyi davranın, onlar için daha zor bir durum..
Ama öyle böyle derken bir şekilde geçiyor yaa, canları sağolsun yeter ki..

Kızlar bizimkide kısa dönem çıktı. Zaten uzun dönem çıkmasını düşünmüyorduk bile..

Acemiliğini Amasya'da yapıcak
Usta birliği ise İskenderun Kara Kuvvetleri Lojistik
Sınıfı: İkmal

Kısa bile olsa zaman nasıl geçicek bilmiyorum

var mı askeri iskenderunda denizci olan biraz bilgi verirse sevinirim.şimdiden tşk kızlar

dolacann
benimm eşimde hatay iskenderunn denizcii gidecekk yarınnn nerdensinn sennn birlikte olacaklarr muhtemelnn söyleyelimm tanışsınlarr eşimm sinoptann gidecekk

eşimde yarın yola çıkıyor hatay iskenderun denizci olarak

İskenderuncu bayanlar benim sevgilim de oraya gideceği için biraz araştırma yaptım
Orda denizci olmak çok güzelmiş
Hatta gemiyle Türkiye Avrupa vs gezenler bile var internetteki yorumlara göre
Ama sizinkilerin görevi ne olur bilemem gene de hazırlıklı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…