- Konu Sahibi fakeangell
evet evliyken zor oluyormuş çocuk yok annemlerle beraber kalıcam bakalım umarım çabucak geçer.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada 337.dönem giden arkadaşların yakınları giderken neler koydunuz fazla bişey götürmelerine gerek yok sanırım ordanda veriyolarmış ama yinede belli başlı şeyleri koymak lazım bilgi verirseniz sevinirim.
çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.Allah kavuştursun.
wakeupcall günaydın nasılsın kaç gününüz kaldı ? Birde ilk acemi birliğine gittiğinde telefon kartı olarak ne aldınız şu telekom un aile kartı nasıl acaba ondan alsak mı?
günaydın şekerimm:80: iyiyim sen nasılsın
60 günümüz kaldı
evet aile kartından almıştı, o ordan kullanıyor ev faturasına yansıyor galiba öyle bi sistemi vardı.
iyiyim canım sağol bizde ondan almayı düşünüyoruz ama cep çok yazar herhalde beni cepten arıyabilecek çünkü.Birde yanında cep tel hattınıda götürücek eğer ordan birinden tel bulursa takmayı düşünüyo inşallah bulabilir.Az kalmış sizin artık bitti sayın su gibi geçer inşallah.
evet cep telefonu çok yazıyor, sabit hattan cep telefonunu aramak gibi düşün.
o zaman 50lik 100lük kontörlü kartlardan alsın, beni cep telefonumdan arıyodu çabuk bitiyordu ama 3-5 dk kouşuyorduk her gün..
hattını götürsün tabi, eğer rahat bi yerse mutlaka telefon kullananlar vardır. sevgilim arada başkasından telefon alıyordu 2-3 mesaj bile olsa atıyodu öyle iyi geliyodu ki o mesajlar...
Merhaba :)
Benimde eşim nisan döneminde gidiyor inş.
Birbirimize destek veririz artık kızlar...
iyiyim canım sağol bizde ondan almayı düşünüyoruz ama cep çok yazar herhalde beni cepten arıyabilecek çünkü.Birde yanında cep tel hattınıda götürücek eğer ordan birinden tel bulursa takmayı düşünüyo inşallah bulabilir.Az kalmış sizin artık bitti sayın su gibi geçer inşallah.
sağol canım artık gitmeden burdan kart alırız sıkıntı çekmemesi için sonrada ordan kantinden uygun olanı alır.Peki uzun süre konuşabiliyomusunuz o aldığı kartla yani hemen bitmiyordur umarımcanım benim sevgilim de farklı bir kart kullanıyormuş cep telefonlarını ucuza aramak için özel bir kart varmış o orada kantinden alıyor ama her yerde olur mu bilmiyorum bir araştırın bence çok hesaplı oluyor